60daystodiscover

#60daystodiscover – Week 2 – Looking back

Ongelooflijk dat ik al twee weken dagelijks aan het wandelen ben. Ik kijk er elke dag naar uit en vind het best belangrijk geworden om niet meer over te slaan. Het wandelen zelf verrijkt mezelf en doet heel wat met me. Wat precies, dat vat ik wel eens samen in een afrondende blogpost. Op dit moment kan ik alleen zeggen dat het mij bijzonder veel deugd doet en het bijdraagt aan het doel dat ik voor ogen heb. Niet enkel het doel wat betreft het volbrengen van deze uitdaging, maar vooral een soort van levensdoel.

Lees maar even hierboven want ik postte ook al iets op Instagram erover! Klinkt misschien heel zweverig maar dat is het zeker niet. Ik geniet, ik leer, ik doe verder en ik fotograaf natuurlijk. Bij deze een fotoverslag van de afgelopen week #60daystodiscover.

60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover
60daystodiscover

Foto’s van de eerste week #60daystodiscover vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 reacties

  1. Geweldige foto’s. En een mooi doel om te wandelen. Ik doe het af en toe en het is ècht rustgevend. Zeker goed om zoveel mogelijk te doen. Het maakt je hoofd leeg. 😊

  2. Ik geniet mee en voel me ook heel geïnspireerd om (figuurlijk) in je voetstappen te volgen. Prachtig!
    Maak je deze foto’s ook met je Canon? Ik wil een nieuwe camera kopen en denk erover ook voor een 700 te gaan.