OUR vision

Het leven is geen pony kamp maar je kan wel héél erg je best doen om er eentje van te maken.

The story of Liesellove

about a life in flip flops


Als je denkt aan Liesellove, denk dan aan een crazy familie. Eentje met vier kinderen, een mama die houdt van pingpongen in haar hoofd & reizen, een papa die de beste uitvoerende kracht ever is en een oranje bus, genaamd Sien, die de familie Liesellove naar de meest fantastische plekken ever brengt.

Liesellove is bijgevolg geen typische reis- , gezins- en/of lifestyleblog. Hier ontdek je het verhaal van een gezin die hoopt je te inspireren je eigen weg te volgen in het leven. Massa’s tips, ervaringen, luchtige praatjes maar ook pittige verhalen. Want het leven is geen pony kamp maar je kan wel héél erg je best doen er eentje van te maken.

P.s.: zit het weer een beetje mee? Dan spot je ons altijd op flip flops!

meet Lies

OWNER // storyteller // Wanderluster

Mama, maker, social-media-lover, unicorn, bus-bouwer en jouw gids richting jezelf.


Meer dan de helft van mijn leven online aanwezig en in de ban van social media. Altijd zoekende naar de weg naar mezelf. Naast mama en alle andere belangrijke rollen in mijn leven, vooral ook gewoon Lies.

High sensation seeker, creatief therapeut, fan van verhalen, reismicrobe van hier tot in Tokio, auteur, digitaal marketeer, naaister en een tikkeltje gek.

Alles wat je hier leest, rolt uit mijn pen en dat doe ik al jaren zeer gepassioneerd. Ik schuw de zware thema’s der leven niet. ‘t Is hier niet altijd een ponykamp, alleen al mijn diagnose van chronische leukemie maakt dat het soms hard ploeteren is. Maar desondanks: ik houd van het leven en mijn missie is je te inspireren om er kei hard voor te gaan.

Ik hoop je hier vooral te leren dat niks onmogelijk is en je leven niet stopt als je kinderen krijgt. Je kan absoluut de gekste dingen blijven doen als je zelf maar gek genoeg blijft en jezelf blijft uitdagen.

Nog één iets: het doet erg veel deugd als je van je laat horen en/of ik je met iets kan helpen. Dus duw op die comment-knop, stuur een mail of een dm op Instagram.

my team

a crazy family in flip flops

Stefaan

Handige harry, altijd in de weer, rationeel, tegenpool, yoga, surfer en beste papa van de wereld.

Axelle

Oudste dochter, zorgzaam, skater, surfster, balletdanseres, 2 druppels water, altijd enthousiast.

Baptiste

Wildebras, graag thuis, voetballer, zit nooit stil, gamer, auto’s, dromerig, babbelaar, klein hartje.

Céleste

Introvert, verlegen, creatief, sterk, unicorns, Elza, roze, eigenzinnig, volhouder.

Estelle

Jongste, durver, babbelaar, plantrekker, grenzeloos, enthousiast, knuffelaar.

Think we’d be a good match?

LET’S WORK TOGETHER