maandoverzicht

Bye Bye November #maandoverzicht

maandoverzichtOngelooflijk, maar november zit er weeral op. Het ging sneller dan snel en dat heeft alles te maken met 2ND HAND (MADE). Ook al ging dit pas het laatste weekend van november door, het event slorpte veel tijd op in november. Maar geloof me, wel iets waar ik met plezier tijd in steek. Onze bende is gigantisch tof en naast hard werken hebben we dus ook vooral veel afgelachen. Ondertussen moet ik hier nog altijd een beetje bekomen!

November bleef op naaivlak matig. Af en toe werd er wel iets gemaakt maar mijn energiepeil was niet denderend. Logisch ook, want ik ging mijn laatste werkmaand in. Sinds deze week hoef ik niet meer te gaan werken wat er vermoedelijk voor zal zorgen dat het naaitempo terug wat opgedreven wordt. Maar hé, iedereen heeft wel eens een naaidipje hé? Bovendien was november gevuld met allerlei rondactiviteiten. Denk maar aan de workshop bij Dominique Persoone. En oh ja ik ging ook nog gezond koken, waarover later meer.

En natuurlijk stond deze maand ook in teken van Sinterklaas. We maakten hier nog geen brief maar telefoneren tegenwoordig met de Sint, haha. Wel gingen we naar enkele events met als bedoeling de Sint en zijn pieten te ontmoeten. Mama ging verder op haar laatste werkdag betogen voor betere zorg in de zorg!

Nog maar net kwamen we hier trouwens te weten dat het buikwonder een meisje is. Het geslacht van je baby te weten komen blijft toch speciaal, al zeg ik het zelf. Het zoeken naar namen is volop begonnen, alsook hoe we de kamers hier gaan indelen. Samen slapen? Of iedere een aparte kamer? We hebben nog wel eventjes tijd om te beslissen… Spannend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

  1. Na de A van Axelle, de B van Baptiste wordt het nu de C van Camille toch?! Camilles zijn schattige, lieve en goedlachse meisjes 🙂 xxx