Wat is er leuker dan op het einde van het jaar terugdenken in je eigenste archief? Of stilstaan bij je blogstatistieken? Of…?
U heeft het misschien al door:  ik houd van lijstjes en opsommingen. Dit jaar zag ik er nog niet zoveel passeren in blogland maar voor mezelf houd ik het graag bij. Daarom, mijn 9 favoriete foto’s & mijn 9 beste blogberichten van 2015!

Mijn 9 foto’s 

Deze zomer was heet, uren zat ik met mijn kleine meid buiten. De tijd ontbrak me om vollen bak mijn goesting te doen op naaivlak. Maar oh wat straalde ze zo in dit eenvoudig mooie A-lijntje.
 Ik zei het al, er was niet zoveel tijd als waar ik op hoopte in 2015, om mij uit te leven in het naaien. Ik koos vaak voor vertrouwde patronen met weinig eigen inbreng. Echter, mijn absolute topper vind ik deze Jaanu voor Axelle. Jammer dat ie straks al te klein is…
2015 telde ook 9 maanden zwangerschap. Hormonaal sloeg mijn lijf vaak op tilt, de hitte in de zomer liet me puffen en mijn geduld werd meermaals op de proef gesteld. Maar hoe je het nu draait of keert, zwanger zijn, het blijft iets speciaals en de vele zwangerschapsfoto’s die ik nam, koester ik.
En toen was hij daar, onze kleine man Baptiste. Er werden ondertussen heel wat mooie foto’s genomen van hem en ik maar deze is de allereerste. Eentje waarop ik toen nog maar half besefte wat er eigenlijk gebeurd was…
Baptiste en zijn donkere kijkers…
Ik kan alleen maar hopen dat zijn oogjes zo donker en mooi blijven! Ik verdrink er alvast elke dag in.
Heel soms was er dit jaar ook echte us-time. Manlief en ik die samen iets deden, zoals een optreden meepikken. Die momenten bleven dit jaar echter erg beperkt waardoor 2015 best een zwaar jaar is geworden.
In december kondigde we, tot grote verbazing van velen, onze stop aan. Een loodzware beslissing maar de enige juiste. Opluchting…
Zij en ik, het heeft vaak gebotst in 2015 en dat doet het nog steeds. Ikzelf werd dit jaar hard op de proef gesteld en dat resulteerde in moeilijke momenten. Mijn madam heeft daar het meeste last van gehad. Sinds enkele dagen maak ik wel elke avond tijd om haar te knuffelen en te vertellen over hoe graag mama en papa haar zien!
De laatste familiefoto allicht van dit jaar maar eentje waar we allemaal behoorlijk relax zijn. Meer van dat in 2016…
Mijn 9 blogberichten
Dit jaar las u het minste dit bericht. Dat moesten we toch ook even zeggen!
Nu rest me enkel nog te vragen of jullie ook zo van lijstjes houden? Zo ja, laat het hier dan even weten… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

  1. ziet er allemaal heel leuk uit!! het was duidelijk een bewogen jaar voor jullie, maar die intensiteit zal vast ook mooie kanten hebben, zoals de laatste foto's en wat je erbij vertelt me toch lijken te zeggen… ik wens je een nieuw jaar toe vol mooie momenten, rust wanneer je daar nood aan hebt, uitdagingen, creativiteit, en heel veel liefde… XXX Barbara (ik snap niet goed waarom het niet lukt om onder mijn google-naam te reageren, dus dan maar zo…)