instagram-account zilverblauw

5 buitenlandse Instagram-accounts die jullie moeten volgen

Omdat het alweer veel te lang geleden is dat ik enkele van mijn favoriete Instagram-accounts deelde met jullie, breng ik last-minute op vrijdagavond daar toch nog verandering in. Deze keer toon ik jullie enkele buitenlandse accounts die ongelooflijk inspirerend zijn. Allemaal accounts met véél volgers. Ik weet dat niet iedereen daar altijd van houdt, maar denk er dan aan dat ze daar meestal met véél meer mensen in één land wonen, dan wij hier. Dus kijk niet naar dat cijfertje maar wel naar de prachtige foto’s. Wedden dat je geïnspireerd raakt? 

instagram-account allthatisshe

Allthatisshe

Dominique van allthatisshe heeft de meest inspirerende account ever. Ik ontdekte haar lang geleden al, toen haar volgersaantal nog niet zo reusachtig was. Ik ben fan van haar creativiteit, haar looks, haar kinderen, haar huis en haar geweldige foto’s. Ze won al verschillende keren de weekend – # van Instagram en dat is alleen maar terecht.

instagram-account zilverblauw

Zilverblauw

Ook Nederland is het buitenland hé dus bij deze de prachtige interieur-account van Anki. Mogelijks kennen jullie deze wel want ze bracht al twee fotografie-boekjes op de markt. In één oogopslag zie je hoe getalenteerd zij is. En dat roze tintje in haar feed, daar word ik gewoon gelukkig van. De blog van Zilverblauw is trouwens ook een echte aanrader!

instagram-account Magdatomkowicz

Magdatomkowicz

Magda is een Poolse feed (denk ik.) Zelden ben ik op zoek naar de perfecte feed, met de perfecte lijn erin. Maar de lijn die zij brengt in haar feed vind ik geweldig. Herkenning, herhaling en toch gevarieerd. Hoe gek het ook klinkt, ik ben fan van haar beenfoto’s op haar prachtige tegelvloer.

instagram-account mamadownunder

Mamadownunder

Misschien is het omdat ik zelf naar Australië ga maar de feed van deze Nederlandse, aan de andere kant van de wereld, vind ik geweldig. Het hoofdthema zijn haar twee kindjes en de prachtige omgeving krijg je er gratis en voor niks bij!

instagram_account sarah_louise_ferg

Sarah_louise_ferg

Deze feed is een tikkeltje anders, een tikkeltje speciaal en je vraagt je af waar Sarah haar inspiratie haalt. Maar ik vind deze account geweldig omdat wat zij brengt zo anders is dan anders. Geen kinderen, geen interieur, gewoon zichzelf in de meest speciale foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

  1. Altijd een mooie foto-inspiratiebron zo’n accounts, wat ik bij zo’n accounts vaak mis is het ‘spontane’ aspect. Perfect en spontaan, dat lijkt mij de moeilijkste combinatie, maar wel mooi:)

    1. Ja, ik snap wel wat je bedoelt! Maar zo een ‘perfecte’ feed bekom je natuurlijk niet met spontane foto’s. Wat niet wil zeggen dat ik bijvoorbeeld de mijne niet goed vind. Die is een mix van in scène gezet en spontaan en ben niet bezig met de juiste kleren etc. te hanteren. Wat zij doen zou ik zelf nooit kunnen. Maar ik vind het wel ongelooflijk mooi! 🙂

  2. hmm van mij mag het in mijn feed toch allemaal iets spontaner, chaotischer, amateuristischer zonder rode of roze of blauwe tegeltjes draad. Liever mensen waar ik mezelf in herken.