Gisteren konden jullie al lezen dat ik, ondanks mijn voornemens, altijd bijzonder laat ben in het realiseren van mijn kerstcadeaus. Ook dit jaar dacht ik nog zeeën van tijd te hebben, tot ik mij realiseerde dat Kerstmis binnen twee weken alweer voorbij is. Wederom moet ik dus in aller ijl mijn zoektocht starten en ook nog eens “my wishlist” afwerken. ‘t Zit denk ik in de familie, flirten met de deadline, haha. Online probeerde ik alvast inspiratie op te doen en wie weet hebben jullie er ook nog iets aan. 

Tips voor haar

  1. Kerstcadeau Kerstcadeau KerstcadeauEentje die zelf al héél lang op mijn verlanglijstje staat: de Serax Cactus Vaas!
  2. Water aan een plant geven? Dat doe ik bijna nooit. Bijgevolg staat hier dan ook niet veel groen in huis. Misschien dat deze plant de oplossing is: Pikaplant Pikaplant Jar Box.
  3. Welke vrouw die je geen plezier met schoenen? Sacha heeft een ruim aanbod en je kan zelfs online bestellen! 

Tips voor hem! kerstcadeau kerstcadeau kerstcadeau

  1. Scheren gelijk van ouds, dat is terug in! Gaan dus voor die scheerkwast!
  2. Een mannenjob, die BBQ!
  3. Een lekker drankje in een schoon glas? Daar zeggen mannen geen neen tegen!

Tips voor de kidsooh-noo-letter-blocks-alphabet-blocks-wooden-hout-blok-letter-01_grande jurk_viscose_print_00032480_125_sb_online_store_1 boek_de_dieren_00030116_195_sb_online_store_1

  1. Vorig jaar kreeg Baptiste ze al als Baby maar deze mooie houten blokken zijn echt leuk. Mooi als decoratie en ideaal voor uren speelplezier! En als ze wat ouder zijn, zijn ze ook nog eens leerzaam!
  2. Schone kleertjes zijn ook hier altijd een voltreffer! Elk jaar opnieuw belandt er wel iets van kleding onder de kerstboom!
  3. Een schoon prentenboek, meer moet dat niet zijn voor een kleintje!

Benieuwd hoe jullie de kerstrush aanpakken? Net zoals ik op het nippertje of altijd goed voorbereid? En wat zijn jullie ultieme kerstcadeau-tips?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

  1. Ik vind die cactusvaak al heel lang erg leuk, maar ik vind het een beetje aan de dure kant. Aangezien ik niet zo handig ben, vrees ik dat het geen lang leven beschoren zou zijn en dan is die 40€ snel verloren natuurlijk :(