9 maand, zo oud is kleine uk al.
Tijd gaat snel, straks is ze al een jaar. 
Baby, die eigenlijk al niet meer zo baby is, was moe. Een lachje kon er niet af. Bovendien gigantisch veel fascinatie voor de bloemen, de bomen & het gras. Na 9 maand kan ik wel ze: madam heeft een karaktertje! Ze weet wat ze wil (van wie zou ze dat hebben?)
Kleine uk kruipt al 3 maand van hier naar daar en zit dan ook niet meer graag in haar park. Het woordje neen begint ze aardig te begrijpen met een pruillip tot gevolg! Wanneer de koelkast open gaat zit ze onmiddellijk aan je benen en wanneer de microgolfoven lawaai maakt begint ze te lachen.
Papier, karton & plastiek zijn haar lievelingsspeeltjes. Durf dat maar eens af te nemen…
Eten delen met andere kindjes vindt ze maar niks en ook de onthaalmoeder moet geen ander kind vastnemen. Onbewaakt in een ruimte achter later is niet langer een goed idee. De ontdekking van de wereld, net iets boven je, zorgt voor avontuurlijke toestanden waarbij het op de knieën zitten en op de voeten staan uitvoerig getest wordt!
En niet onbelangrijk: het woord mama! Ze zegt het nog niet bewust maar het kind zit hele dagen door deze klanken te produceren! Het wordt dus zeker haar eerste woord… ;-)
9 maand…
Tijd gaat snel…
Haar missen zou niet meer gaan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 reacties

  1. De tijd vliegt inderdaad voorbij. Geniet van die kleine kapoen! En ik vind het altijd leuk om te vergelijken met ons jongste spruit die net 2 weekjes ouder is ;-)