Just frame it

De mooiste gezinsfoto’s laten inlijsten, dat is een cadeau waar elke moeder blij van wordt. Maar ben je last minute (allicht wel als je dit leest) en/of weet je niet goed welke foto’s nu de voorkeur wegdragen? Ga dan voor een cadeaubon bij Just Frame It. Het concept is eenvoudig, jij kiest de foto’s die je wil laten inkaderen, daarna een bijpassend frame, bestellen en enkele dagen later komen ze aan bij je. Klaar om opgehangen en/of neergezet te worden. De mijne zijn alvast onderweg… I can not wait.

Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen!

Bestel nog voor morgenavond 23u59 mijn boek “Ik ga op reis en ik neem… de kinderen!” bij bol.com en je hebt het zaterdag zeker nog in huis. Het perfecte cadeau voor elke moeder die graag droomt van reizen maar niet durft of die graag reist en graag wegdroomt bij het lezen van reisboeken. Houd trouwens Liesellove in het oog want ook ik geef binnenkort nog een exemplaar weg.

Reiskoffer

Een reizend gezin, een reizende moeder… die heeft natuurlijk een goeie reiskoffer, of meerdere goeie reiskoffers nodig. Zelf moet ik altijd gaan schooien bij mijn goeie vriendin dus liefje, als je dit leest, reiskoffers kan ik nog wel gebruiken. Trekrugzakken zijn eventueel ook een optie, een beetje afhankelijk van welke reis je plant te maken. P.s. : bij bol.com nu 30% korting en nope bol.com sponsort mij hier niet voor, haha.

Tripod

Tripod? Wasda? Wel een tripod die koop je aan voor je smartphone of spiegelreflex. Het is een soort mini-statief dat toch niet meer echt mini is maar compacter dan een gewoon statief. Het staat al eeuwen hoog op mijn lijstje want ik heb dan wel een gewoon statief, ik sleur dat nooit ergens mee naartoe. I know, wederom bij bol.com maar die zijn gewoon meester in last minute nog leveren.

iCloud-abonnement of een Lightroom-abonnement

Helemaal niks fancy maar een digitale moeder maak je blij met een iCloud-abonnement zodat haar smartphone nooit meer vol staat met alle foto’s die ze neemt. Of wat dacht je van een Lightroom-abonnement speciaal voor de smartphone? Je kan natuurlijk all the way gaan en een pakket kopen voor op de computer. Geloof me, de digitale moeder zal je extreem dankbaar zijn.P.s.: zeg het met bloemen, ook dat is altijd een goed idee!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.