Enkele weken geleden, toen we nog droomden van de eerste lentezon, kwam fotograaf Christophe van Iso 800 bij ons langs. Niet om portretfoto’s te maken, niet om iets in scène te zetten maar wel om letterlijk een dagje met ons mee te lopen en ons natuurlijk te fotograferen. A day in the life dus. Christophe belde dan ook ‘s morgens in de vroegte aan, toen pyjama’s nog deel uit maakten van de vestementaire verplichtingen. Hij verliet ons huis toen deze weer werden aangetrokken en onze varkentjes in bed belandden.

Van elk moment van de dag werden er dus foto’s genomen en dat vond (en vind) ik heel erg bijzonder. A Day in the life is vaak slechts enkele uren, dit een hele dag! Genoeg tijd dus ook om echt aan die camera te wennen.

Ik laat de foto’s spreken en koester ze alvast voor eeuwig en altijd. Wie zo een fotoreeks ook wel eens ziet zitten, scrolt trouwens best helemaal door naar onderaan deze blogpost.

iso800 - Day in the Life Lieselove -13
https://www.facebook.com/iso800stereophotography/

iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47
iso800 - Day in the Life Lieselove -47

Heerlijk toch, deze foto’s? En ook al vind ik een camera voor mijn eigen neus best moeilijk, Christophe is erin geslaagd me op mijn gemak te laten voelen. Hij verdwijnt een beetje en tegelijkertijd ook niet. Want we hadden een heel gezellige dag waarbij er ook ruimte was om babbeltjes te slaan.

Goed nieuws trouwens voor zij die zo een fotoreeks ook wel zien zitten. Van Christophe mag ik er eentje cadeau doen aan één van jullie. Hoe cool is dat?!? Wat je daarvoor moet doen is simpel: like de Facebookpagina van Iso 800 en laat onderstaand een reactie na waarin je duidelijk maakt waarom jij de perfecte winnaar bent.

a Rafflecopter giveaway

Wil je meer weten over het werk van Christophe en Iso 800? Check dan zeker hun website eens. Sowieso een aanrader om hem eens een volledige dag te boeken bij je thuis. Want we nemen dan wel veel foto’s… foto’s van ons volledige gezin, zoals het is, dat is vaak toch nog erg beperkt. Rest me enkel nog Christophe te danken voor deze geweldige reeks. Dus bij deze: merci!

Meedoen met de give-away kan trouwens tot het einde van onze reis! Eens terug thuis maak ik de winnaar bekend! Wil je binnenkort 10% korting ontvangen in je inbox? Laat dan zeker ook je e-mailadres na in de reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

61 reacties

 1. Geen idee waarom ik de perfecte winnaar ben, maar ik zou zo’n mooie fotoshoot van ons gezien wel fantastisch vinden! En ik zou heel dankbaar zijn mocht ik winnen, wat me toch een goeie winnaar maakt hè 😉

 2. Oh wauw! Prachtige foto’s en inderdaad heel bijzonder dat het echt een héle dag is. Ik zou dat ook wel zien zitten. Ben dan vooral benieuwd naar welke leuke momenten er kunnen uitgepikt worden met het kleine meisje dat we hier al vier maanden in ons leven hebben. Grote liefde! Maar ook best zoeken hoe al de rest nu verder moet :-) a day in our life nu lijkt niet zo vol te zitten en toch ook overvol! :-D

 3. Ik zou dit erg graag winnen omdat ik zelf nooit deel uitmaak van foto’s in ons gezin. Ik neem altijd zelf de camera vast dus het lijkt alsof er enkel een papa is met 3 kinderen :) en selfie’s zijn vaak zo lelijk :)

 4. Ik zou dit echt heel graag willen winnen! Allereerst omdat ik thuis altijd de foto’s maak van mijn zoontje van 6maanden. Dat zorgt ervoor dat ik weinig foto’s van mezelf met Twan heb. De foto’s die ik heb zijn niet spontaan, omdat mijn man niet echt met fotografie bezig is. 😅 Ook gezinsfoto’s hebben we bijna niet en dat vind ik echt jammer!
  Ten tweede is een fotograaf meestal wel kostelijk. Ik denk dan altijd ‘goh. Met dat geld kan ik andere dingen doen. Ik maak mijn foto’s wel zelf.’ Maar als ik nu naar jouw reportage kijk, zie ik toch dat ik zulke mooie en spontane foto’s niet klaar krijg 🙈.
  Hopelijk heb ik je hiermee kunnen overtuigen 🤞🏻👨‍👩‍👦 nog een fijne reis!

 5. Onze jongste zoon is nu al 11 maanden in ons leven en het cliché blijkt o zo waar… Als het manneke één tiende van het aantal foto’s van zijn zus mee zal kunnen nemen als hij uit het huis trekt, zal het al veel zijn. A dat in the life zou dit dus mooi kunnen compenseren ;-).

 6. Waaw! Heerlijk echt! Ik zou zo een dag cadeau willen doen aan ons oudste dochter. Misschien tijdens haar lentefeest in onze tuin? Met iedereen die om haar geeft…zo mooi als herinnering voor later. Duimen omhoog 👍😍

 7. Wauw dat zou eens leuk zijn om foto’s van ons hele gezin samen te hebben… Foto’s laten nemen in een studio is totaal niet aan ons besteed en zou met ons sensitief dochter zeer moeilijk zijn, dus de ideale cadeau om zo iets te winnen 😊…

 8. Wauw fantastisch om zo iets te winnen… Ideaal voor ons gezin zodat iedereen er wel eens op staat. In een studio is niet echt voor ons met ons sensitief meisje, maar zoiets in de vertrouwde omgeving zou ideaal zijn…

 9. Waaw zo zalig. Dit zou ooh zo fijn zijn om te winnen!! Prachtige foto’s en idd om te koesteren. Waarom zouden wij dit mogen winnen? Mss om eens vanop afstand te kunnen kijken naar ons gezin zoals we zijn en zien dat het goed is/zit….en dat de twijfels en onzekerheden beetje wegebben.

 10. Wat een prachtige foto’s! Omdat papa niet snel zijn gsm in de hand neemt om dagelijkse momenten vast te leggen, zou ik dit zo fijn vinden om te kunnen doen met ons gezinnetje. De tijd gaat zo snel, ons zoontje groeit terwijl we erop staan te kijken, maar we gebieten er zo van, dus elk moment lijkt mij eentje om te vereeuwigen.
  Toi toi toi!

 11. Heel mooi en zeker het koesteren waard. Juist om deze reden- foto’s van ons gezin om te koesteren- doe ik heel graag mee en duim ik, tot mijn vingers er stijf van worden,dat ik win. Of mijn wederhelft er zo blij mee zal zijn weet ik niet, maar in de 5,5 jaar dat wij ouders zijn, heb ik amper een foto waar wij samen opstaan daar ik altijd de foto’s neem…

 12. De perfecte winnaar, dat is iedereen. Iedereen verdient het om een zo een spontane reeks foto’s van zijn gezin te hebben. Hier lukt dit ook nooit. Ik voel me heel onwennig voor de camera en mijn man en zoon kruipen ook liever op de achtergrond. Enkele spontane gezinskiekjes zijn dus meer dan welkom.
  moestash@telenet.be

 13. Wij hebben nog geen enkele foto waar wij met ons 4tjes opstaan. Ondertussen is ons zoontjrme al 9maanden🤦‍♀️

 14. Oh zooo graag! Wij zijn sinds 10 weken mama en papa van ons eerste zoontje. Ik hou van fotografie en trek dan ook veel foto’s van zoonlief en man, maar zelf sta ik er nooit op.. En als manlief dan eens een foto maakt.. ja dan is ie niet om aan te zien.. Dubbele kinnen, bewogen, te licht of te donker, onscherp,… you name it. Een mooie foto van ons drietjes hebben we ook nog niet. Tijdens de zwangerschap is een foto van mezelf en manlief er om een of andere duistere reden niet van gekomen. We hebben dus geen foto van ons tweetjes (drietjes) met mijn zwanger buikje waar ik nu zoveel spijt van heb. Omdat ik de tijd niet kan terugdraaien probeer ik nu zoveel mogelijk vast te leggen, maar het zou fijn zijn als ik er zelf ook eens op zou staan ;) Voila, ik hoop dat we u bij deze hebben kunnen overtuigen dat we ideale kandidaten zijn :)

 15. Waarom ik de perfecte winaar ben?
  Omdat we nu een hele drukke tijd meemaken met onze kleine kindjes van 1, 2 en 4 jaar… Ik werk bewust 50% in de nacht in het weekend, maar toch zo veel mogelijk thuis te zijn in de week… En soms vraag ik me af; waarom??? Ik heb het gevoel dat ik heel de dag zit te hossen en te krossen om thuis alles rond te krijgen… En weinig tijd heb om ook écht met de kindjes te kunnen bezig zijn… Daarom zou ik zo graag winnen… Om mede dankzij die foto’s te kunnen beseffen dat dit écht wel de juiste keuze is… En om te zien dat we ook echt wel genieten van het samen thuis zijn allemaal…

 16. Het zou super zijn om foto’s te hebben van ons gezinnetje dat net 2 leden groter werd. Sinds begin februari zijn we hier met ons vijfjes ipv drietjes. We proberen af en toe een foto te trekken van ons allen maar is absoluut geen evidentie. Hebben er misschien al 2 met ons vijfjes… Op deze manier hebben we foto’s van ons allemaal en een dag in het leven van ons gezinnetje met de pasgeboren twins.

 17. Wat een leuke fotoreportage van jullie gezin! It’s all so natural ❤️ Ik doe mee aan deze winactie omdat mijn man geen geduld heeft voor mooie foto’s te maken laat staan om er zelf op te staan en te ontdooien voor een fotograag. Dus ofwel eindigen we met een lelijke selfie of ik krijg een akward foto van hem en ons dochtertje 🙈 Zelf ben ik ook geen posing queen dus dit zou een geschenk uit de hemel zijn om leuke, naturelle foto’s te hebben van ons jonge gezinnetje ❤️

 18. Oh het is zoals je zegt: weinig tot geen foto’s te vinden hier van ons allemaal. En het zou zo’n toffe herinnering zijn voor later als we daar dan een fotoboekje mee zouden kunnen maken, zodat ze zien hoe het hier echt dagdagelijks aan toe ging en herinneringen kunnen ophalen!

 19. Oh dit zou ik ook graag eens winnen .
  Altijd mooie herinneringen zo foto’s ❤️ En misschien is het idd leuk om eens niet zo geposeerde foto’s te hebben maar echte actie foto’s 😍

 20. Hey!

  Amai wat een mooie reeks! Ik zou graag winnen omdat ik graag eens eens ons allemaal op foto zou willen met elkaar. Meestal is het een foto van de ene en een foto van de andere maar slechts zelden foto’s van mijn man of mezelf met kindjes op. Of van kindjes samen. Als we eens enkele deftige foto’s zouden hebben zou ik ook graag een fotomuur maken van ons gezin. Maar wel van het leven zoals het is en niet vol met portret foto’s.

  Groetjes,
  Tine Teunkens

 21. Oh what a day! De dagen vliegen voorbij met 2 kleine mannen in huis en er gebeuren zo vaak leuke dingen die we proberen herinneren door in de vlucht een foto te trekken of iets te noteren. Hoe speciaal en puur is een hele dag met kleine en grootse alledaagse koester-momentjes….

 22. Oh wauw, dit wil ik winnen! Kort na de geboorte van ons zoontje deden wij samen met z’n twee grote zussen een fotoshoot in een professionele studio. Hoe goed de fotografe ook haar best deed, onze meisjes bleven erg onwennig en onze jongste had er op dat moment helemaal geen zin in😅 “A day in a life” lijkt mij dus de perfecte fotoshoot-formule, zo benieuwd wat het resultaat hiervan zou zijn bij ons gezin. Dus duimen maar!🤞🏼🤞🏼

 23. Ons lieve protje is ondertussen 4 maanden en mijn gsm staat uiteraard vól foto’s van haar. Maar van ons gezinnetje hebben we er nog geen. Als we met z’n alle samen thuis zijn hebben we zoveel plezier en zitten we zo vol van verbazing voor dat kleine mensje dat ik er niet eens aan denk om de camera boven te halen. We genieten van het moment en dan lijkt het me zo onozel om die momenten te onderbreken door de camera in selfie-stand boven te halen (We zijn ook niet de grootste poseerders). Daarom lijkt zo’n a-day-in-the-life reportage ideaal voor ons. Het zou zo fijn zijn om die pure momenten op beeld te zien zonder deze te moeten onderbreken om de camera boven te halen. Heel veel liefs, Nele

 24. Oh wauw, dit wil ik zo graag winnen! Kort na de geboorte deden we samen met z’n twee grote zussen een fotoshoot in een professionele studio. Hoe hard de fotografe ook haar best deed, de meisjes bleven erg onwennig en onze jongste had er op dat moment écht geen zin in… “A day in a life” lijkt mij dus de perfecte fotoshoot-formule! Duimen maar!

 25. Oooh dat zou een super leuk cadeau zijn voor vaderdag! Wij zijn namelijk heel weinig allemaal samen thuis en hebben nauwelijks foto’s van ons samen. Mijn echtgenoot zorgt super goed voor onze kindjes. Ik denk dat ik hem hier een groot plezier mee zou doen!

 26. Och super leuke give away 🤗 hoera voor spontane foto’s en niet over geposeerd (waar ik wat allergisch aan ben). wij wonen momenteel in ons te renoveren huis met een kindje van 17 maand en eentje van 2 maand. Een typische oude woning met koterijen en enkel glas. Door de loodarme dan nog eens weinig lichtinval en een oude vinyl op de vloer. Doordat het zo goed onderhouden werd door de vorige eigenaars wel leefbaar maar heel moeilijk om mooi foto’s te nemen. Waardoor je op den duur ook minder foto’s neemt en het gevolg dat we maar 5 goeie foto’s hebben van de afgelopen 2 maanden 😅 een uitdaging voor de fotograaf ook denk ik, maar dat maakt het net leuk 😬

 27. 10maand is Mila, 1600 fto’s hebben wel al maar weinig met mama en papa erbij en ook weinig die ons volledige dagelijks leven bevatten.

 28. Meer en meer zie ik foto’s passeren van ‘a Day in the a life’ shoot en steeds ben ik jaloers op al die foto’s. Stond op m’n Kerstlijstje, maar jammer genoeg niet gekregen 🤭. Ik doe dus graag mee met deze wedstrijd. Zou super zijn om later op terug te kijken!

 29. Ik ben de perfecte winnaar omdat ik deze foto’s uit het dagelijkse leven van ons gezin uren, dagen, weken, maanden en jaren zal koesteren tot ik oud en bejaard ben 😛!

 30. Wat een prachtige foto’s. Wij zouden heel graag deze ‘Day in the life’ winnen. Waarom is eigenlijk heel simpel. Zodat er ook eens proof of mom foto’s zijn. 😁 Mijn en bij uitbreiding ook de gsm van mijn man staan vól foto’s. Maar aangezien ik 9 op de 10 keren de fotograaf ben, bestaan deze dus vooral uit foto’s van de kindjes alleen en/of met de papa er bij. Dus fingers crossed. 🤞🏻🍀

 31. Voor mijn kindjesmemoires probeer ik het alledaagse wel eens in woorden te vatten. Het slaapritueel bijvoorbeeld of gewoon die kleine patroontjes en rolverdelingen in de ochtend. Omdat ik wil onthouden. Daar past beeld bij. Schoon beeld.

 32. Wauw, Lies, hele mooie foto’s. Ik kan me voorstellen dat je bij het ontvangen van de foto’s soms ook gedacht hebt ‘Wanneer heeft hij deze foto genomen? Ik was me er niet van bewust.’ ;)
  Hier is het ook zo dat we amper een gezinsfoto hebben waar we allemaal opstaan. Het zou echt tof zijn om zo een shoot te winnen en nadien het mooie resultaat te zien. Sean doet dit jaar zijn communie en dit zou een perfecte gelegenheid zijn. Op zo een dag moet je voor zoveel zorgen dat er amper tijd is om foto’s te nemen. Het zou een leuke herinnering zijn aan een moie dag. :)

 33. Waarom winnen? Zelf sta ik niet graag op de foto. En alhoewel zo’n ‘A day in live’ fotoreportage me mega lijkt, vooral om te koesteren achteraf, zie ik het mezelf niet zo gauw boeken. Daarvoor hebben we een extra duwtje in de rug nodig… Of massa’s geluk dat ze zoiets winnen!

 34. Tuurlijk ben ik de perfecte winnaar 😉
  Iedereen zou de perfecte winnaar kunnen zijn. Ongedwongen familiefoto’s zijn toch altijd de leukste. Maar ik sta er thuis nooit op wegens fotograaf van dienst en mijn oudste zoon wil liever nooit op foto, dus een hele uitdaging voor de fotograaf om voldoende in de omgeving op te gaan om eindelijk eens leuke familiefoto’s van ons gezin te kunnen trekken!
  Fingers crossed!

 35. Tuurlijk zou ik de ideale winnaar zijn 😉
  Iedereen zou de ideale winnaar kunnen zijn. Zulke ongedwongen familiefoto’s zijn toch echt wel de leukste.
  Aangezien ik nooit op onze foto’s sta wegens fotograaf van dienst en mijn oudste zoon weigert om op foto’s te staan, wordt het een hele uitdaging voor de fotograaf om voldoende in de omgeving op te gaan om ons zo eindelijk mooie ongedwongen foto’s van ons gezin te bezorgen.
  Fingers crossed!

 36. Toen mijn broer en ik klein waren, kwam er eens een fotograaf een paar uur bij ons thuis, volgens exact hetzelfde concept. De foto waarop we samen onze mama spruitjes helpen schoonmaken is de mooiste die er ooit van ons gemaakt is, zo echt, zo eerlijk en puur. Zo’n herinneringen wil ik ook voor mijn gezin.

 37. Wat speciaal, zo een volledige dag een fotograaf bij jou aan de slag… Maar aan de foto’s te zien is het het wel echt waard: heerlijke eerlijke foto’s, net zoals het is! Met een zoon van 4 jaar en eentje van bijna 6 maand wordt het cameratoestel af en toe uitgehaald om (ja, ik geef het toe: super geforceerde) foto’s te nemen. Dus dan doen we heel graag mee om gewoon ‘ons’ in beeld te krijgen. Allemaal samen, zoals we zijn en eens niet de kids in een vreemde positie die we (allez ik) op pinterest vonden. Yes please!

 38. Waarom winnen? Ewel, ik sta eigenlijk helemaal niet graag op de foto. Anderzijds lijkt zo’n ‘a day in life’ foto reportage me mega. Zeker om later op terug te blikken. Maar uit mezelf zal ik dus niet gauw zoiets boeken. We hebben daarvoor dus een extra duwtje in de rug nodig…. Of een portie geluk zodat we hier winnen?

 39. Oooh! Iso800 zijn de beste! Toen zij nog niet zo lang bezig waren, hebben zij ook onze trouwreportage gedaan. Alleen maar hartjes voor hun manier van fotograferen en werken.

 40. Dit lijkt me super. Sinds onze recente gezinsuitbreiding hebben we nog niet echt fotootjes van ons vijfjes. Is niet echt een evidentie om fotootjes te hebben/maken met ons allemaal. Het lijkt me super om fotootjes te hebben van ons met ons dochter van 3 jaar en onze pasgeboren tweeling. Zouden fotootjes zijn om te koesteren die ook perfect zijn voor onze nieuwe foto wand die we willen maken in living.

 41. Zo een mooie foto’s. Wat zou het leuk zijn om zo een day in the life the winnen. Mijn dochtertje is nu 5 maanden en wat zijn het leuke tijden. Sinds mijn papa zwaar ziek is geweest heb ik geleerd om van ieder moment te genieten. Wat zou het leuk zijn om later met mijn dochtertje te kunnen kijken naar deze foto’s. Dus ik hoop dat ik zo een day in the life te kunnen winnen.

 42. Leuke foto’s! Thuis ben ik de fotograaf. Dat betekent dat er veel foto’s van mijn vriend en zoontje samen zijn terwijl ze spelen/boekjes lezen/ … die mooie alledaagse dingen. Van mij en mijn zoon zijn er lelijke selfies … En foto’s van ons 3 samen zijn er amper.

 43. Dat zou een erg leuk cadeau zijn.
  Zo moet ik mezelf niet opsplitsen in een mama-die-meespeelt en een mama-die-weer-foto’s maakt.
  Bovendien heeft onze zoon een grote afkeer van foto’s (laten) nemen en heb ik meer zijn afwerende hand of een boos gezicht op onze foto’s staan dan iets anders… Zo’n fotograaf die ons een dagje volgt, kan hopelijk wel wat spontane (lees vrolijkere ;-) ) foto’s nemen.

 44. Wat een heerlijke spontane en unieke foto’s! Ik ben zelf graag bezig met fotografie. Tijdens vakanties, verjaardagen en andere gebeurtenissen maak ik steeds foto’s. Op gewone dagen haal ik mijn toestel veel te weinig tot niet boven. Achteraf heb ik hier echt spijt van. Het leven en de sfeer van alledag heeft zoveel moois te bieden, maar staat bij ons nog niet op beeld. Ikzelf sta bijna nooit op foto’s aangezien ik meestal de foto’s neem. We hebben amper foto’s waar ons gezin voltallig op staat, tenzij geposeerd. Dat vind ik zelf niet zo fantastisch. Een fotoreportage van het alledaags leven zou er voor kunnen zorgen dat mijn kinderen meer hebben dan scheve, wazige en halve foto’s van hun mama :-) . Foto’s waar ik samen met mijn man en kinderen spontaan op sta, het lijkt nu een verre droom…maar wie weet kan de reportage hier verandering in brengen.

 45. Wat een fantastische, spontane en heerlijke foto’s. Ik ben zelf bezig met fotografie en neem de foto’s tijdens reizen, verjaardagsfeestjes en andere belangrijke momenten. Tijdens de ‘gewone’ dagen komt mijn fototoestel nauwelijks tot niet uit de kast. Achteraf gezien heb ik hier echt spijt van. Het alledaags leven heeft zoveel moois en sfeer te bieden. Ik sta zelf bijna nooit op beeld, tenzij scheef, half of wazig (ja, mijn kinderen prutsen ook al eens graag met het fototoestel). Mijn man is hier zelf niet zo mee bezig. Een spontane foto waar we met z’n allen opstaan, het lijkt momenteel een verre droom. Wie weet kan deze fotoreportage er wel voor zorgen dat het werkelijkheid wordt. Als we zouden winnen, dan zou mijn hart toch een vreugdedansje maken.

 46. Waarom ik de perfecte winnaar zou zijn? Omdat ik een slechte en luie fotograaf ben en mijn kinderen beter verdienen ;-)
  Ik ben ook 100% fan van niet geposeerde foto’s, vooral omdat ons hele gezin er nooit in slaagt om ‘normaal’ te poseren met een collectie vreemde, onnatuurlijke foto’s als gevolg.
  Iso800 zou hier dus zeker welkom zijn :)

 47. Daar droom ik ik al een hele tijd van! Een fotomoment samen met het hele gezin, kinderen en kleinkinderen. Zou dat geen verrassing zijn om deze te winnen! Foto’s die geen “portretten” zijn maar die wel “echt” zijn.

 48. Een ongedwongen foto-dagje met de kinderen en kleinkinderen winnen! Nog beter dan de lotto. Jammer genoeg ben ik geen “gelukzak”. Aan degene die dit te beurt valt : geniet ervan!

 49. Wij zijn fan van Iso800! We kwamen hen al een paar keer tegen op een trouwfeest :-). Foto’s van een gewoon dagje in ons gezin, dat klinkt geweldig. Twee van onze drie zoontjes zijn in de fase ‘ik zie een fototoestel dus ik steek mijn tong uit’. Een hele dag een fotograaf in huis lijkt de ultieme oplossing. Wedden dat ze hun truken geen hele dag kunnen volhouden? (Of hopen toch, haha…)

 50. Wij zijn fan van Iso800! We kwamen hen al op menig trouwfeest tegen :-). Een dag vol foto’s van ons gezin, dat klinkt geweldig. Twee van onze drie zoontjes zijn in de fase ‘ik zie een fototoestel dus ik steek mijn tong uit’. Een hele dag een fotograaf in huis zou wel eens de ultieme oplossing kunnen zijn. Wedden dat ze hun truken geen hele dag kunnen volhouden? (Of hopen toch…)

 51. Wij zijn fan van Iso800! We kwamen hen al op menig trouwfeest tegen :-). Een dag vol foto’s in ons gezin, dat klinkt geweldig. Twee van onze drie zoontjes zitten momenteel in de fase ‘als ik een fototoestel zie dan steek ik mijn tong uit’. Een ganse dag een fotograaf in huis zou wel eens de ultieme oplossing kunnen zijn. Wedden dat ze hun truken geen hele dag kunnen volhouden? (Of hopen toch…)

 52. Wij zijn fan van Iso800! We kwamen hen al op menig trouwfeest tegen :-). Een dag vol foto’s van ons gezin klinkt geweldig. Twee van onze drie zoontjes zitten momenteel in de fase ‘ik zie een fototoestel dus ik steek mijn tong uit’. Een hele dag een fotograaf in huis zou wel eens de ultieme oplossing kunnen zijn. Wedden dat ze hun truken geen hele dag kunnen volhouden? (Of hopen toch…)

 53. Omdat het mij super lijkt om eens mega ongedwongen, out of the blue, spontane foto’s te hebben van ons gezinnetje van vier waar we eens misschien wel allemaal samen op staan zoals we zijn in onze habitat. Lijkt me zalig!