#60daystodiscover – Week 2 – Looking back

Ongelooflijk dat ik al twee weken dagelijks aan het wandelen ben. Ik kijk er elke dag naar uit en vind het best belangrijk geworden om…

by 

Ongelooflijk dat ik al twee weken dagelijks aan het wandelen ben. Ik kijk er elke dag naar uit en vind het best belangrijk geworden om niet meer over te slaan. Het wandelen zelf verrijkt mezelf en doet heel wat met me. Wat precies, dat vat ik wel eens samen in een afrondende blogpost. Op dit moment kan ik alleen zeggen dat het mij bijzonder veel deugd doet en het bijdraagt aan het doel dat ik voor ogen heb. Niet enkel het doel wat betreft het volbrengen van deze uitdaging, maar vooral een soort van levensdoel.

View this post on Instagram

Sinds we terug kwamen van Australië, en dat is dus inderdaad al even, ben ik erg zoekende. Omdat ik daar gevoeld heb dat ik het anders wil, dat het anders kan. Er veranderde al best veel maar tijdens de moeilijke eerste maanden met Estelle kwam ik tot het inzicht dat ik helemaal nog niet zit waar ik wil zitten. Na onze reis naar Zuid-Afrika was dat besef des te groter en dus zocht ik verder. Ik deed de afgelopen maanden best wel wat inzichten op. Sinds ik echter startte met #60daystodiscover vielen er echt wel heel wat puzzelstukjes op zijn plaats. Het wandelen laadt me helemaal op en het helpt me de mindset bereiken waar ik zo naar verlang. Niet geheel ontoevallig was ik afgelopen weekend ook volledig offline want hoe ik het nu draai of keer, online shizzle kan ik ook niet zo goed van me afzetten. Soms voel ik me hier alsof ik terug een puber ben. @leentjeloveslight schreef daar onlangs iets heel erg moois over en vooral ook iets heel erg herkenbaars. Ik kap niet met social media, integendeel. Maar ik wil ook hier alle negativiteit loslaten. Want daar ben ik naar op zoek, meer positiviteit en rust in mijn leven. Een duidelijk doel voor ogen houdend van waar ik uiteindelijk met mijn gezin wil landen. Ik zie meer en meer lichtpuntjes in de tunnel waarin ik al jaren leef. Geen tunnel vol ongelukkige gevoelens maar wel eentje met te weinig zelfbewustzijn en te vatbaar voor negativiteit. Het komt, we zijn er bijna, dat voel ik… 🤗 . . P.s.: bewust kies ik voor deze foto van tijdens 1 van mijn wandelingen. Ik houd van dit beeld, donker en toch al licht en vooral niet alleen. Het fotografiegedeelte van die challenge betekent dan ook zoveel voor mij. Nooit gedacht. Nooit verwacht. Maar wel heel erg dankbaar. Merci @abackyardhiker ❤️ . . . . . #instagent #outdoorliving #gent #visitgent #stadgent #outdoors #wanderlust #visitbelgium #visitghent #travelphotography #streetphotography #travelbelgium #landscapedesign #outdoorlife #beautifulplaces #gentcity #outdoorlivingspace #zelfbewustzijn #lifestyleblogger #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #bewustwording

A post shared by Lies * Travel & Mom Life * (@liesellove.be) on

Lees maar even hierboven want ik postte ook al iets op Instagram erover! Klinkt misschien heel zweverig maar dat is het zeker niet. Ik geniet, ik leer, ik doe verder en ik fotograaf natuurlijk. Bij deze een fotoverslag van de afgelopen week #60daystodiscover.

60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover

Foto’s van de eerste week #60daystodiscover vind je hier.

11 comments

  1. Geweldige foto’s. En een mooi doel om te wandelen. Ik doe het af en toe en het is ècht rustgevend. Zeker goed om zoveel mogelijk te doen. Het maakt je hoofd leeg. 😊

  2. Ik geniet mee en voel me ook heel geïnspireerd om (figuurlijk) in je voetstappen te volgen. Prachtig!
    Maak je deze foto’s ook met je Canon? Ik wil een nieuwe camera kopen en denk erover ook voor een 700 te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.