Halverwege juni zijn we, hoogtijd om na te denken over een cadeautje om de juf/meester te bedanken. Dat ik nog geen idee heb over wat ik ga doen, dat is niet zo vreemd. Ik ben nogal last minute. *schaterlach* Technisch gezien is het hier ook geen ‘Dag Juf’ want Axelle blijft tot het einde van de kleuterklas bij dezelfde juf zitten. Toch bedanken wij haar graag omdat ze het afgelopen half jaar Axelle echt liet groeien. Om dat dank-je-wel-gebeuren toch enigszins te vergemakkelijken, hier alvast een overzichtje van inspirerende cadeautjes.

Juffencadeautjes Leuke WereldHomemade-Lemonade-Gift-kit-2_thumb

juffencadeau

IMG_2810
juffencadeaujuffencadeaujuffencadeau 

 1. Maak leuke vaasjes a.h.v.d. tutorial van Leuke Wereld.
 2. Homemade-Lemonade-Gift-Kit bij The Idea Room
 3. DIY Clipboard bij Hip & Hot
 4. Chocolade, altijd een goed idee, bij Bij De B
 5. Plantenhanger bij The Merry Thought
 6. Zelfgemaakte lichtslinger
 7. Een zelfgemaakte tasje? Ga dan voor het An-tasje te vinden bij Jace Did It! 
 8. Plantje in een potje
 9. Naai zelf een mandje a.h.v.d. tutorial van De Zuster Van

Heb je zelf een ander idee? Laat het dan zeker even weten want op dit moment heb ik zelf nog niks beslist want ik kan gewoonweg niet kiezen. Al lijkt dat mandjes-gedoe mij wel een echte uitdaging dus wie weet… Maar een mens kan nooit genoeg inspiratie opdoen.

Hoe kijken jullie trouwens naar het einde van het schooljaar? Ik kan amper geloven dat haar eerste schooljaar er al op zit. Tijd gaat zo snel, soms gewoonweg te snel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 1. Vanmiddag was mijn plan om een bokaal koekjes in een pot te maken met mijn kleuter van 4, misschien best na een dutje ;-)

 2. Hier wordt het het mandje, deze week al katoentouw bij de HUBO gehaald en dit weekend begin ik eraan! Voor de andere juf naaide ik kussens voor op de bankjes in klas.

 3. Ik vind het altijd leuk om iets voor de juf te maken, nog meer als Giel me daarbij kan helpen, want ik merk dat de juffen dat ook superleuk vinden.

  Dit jaar ga ik waarschijnlijk maken wat ik voor een swapje gemaakt had, een picnicdeken met een tas om het dekentje in op te bergen (dit maak ik dus zelf), en met strijkparels maak ik “afdekplaatjes” voor drankjes waar je nog een rietje door kan steken. Ideaal om te genieten van een zomers drankje zonder beestjes. Daar kan Giel al bij helpen en het ziet er nog leuk uit ook :) https://www.instagram.com/p/BEyty-QF_Su/?taken-by=lunatiek

 4. Voor de twee juffen van Linus heb ik vinktassen genaaid met een muizenstofje (hij zit in de muizenklas), hopelijk mooi gecombineerd tot een volwassen geheel :) Voor de opvangjuf ben ik een boleotas (van Eloleo) aan het naaien en de begeleidster van Lester in de crèche krijgt een zonnebrilhoesje. Ik word wat melancholisch van het einde van dit schooljaar. .. mijn ventjes worden zo snel groot….

 5. Leuke dingen allemaal! Zelf ben ik pas net juf, maar volgens de collega’s wordt er altijd veel chocola gegeven. Dus een van de andere projecten lijkt mij het leukst!