Lotte Martens Stories without endings

Lotte Martens Blogtour: Stories Without Endings

Lotte Martens Stories without endingsStories without endings, dat is de naam van de nieuwe wintercollectie van Lotte Martens. Dat ik deze keer terug mocht mee naaien voor de blogtour vind ik geweldig. Al ben ik de slechtste leerling van de klas, want afgelopen nacht bewerkte ik mijn foto’s en schreef ik deze blog. Lotte en Eva, duizend maal sorry voor het vele en vele wachten. 

’t Is niet dat het aan de stof lag! Integendeel. Ik ging aan de slag met de ‘Hippo Plisse Black Kousa’. Een parel voor het oog en verder vooral heel erg makkelijk te verwerken. Mijn naaisel moet dan ook de eenvoudigste van allemaal zijn. Een plissé rok oftewel twee rechthoeken tegen elkaar gestikt en daarbij nog een fancy zilveren elastiek. Zelfs zomen deed ik niet! Dank u dus Lotte voor het bezorgen van een stofje met een perfect rechte onderkant.

Lotte Martens Stories without endings Lotte Martens Stories without endings Lotte Martens Stories without endings

Het naaien ervan ging sneller dan het nemen van foto’s en het schrijven van dit bericht. Op dat vlak liep het allemaal een beetje fout. Want, deze nacht nam ik nog foto’s. Alle andere foto’s waren namelijk mislukt. Dat ik dezer dagen een beetje overwerkt ben, daar verschiet u allicht niet meer van. De combinatie van ons gezin met mijn opleiding is echt niet altijd evident.

Omdat ik daarom een beetje uitstel kreeg van lieve Eva dacht ik: ‘Ik neem de foto’s op Texel.’. Sprookjesachtiger als daar kon ik hier in het Gentse niet bedenken. Maar het is november en Texel behoort tot de Waddeneilanden. Hoe ik vergeten kon dat het daar vaak nogal winderig is, ik weet het nog altijd niet. De enige twee toonbare foto’s zijn er in hurkpositie, beschermd tegen de wind. Ik kan u trouwens vertellen dat het ijzig koud was. Echt waar: what was I thinking?!?

Lotte Martens Stories without endings Lotte Martens Stories without endings

Maar terug dus naar die nieuwe collectie van Lotte Martens. Je zag allicht in blogland al prachtige creaties passeren en er zijn nog véél pareltjes op komst. Nog op zoek naar een feestlook? Twijfel dan niet want met dit stofje voel je, je instant prinses! Zie je jezelf al stalen tijdens de feestdagen? En de duinfoto’s bewijzen trouwens dat met een sneaker eronder je deze rok ook gewoon dagdagelijks kan dragen. U hoort het al, ik ben fan!

Lotte Martens Stories without endings

 

Voor deze rok gebruikte ik trouwens één paneel en hier vind je een overzicht terug van alle winkels waar je Lotte Martens kan kopen! Allé hop, het moest al in u winkelmand liggen!

Lotte, nog eens dikke proficiat met deze collectie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments