Liesellove blog 5 jaar

5 jaar Liesellove, moeten we dat niet vieren?!?

Liesellove blog 5 jaar6 mei 2013 lanceerde ik mijn allereerste blogpost op Liesellove. Die stelde echt niks voor. Gewoon een startberichtje. Daarna vertelde ik vaak over mijn eerste stapjes in de naaiwereld. Eens Axelle er was, durfde ik al eens vaker over het moederschap schrijven. Het online leven induiken zorgde er uiteindelijk voor dat we een webshop op hebben gericht. Wie van jullie is hier al van in die tijd?!?  De webshop stoppen, zorgde ervoor dat ik me helemaal gesmeten heb in mijn nieuwe passie: schrijven en vertellen. En ook wel fotograaf spelen…

Ondertussen vijf jaar later is Liesellove al lang niet meer wat die in het begin was. Foto’s waren in die tijd echt niet goed, verhaaltjes soms absurd en ik had echt geen idee waarmee ik eigenlijk bezig was. Ik deed maar iets, omdat ik het gewoon oprecht tof vond. Door de jaren heen ben ik dat blijven doen. Maar ik leerde veel bij en verdiepte mij ook in van alles en nog wat. Gewoon omdat ik de online wereld bijzonder geweldig vind.

Toch waren er ook dieptepunten en die zijn er misschien nog steeds. Online betekent ook dat mensen alles durven zeggen tegen je, niet altijd op geheel nette manier, of een oordeel over je vellen zonder je ooit effectief ontmoet te hebben. Vorig jaar deed me dat twijfelen, of ik überhaupt wel verder wilde met bloggen. Maar stoppen, dat kan ik gewoon niet. Ik neem graag dit plekje op het wereldwijde web in. Zelf scroll ik regelmatig terug de tijd in, geweldig vind ik dat. Er zat dus niks anders op dan leren omgaan met de trolheid der mensen.

In al die tijd kwamen er soms ook samenwerkingen uit de bus. Alle partners die iets zagen in Liesellove ben ik dankbaar. Rijk worden doe je er niet van maar het zijn vaak leuke extraatjes. Extraatjes waar ik trouwens nog steeds transparant probeer over te zijn. Als mensen me trouwens vragen hoe het komt dat bijna alle bloggers altijd positief zijn over hun samenwerkingen, kan ik voor mezelf het volgende antwoorden: “Door zelf selectief te zijn en perfect te kunnen inschatten wat een match zal zijn, ben ik eigenlijk nog nooit op problemen gebotst.” We blijven hier dus nog altijd eerlijk, want dat is wat lezers van een blog verdienen.

Het voornaamste is echter dat dit al vijf jaar mijn plaats op het internet is. Waar ik lief en leed deel. Dankbaarheid voor de vaak warme reacties die ik krijg van jullie.  Sommigen van jullie noem ik ondertussen mijn vrienden, hoe schoon is dat?!? Tegelijkertijd ook ontzettend gelukkig met het feit dat jullie als lezers me ook altijd met raad en daad bijstaan, als dat nodig blijkt te zijn. Ik heb het getroffen! We gaan dus nog eventjes door…

Met zijn tijd is deze blog al een beetje alles geweest: een persoonlijke blog, een naaiblog, een reisblog, een mamablog,… En eigenlijk maakt het allemaal niet zoveel uit. Dat er in 2018 allicht nog wel veranderingen komen, aanpassingen, dingen verdwijnen en weer bijkomen, daar ben ik nu al zeker van. Ik ben nu éénmaal te onrustig om altijd bij hetzelfde te blijven… Maar Liesellove dat blijft gewoon.

5 jaar Liesellove dat zou ik dus eigenlijk moeten vieren maar ik heb nog geen feestje gepland. Ik kan natuurlijk een give-away organiseren en misschien doe ik dat nog wel. Maar wie weet hebben jullie wel betere ideeën. Waar hebben jullie zin in? Wat is een goeie manier om vijf jaar bloggen te vieren? Voor welk blogfeestje gaan we? Laat het gerust even weten en wie weet ga ik wel aan de slag met jouw idee.

Op naar nog 5 jaar bloggen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Comments

 1. Je blog en Instagram staan de laatste tijd voor genieten van de kleine dingen. Vooral die picknick in eigen tuin vorig weekend zag er leuk uit, succes receptjes daarvoor lijken me een veel leukere ‘give away’ dan een fysieke en dan allemaal onze foto’s delen van onze leuke momentjes die eruit volgen

 2. Kei goed dat je niet bent gestopt! Ik lees al mee ten tijde van de webshop dus dat kan al tellen hé?
  Ik vind het heel spijtig dat het event samen met ‘Niet zomaar Saar’ over de beauty mom dinges niet is doorgegaan. Mss kan je dat opnemen als feestje? Ik kom dan SOWIESO af!!
  Liefs en proficiat met je blogverjaardag xxx
  thesilster

 3. Hoera voor die vijf jaar, hoera voor alle evoluties! Ik volg je van bij het begin, toen was blogland nog behoorlijk dun gezaaid. Intussen kan je uren verdwalen door alle blogs, maar naar jouwe blijf ik terugkomen.
  Een blogfeestje zie ik ook wel zitten. Of een blogpicknick!