Sinds mijn beginnersdagen op Pinterest heb ik een bord vol met inspirerende woorden. Ik koester die map alsof ik alle woorden zelf heb geschreven. Ik merkte dat ondertussen er heel wat woorden, 771 om exact te zijn, werden gepind. Ik scrolde nog eens door de lijst en deel met jullie 9 van mijn favoriete inspirerende gedachten…
inspirerende gedachten
Ik schreef ze niet zelf maar kan in elke gedachte zoveel terug vinden. Heerlijk, een ander die neerschrijft wat je zelf denkt en voelt. Hebben jullie dat ook of ben ik nu de enige die dat vaak denkt?
Geen top 9 trouwens maar gewoon een lijstje want wanneer ik deze blogpost morgen zou schrijven, koos ik misschien alweer andere gedachten om te delen…
Nu is het aan jullie? Wat vinden jullie de meest inspirerende gedachte en natuurlijk waarom? En omdat ik graag blijf verder pinnen mag je altijd je eigen link naar inspirerende woorden delen in het reactieveld onderstaand.
Ik ga werken, weekend nemen en foto’s: volgende week veel naainieuws op het programma! ;-)
Prettig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties

  1. ik heb er samen met een collega een paar uitgeprint en op onze bureau opgehangen met wat subtiele hints naar onze bazen ;). Mijn absolute favoriete is trouwens : don't grow up, it's a trapp !

  2. Bij mij thuis hangt: 'Tell me, what is it you want to do with your one wild and precious life ?'
    en bij die van jou vind ik 'Let them be little' perfect passen en die pas ik dan ook echt toe ten huize Vantomme :-))