Toen in mijn mailbox de vraag belandde of ik zin had mee te doen aan de ADVTee Pattern Tour van Sofilantjes, moest ik niet erg lang nadenken. Feitelijk moest ik niet nadenken. Want hoe kan je nu nee zeggen als je de vraag krijgt om een nieuw patroon te naaien?
Maar plots was het 1 december, kondigde ik ons grote nieuws aan en had ik nog niet eens het patroon geprint. Paniek! Gelukkig offerde Mevr. Khadetjes zich op en wisselden we van blogdag! ‘Oef’, dacht ik. Al duurde dat niet zo lang toen ik elke minuut een nieuwe bestelling in de webshop zag verschijnen.
When they ask me to sew for a pattern tour, I can’t say no. Off Course I said yes to Sofilantjes! But suddenly it was my blogging-day and I didn’t have pictures of my project. Actually, I wasn’t even ready with my project. So I Asked Mevr. Khadetjes to show her project on my blogging-day! 
ADVTee Pattern
Na iets meer dan 24 uur knippen, met drie uur slaap ertussen, printte ik het ADVTee Pattern uit, knipte ik in de stof en was het shirt warempel anderhalf uur later helemaal afgewerkt. Moet ik nog meer zeggen?
The funny part of this pattern is that it is so easy to make. I needed 1 hour and 30 minutes and that’s it. So easy… 
ADVTee Pattern
Ik koos voor de meest eenvoudige versie en liet het borstzakje weg. Dat laatste vind ik gelijk meer voor jongens dan meisjes! De uitleg over de V-hals is trouwens top!
I made a basic version and didn’t use the pocket. I think that is more for boys but isn’t she lovely with her new shirt? By the way, you can find a perfect explanation about how sewing a V-neckline! 
Zelf aan de slag met dit patroon? Tot 6 december krijg je 20% korting met code ‘CELEBRATE’ dus wees snel en leg het in je winkelmandje!
And lucky you, you can buy the pattern with 20% discount if you use ‘CELEBRATE’ at checkout! Be fast: go shopping, go sewing! 
Meer inspiratie nodig? More inspiration?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties