Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

5 x mommy-Instagram’s die je moet volgen!

3 maart 2017
Instagram about stars and a little monkey

5 x mommy-Instagram’s die je moet volgen!

3 maart 2017

Instagram, you hate it or you love it. Al kan ik mij niet voorstellen dat iemand het haat. Ik ben helemaal verkocht aan dit platform en doe er tonnen inspiratie op. Net zoals deze mama, zijn er nog heel wat andere die hun mooiste plaatjes van zwangere buikjes, snoezige kindjes en de belevenissen met hun kroost delen. Ik zet alvast 5 inspirerende mama’s op Instagram op een rijtje voor jullie. Moeilijk kiezen hoor want ik volg zo een 900 accounts. (Echt verslaafd dus hé… haha)

Instagram Haaikie

Haaikie

Het meest inspirerende Belgische mama-account moet wel van deze straffe madam zijn. Ondertussen mama van 3, altijd erin slagend haar kinderen op de meest charmante manier in beeld te brengen. Gekend om haar foto’s in haar foto’s!

Instagram about stars and a little monkey

About stars and a little monkey

De feed van Isabel is ontwapenend. Die kinders met hun schone blonde haren, daar smelt ik steeds opnieuw voor. Af en toe vang je ook een glimp op van een geweldig schoon interieur! Dus waar wacht je op: volgen!!!

Instagram Emma & Mona

Emma & Mona

Deze naaiende mama is een inspiratiebron voor vele beginnende (en gevorderde) naaisters. Maar het is vooral een gigantische lieve madam, die oog heeft voor schoonheid en detail.

Instagram Mialoren_and_me

Mialoren_and_me

Deze prachtige sobere feed, met dito prachtig kind, speelt zich af in Ierland. Ik ontdekte hem zelf nog maar pas ben gek op de sobere foto’s waarin héél veel wit gebruikt wordt!

Instagram Marijke Coppens

Marijke Coppens

Een echte mama-feed met geweldig schone foto’s. Haar kindjes Lore en Fleur pakken geweldig goed op foto en toveren spontaan een lach op je gezicht!

7 Comments

 • Mamavantweeblog 3 maart 2017 at 20:38

  Aha! De 2 laatste kende ik nog niet!

  • Liesellove 3 maart 2017 at 20:55

   Die Ierse is echt zo mooi… heerlijk al dat wit zonder dat het nep lijkt 🙂

 • Saar 3 maart 2017 at 20:42

  Oh tof! Ik ga eens kijken se

  • Liesellove 3 maart 2017 at 20:56

   Je bent Instagramverslaafd of je bent het niet, haha

 • Barbara 3 maart 2017 at 21:10

  Ik volg er al 4 en helemaal waar!

 • Ester 4 maart 2017 at 22:12

  Leuk! en ik heb hier een aantal nieuwe namen ontdekt.
  Haaikie kende ik, en was’k indd grote fan van 🙂

 • Nathalie 5 maart 2017 at 21:56

  Superleuk! Ik volg ze al

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×