Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Aster Trui & een give-away!

6 september 2016

Aster Trui & een give-away!

6 september 2016

Aster Trui La Maison VictorWie mij volgt op Instagram zag hem gisteren al verschijnen, mijn nieuwste project voor mezelf: de Aster trui uit La Maison Victor. Eentje die al lang op het programma stond maar om de één of andere reden kwam het er niet van. Toen Helena van ‘De Stoffenkamer’ op mijn vraag een prachtige stoffen-collectie binnen kreeg en ik van haar daar zomaar iets voor mezelf mocht uitpikken, twijfelde ik echter niet lang. 

Aster Trui La Maison Victor

De Aster Trui zit zo in elkaar al weet ik ondertussen uit ervaring dat ik de patronen van La Maison Victor beter wat verleng. Ik deed er een tiental centimeter bij en maar goed ook. Anders liep ik nu rond in een blote buik. *schaterlach* Verder nam ik de trui simpel op want ook de boordjes en de kraag zijn in dezelfde stof genaaid. Dat er nog exemplaren zullen volgen, daar moet u niet over twijfelen. Perfect voor de herfstgarderobe.
Aster Trui La Maison VictorAster Trui La Maison Victor

 U zult mij moeten geloven, op mijn woord!

Foto’s nemen deed ik zelf en dat blijft toch een hele opdracht. Goeie pose, goeie afstand en 100 keer checken of er iets bruikbaars tussen zit. Dus vergeef mij de beperkte detailfoto’s want de neklijn van de Aster is eigenlijk heel erg mooi… U zult mij moeten geloven, op mijn woord! haha!
Aster Trui La Maison Victor Aster Trui La Maison Victor

Perfect snel-klaar projectje voor jezelf! Ook goesting om aan wat selfish sewing te doen? Dan heb ik goed nieuws want van Helena mag ik één metertje stof naar keuze weg geven om ook een Aster trui te maken! Wat je daarvoor moet doen is simpel: laat onderstaand een reactie achter en je maakt al kans. Extra kans maken? Laat dan weten wat je voorkeurstofje is van ‘De Stoffenkamer’, want dan ga je twee keer in de pot! Deelnemen kan tot het einde van de week, laten we zeggen vrijdagavond 20 uur!

Veel succes alvast!

Patroon: Aster Trui – La Maison Victor:
Stof: WCollections bij De Stoffenkamer (uitverkocht)

150 Comments

 • (Unique) Marieke 6 september 2016 at 15:11

  Wat een schone Aster! Ik ben fan! 🙂 Kei schoon. Ik zou dus ongelooflijk blij zijn met een metertje stof! 🙂 Als ik moet kiezen dan is één van mijn favorietjes “Blue Triangles – Elvelyckan Design”. Fingers crossed! 🙂

 • Corinne - Kotkedei 6 september 2016 at 15:11

  Machtig mooi die trui, met of zonder blote buik:-) . Patroontje ligt hier ook te wachten 🙂 Dus ik doe graag mee met de give-away! Enne, als trouwe fan van de stoffenkamer kan ik alvast zeggen dat ik van plan was de Tricot Froy & Dind Jacquard te halen daarvoor. Maar als ik kans maak om deze te winnen, dan wacht ik nog een weekje.

 • delphine 6 september 2016 at 15:13

  http://www.destoffenkamer.be/stoffen/sweaterstof-7421.html

  Wat een prachtige trui, ik ben jaloers. Natuurlijk doe ik graag mee en mijn favoriete stofje vind je hierboven

  X

 • Heidi 6 september 2016 at 15:15

  Ik was net van plan om een Aster trui te maken en dit stofje zou perfect zijn! Bij de Stoffenkamer kies ik zeker Tricot Froy & Dind Jacquard Winter rood. Ideaal voor een kleedje!

 • Saskia Detremmerie 6 september 2016 at 15:18

  Wauw! Zo mooi!
  Ik doe graag mee hoor.
  En het absolute favo stofje hier thuis is de Riley Black Four Corners Kit

 • kimmeke52 6 september 2016 at 15:20

  Ik wou graag de Aster trui maken en als ik mocht kiezen zou ik gaan voor: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/relief-sweaterstof-7369.html

 • Saskia 6 september 2016 at 15:21

  mooi!!! Ik wil ‘m graag maken in een eerder neutraal stofje zoals de zwarte sweaterstof met reliëf van de Stoffenkamer, maar dan met transparante boordjes om het wat meet pit te geven. Alleen een transparante (en toch rekbare) boordstof ben ik nog nergens tegengekomen… dus moest er iemand suggesties hebben? 🙂

 • Georgina 6 september 2016 at 15:23

  Ik ben fan de ‘aster-trui’. Schoon exemplaar dat je gemaakt hebt. Ik heb er zelf ook al eentje gemaakt. Maar nu zou ik er een willen maken voor de dochter, die trouwens deze week verjaart! (29 jaar!!!)
  Als stof vind ik de jacquard tricot Roest wel mooi.

 • Daria 6 september 2016 at 15:25

  Heel mooie Aster. Hij staat hier ook nog op mijn verlanglijstje, maar die voor de dochters gingen voor. Dus hopelijk deze herfst nog eentje voor mij? Tricot blue feathers lijkt me wel wat.

 • Kris 6 september 2016 at 15:25

  Waauw! En ik zou gewoon dit stofje nemen. Ik vind het prachtig zo en zou schaamteloos kopiëren:-)

 • charlot 6 september 2016 at 15:28

  Wauw mooi gelukt! Fotos zien er ook toppie uit hoor! Ik doe graag mee en als je dan toch een stofje mag kiezen dan wordt dat riley black four corners kit, alsjeblief dankuwel! Fingers crossed x

 • Katrien Depoorter 6 september 2016 at 15:30

  Bordeaux glittersweat voor een morley geïnspireerde jurk voor mijn tienerdochter(s) ! Hebt ge geen goede buurvrouw/vriendin/tiener in de buurt, die overweg kan met de camera ?

  • Liesellove 6 september 2016 at 17:00

   Bwa voor een simpel naaisel als deze volstaan de foto’s wel

 • Tineke Myngheer 6 september 2016 at 15:32

  Ooh prachtig gemaakt, ik zou inderdaad hetzelfde stofje kiezen, ben zot van donkerblauw!!! ??

 • Katrien 6 september 2016 at 15:35

  Hele mooie aster trui! Die staat ook op mijn ‘to sew’ lijstje. Als ik een stofje mocht kiezen zou dat een froy & dind jacquard zijn!

 • Ellen 6 september 2016 at 15:40

  Perfect project, comfortabel, mooi en snel klaar! Als ik een Aster zou maken zou ik de Bouclé sweaterstof marine van de stoffenkamer kiezen, of het stofje hierboven natuurlijk!

 • Elke 6 september 2016 at 15:40

  Oh deze is prachtig!
  Staat hier ook nog op het lijstje en dan graag in een sweaterstof met reliëf grijs vd stoffenkamer.

 • Miet Aertsen 6 september 2016 at 15:44

  supermooi! Ik zou kiiezen voor deze: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/sweaterstof-7405.html Of voor deze als dat ook lukt in tricot: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/tricot-elvelyckan-7291.html Oh help, kiezen is niet mijn sterkste punt!

 • Ann 6 september 2016 at 15:55

  Die Aster trui staat je prachtig. Ik zou mezelf graag een Aster maken met het sweaterstofje met reliëf zwart van De Stoffenkamer.

 • 100% Elke 6 september 2016 at 16:00

  De Aster staat al superlang op mijn todo-lijstje, maar tot nu toe ben ik er nog niet aan begonnen…
  Jij maakte alleszins een supermooi exemplaar!
  Ik zou hem wel eens willen proberen maken in de Jacquard Tricot Grijs Melée of de Tricot Melée blauw van bij De Stoffenkamer.

 • Annelies 6 september 2016 at 16:02

  Prachtig zeg! En eindelijk ook eens een makkelijk projectje voor volwassenen 🙂 Daar kan ik me als beginner ook eens aan wagen, ik kijk ernaar uit! Doe mij maar een exemplaar in de Sweaterstof met reliëf Petrol melé van de Stoffenkamer…

 • Lady Rose 6 september 2016 at 16:02

  Mooie trui! Lijkt net een sterrenhemel <3 Ik vind het echt fantastisch, want ik wou altijd astronoom worden (néé geen astroloog, dat is iets totaal anders)

 • Paulien 6 september 2016 at 16:08

  Dat is gemakkelijk. Dezelfde stof als bij uw trui, want ik vind hem echt supermooi! 🙂

 • Somers Els 6 september 2016 at 16:11

  Super mooi!
  Ik doe graag mee, voor dit stofje!
  Helemaal mijn ding!

  Groetjes
  Els S.

 • eva 6 september 2016 at 16:14

  oh mooie trui, wil ik zeker proberen;)
  kiezen dat is andere koek, dan ga ik voor riley black four corners kit, misschien wat druk voor mezelf maar ik waag het erop!

 • Charloewie & Mistengette 6 september 2016 at 16:30

  Wauw… ben er nog niet toegeraakt om een Aster te maken maar ooit… 😉
  Ik zou gaan voor glamour sweater donker bordeaux!
  Mooi, mooi…

 • Eveline H 6 september 2016 at 16:35

  Double or nothing 😉
  Ik ben zwaar fan van de geometrische printjes, dus ik ga voor de sweater tricot triangles van elvelyckan summer.
  Ik ben trouwens ook echt fan van jouw versie.

  Groeten! E

 • Dorothy labs 6 september 2016 at 16:40

  De astertrui lijkt mij een toffe trui , hij staat dus ook op mijn naailijstje hoor .wat vind ik een mooie stof ? French terry red
  Groetjes
  Doortje

 • Jonckheere Liesbeth 6 september 2016 at 16:46

  Ik vind de sweaterstof mosterd melé erg mooi. De andere kleuren trouwens ook.Groetjes! Liesbeth

 • Lili 6 september 2016 at 16:49

  Die Aster is gewoon zo mooi! Ik vind de city blue van Froy & Dind supermooi, maar het is moeilijk kiezen. Supertoffe give-away!

 • Evy 6 september 2016 at 16:54

  Wat zie je er knap uit!
  Er is hier een kindje dat heel gelukkig zou zijn met een trui uit het dino’tricotjrd dat net binnenkwam, dus yep, ik wil wel graag winnen ?

 • Eline Gardebroek 6 september 2016 at 16:54

  Wauw wat leuk! Ik doe graag mee 🙂 Ik vind de tricot black and white met de zwarte driehoekjes erg mooi!(artikelnr. TRISTO0240)

 • mimaloki 6 september 2016 at 17:00

  Leuk exemplaar!
  Mij kan de sweaterstof melé, in mosterdkleur wel bekoren. Is volgens mij een ideale herstkleur!

 • Karen 6 september 2016 at 17:02

  Ik doe ook graag mee. Het staat je echt heel mooi! Ik zou gaan voor blauwe glittersweater voor mezelf denk ik.

 • liv 6 september 2016 at 17:09

  Ik doe graag mee. Ik vind de blue triangles van elvelyckan design hier wel mooi voor.

 • Ina 6 september 2016 at 17:29

  20 jaar geen kledingstuk in elkaar gestikt … Nu kriebelt het terug en was ik op zoek naar een simpel leuk project ….. En dan komt deze langs …. En vind ik ook nog het perfecte stofje …. Veertjes zijn een beetje een familieding , sinds kort ….ons eigen engeltje strooit er regelmatig eentje naar beneden …. Stuurt hij deze ook ? X

 • Anoniem 6 september 2016 at 17:31

  Amai, dat is mooi, staat je goed!

  • Ina 6 september 2016 at 17:34

   Tricot Feather Grey Deze stof dus ……

 • Lynn verhoeven 6 september 2016 at 17:38

  Hel mooie verdie van de aster trui! Ik zou gaan voor de paraplu tjes van froy en dinsdag.

 • lielebeesje 6 september 2016 at 17:40

  Heel mooi! Ik doe graag mee … en ik zou exact hetzelfde stofje kiezen, je hebt een goede smaak! 😉

 • Miek 6 september 2016 at 17:43

  Die Aster trui zou een verplichte basic moeten zijn in elke vrouw haar kleerkast! Zo mooi! Ik maakte er zelf ook al een, en voor een tweede dacht ik aan Black Stroke van Elvelyckan Design, Stripes Marine and White van Froy & Dind – of! Jacquard Tricot Houses van Stenzo – een leukerd voor één van de dochters misschien?

 • Dineke 6 september 2016 at 17:45

  Waw super mooi. Hopelijk krijgt de stoffenkamer jouw stofje nog eens binnen want het is echt mijn ding

 • Principessa 6 september 2016 at 17:46

  Heel mooi exemplaar! Moest je de mouwen ook verlengen of enkel de onderkant?

  Zo een metertje stof zie ik ook wel zitten hoor, graag hetzelfde als jij hier gebruikte, prachtig!

 • Lotte Van Staeyen 6 september 2016 at 17:52

  Wauw, wat een mooie Aster! Die wil ik ook al even maken, maar het is er jammer genoeg ook nog niet van gekomen 🙂 Ik waag dus met plezier m’n kans bij deze give-away! Een favoriet kiezen uit het assortiment van de Stoffenkamer is niet evident, ik heb er dus ineens drie opgelijst: Raindrops petrol van cotton + steel, A Nana’s emeraude van Aime comme Marie & de tricot Wink marigold van Birch.

 • Inge 6 september 2016 at 17:54

  Heel mooi truitje, mooi stofje ook, de glamour sweater in koningsblauw, dat lijkt me ook wel mooi voor deze trui.

 • astrid 6 september 2016 at 18:01

  Een hele mooie aster ! Hij staat hier ook op de selfish sewing list. Maar eerst staat Susanne v compagnie m op mijn programma. En daarvoor zou de bouclé sweater marine ideaal zijn denk ik 🙂

 • Ikbenvink 6 september 2016 at 18:16

  Mooi exemplaar! Ik wil ook wel eens eentje maken, en wel in de effen sweaterstof Boucle marine.

 • Goedele 6 september 2016 at 18:22

  “snel even kijken op de stoffenkamer welk stofje ik het mooiste vind”… Fout gedacht! 3 uur later kan ik nog niet kiezen tussen Dear Deer Green – Elvelyckan Design, Geometric Triangles en Raindrops blue. En ik heb alleen nog maar de katoentjes deftig bekeken! Oh jee….

 • Laura 6 september 2016 at 18:28

  Oooo, Zo’n leuke Aster <3 !
  Ik ben al sinds mijn dochtertje haar Aster aan het twijfelen wat voor een stofje ik zal gebruiken voor MIJN Aster (aangezien het stofje van de dochter eigenlijk voor mij bedoeld was 😉 )
  http://querida-jotixa.blogspot.be/2016/08/aster-trui-la-maison-victor-kcw-day-4.html
  Maar als ik op dit moment mag kiezen, dan ga ik voor de BOUCLE SWEATERSTOF MARINE…
  Een stoere, maar toch ietwat kleurrijk stofje!

 • Liezel 6 september 2016 at 18:31

  Die trui wil ik al een tijdje maken, maar het is er nog niet van gekomen. Mijn favoriete stofje is de sweater tricot blue spots.

 • kaat 6 september 2016 at 18:54

  Ik doe graag mee want de aster trui is één van mijn favorieten. Ik heb een prachtig stofje gevonden op de site nl Sweater Froy & Dind Jeanslook! Maar er zijn nog mooie bij : ook leuk zijn :Sweater Tricot Leaves en Sweater Tricot Spots Blue en Glamour Sweater Koningsblauw.

 • Anja Van Hoof 6 september 2016 at 19:10

  Waaw, mooie Aster! Ik droom al van eentje in het stofje Glamour Sweater Grijs!

 • Nicky Heyvaert 6 september 2016 at 19:10

  Staat je echt super die trui :)! En wat een mooie give-away, ik doe graag mee. Momenteel zijn de Eva Mouton stofjes hier favoriet, vooral die bananen x

 • Els 6 september 2016 at 19:22

  Mooie Aster. Is een prachtig patroontje.
  Mijn lievelingsstofje is de Bouclé sweaterstof marine. Denk dat het mooi zou zijn om die mooie hals met in de achterzijde van de stof te doen.

 • Erna jozef 6 september 2016 at 19:30

  Ik heb hier nog een stofje liggen die perfect is voor de aster, maar had het patroon nog niet …. Mijn favo, het dear deer green stofje. van de stoffenkamer zou ik willen verwerken in een xmas pj. ❄️❄️

 • Sofie 6 september 2016 at 19:31

  Mooie versie van de Aster trui! Ik zou de zwarte reliëf sweaterstof kiezen om een winters exemplaar te maken.

 • Saskia 6 september 2016 at 19:33

  Ik maakte er al eerder één voor de oudste dochter, maar zelf zou ik er ook wel eentje willen! Een ontdekking toch opnieuw van heel wat mooie sweaters en tricots , en ik kan niet kiezen, een lekker warme versie met de Bouclé sweaterstof marine of een flashy ‘wings silver metallic’ <3

 • Liza DW 6 september 2016 at 19:44

  Heel mooie Aster! Eentje die mij overtuigt om er zelf ook eentje te maken. Ik ben fan van de boordjes en de kraag in dezelfde stof als de rest van de trui! Als ik eentje zou maken, dan kies ik de French terry grey pink als stof. Lekker warm voor de komende herfst.

 • tamara 6 september 2016 at 20:13

  Heel mooi, jammer dat het stof je uitverkocht is want tis echt super!
  de raindrops vind ik ook heel mooi (maar ik mag van mijn portemonnee geen stof meer kopen 🙁 )

 • Ellen 6 september 2016 at 20:17

  Wauw, wat een fantastische Aster. Een prachtig stofje heb je gekozen. Ik heb ondertussen al heel veel leuke asters gezien, maar ik ben er nog niet toe geraakt om er zelf eentje te naaien of zelfs nog maar stof voor te kopen. Een metertje Sweater Tricot Spots Blue van de Stoffenkamer zou dus enorm welkom zijn om dit projectje toch te verwezenlijken! Groetjes, Ellen.

 • Severine 6 september 2016 at 20:33

  Waauw een prachtige Aster trui dikke proficiat . Ik wist het al meteen welke mijn lievelingsstof is de Pandelicious Yiunhua een prachtige mintgroene katoen met prachtige bloemen

 • Katja Klarenbeek 6 september 2016 at 20:40

  Ooooh dan kan ik in de herkansing. Mijn aster ligt geknipt maar lijkt (veel) te kort…. Die van jou is trouwens prachtig!
  Groetjes Katja

 • MultiVroon 6 september 2016 at 21:01

  Mooi!

  Haha, hele winkel doorgespit! De sweaterstof met rood en witte stipjes zou mijn favoriet zijn 🙂

 • Kristin 6 september 2016 at 21:03

  Mooie trui, eerste keer dat ik hem zie passeren met dezelfde hals. Goed gevonden!
  Ik vind de Bouclé sweaterstof marine supermooi, maar blijkbaar zijn er op de site 2 verschillende van:
  SWESTO0132 en SWESTO0134. Alleszins allebei supermooi, maar misschien een lichte voorkeur voor de eerste met de ruitstructuur.

  • Liesellove 6 september 2016 at 21:15

   ja, ik heb getwijfeld over de hals, maar ik vond niet de perfecte bijpassende stof en ben dan maar voor eenvoud gegaan… en tjah, blijkt dat een vré goeie keuze geweest te zijn 😉

 • An_Nononsonsmoms 6 september 2016 at 21:10

  Ik zie zo een Aster in Bouclé Sweater Marine wel zitten. Inderdaad een ideaal patroontje voor het najaar. En merci om me te verwittigen om dit patroon te verlengen. Kwestie van geen blote buik te hebben als ik iets op het bord moet schrijven 🙂

  • Liesellove 6 september 2016 at 21:13

   u studenten zouden dat misschien wel tof vinden? 🙂 😉

 • Mieke 6 september 2016 at 21:11

  Leuk! Ik zou graag een Aster maken met het Avantgard Knit Fluxus Ochre .

 • Ann Vergote 6 september 2016 at 21:13

  waauw, wat een prachtige creatie (weeral)

  hier mag ook wel eens een aster van onder de machine rollen. het patroon ligt klaar….

  het stofje, tja dat mag voor mij gerust het volgende zijn 🙂 “instant gelukje”

  http://www.destoffenkamer.be/stoffen/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle-7428.html

 • Claudia Michelutti 6 september 2016 at 21:14

  Heel mooie versie van de aster trui!
  Ik zou hem ook graag nog eens maken in dit zwart witte stofje : http://www.destoffenkamer.be/featured-products-1/stoffen-stoffenkamer-7316.html
  Lijkt me een topcombinatie.

 • Sofie Parmentier 6 september 2016 at 21:16

  Ooh Lies, dat zou ik leuk vinden, moest ik dit winnen!
  Ik zou gaan voor een stofje van froyd en dind, hexagoonsweater. Ik heb daaruit een trui gemaakt voor de zoon en dat was zo’n zalig stofje om mee te werken dat ik zelf wel zo’n trui wil dragen!

 • Knaepen Marina 6 september 2016 at 21:16

  Heel mooi..zou ook wel dit stofje willen.

 • Anoniem 6 september 2016 at 21:18

  Ik doe ook heel graag mee. Laatste anderhalf jaar geen selfish sewing meer gedaan, enkel voor de kleine boy dus misschien nu toch iets voor mezelf maken? ? Ik vind trouwens de beary bear blue stof geweldig!

  • Karen 6 september 2016 at 21:24

   Oei anoniem geplaatst, nieuwe laptop, sorry 🙂

 • Karen 6 september 2016 at 21:22

  Ik doe ook heel graag mee. Laatste anderhalf jaar geen selfish sewing meer gedaan, enkel voor de kleine boy dus misschien nu toch iets voor mezelf maken? ? Ik vind trouwens de beary bear blue stof geweldig!

 • Crevits Ilse 6 september 2016 at 21:23

  Patroontje voor Aster ligt hier ook klaar… Zou super zijn in de petrol blauwe sweaterstof van de Stoffenkamer ???

 • marilyn vermeulen 6 september 2016 at 21:24

  Oh wat een mooie trui Lies en wat straal je. Je blogpagina en meer family time doet je duidelijk goed al missen we wel je super website met leuke stoffen. OOk nu weer is je keuze oogverblindend echt leuke casual trui die overal bij past, ik zou hem zo van je overnemen 🙂
  Ik wil mijn gokje wagen en dan wil ik zeker dezelfde kleur want is echt een favo!

 • Barbara 6 september 2016 at 21:24

  Zoooo mooi! Prachtige aster! Ik las al her en der dat die zo kort valt, dus goed om weten! Staat hier ook op m’n naailijstje 😉 hele mooie stof trouwens! Ik doe graag mee met de giveaway, en zou een metertje van die prachtige nani iro met de mooie naam ‘Dear mother childhood’ wel zien zitten 🙂

 • Costermans Liesbet 6 september 2016 at 21:26

  Patroon ligt hier al even klaar, is toch wel HET model van de herfst. Ik zou hem wel in de sweatstof met grijze spots willen maken.

 • Charlotte 6 september 2016 at 21:28

  Het assortiment kinderstofjes in huis is groot, de halve metertjes zijn perfect om leuke spulletjes voor mijn zoontje te naaien. Maar dat wil ook écht zeggen dat geen lap stof in huis groter is dan een halve meter… Een projectje voor mezelf zit er dus niet direct in… Daarom zou ik zooooo blij zijn met een metertje stof voor een Aster!!
  Ik kies ook heel graag een prach-tig herfstig stofje van Froy & Dind! Ik droom al helemaal weg…
  http://www.destoffenkamer.be/stoffen/jacquard-froy-dind-7347.html

 • Vicky Bloemen 6 september 2016 at 21:29

  de Aster-trui staat hier meermaals op mijn to-sew-lijstje voor het najaar… een superpatroontje voor dagelijkse gebruik …
  in dit stofje: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle-7427.html
  ik ga al een beetje dromen … wie weet … word ik wel de gelukkige …

 • marilyn vermeulen 6 september 2016 at 21:30

  En aangezien het stofje uitverkocht is (:s) gaan we in tweede instantie voor glamour sweater koningsblauw, dit moet ook een mooie worden 🙂

 • Catherine - Mam 6 september 2016 at 21:31

  Jouw aster is top Lies! Eenvoud troef! Jammer dat die stof er niet meer is, maar de bouclé sweaterstof marine (alle 2 mooi) of de bananen van Eva Mouton zijn waardige alternatieven. (Ik denk dat de leerlingen bij die laatste nog veel beter zullen opletten als we leren over de “banaanwoorden” 😀 )

 • Nathalie 6 september 2016 at 21:32

  Wat een mooie Aster versie! Deze week maakte ik er zelf ook eentje en net als jou ben ik ook helemaal fan. Moest ik winnen ga ik voor een Froy & Dind stofje: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/jacquard-froy-dind.html

 • Annie 6 september 2016 at 21:34

  Na het zien van jouw exemplaar wil ik hem zeker ook eens maken. Super mooi exemplaar! Ik zie de Aster trui voor mij in Sweater tricot Spots Grey van de Stoffenkamer.

 • Lieselotte 6 september 2016 at 21:35

  *lurker mode off*
  Mooi die Aster! Volgens mij zou hij ook prachtig zijn in de sweater tricot spots blue!

 • An Coppens 6 september 2016 at 21:36

  Het Asterpatroon ligt hier al lang klaar. Tijd om er nu echt een te maken met het Froy & Dind stofje Poppyfield ♡♡♡

 • Hanneke 6 september 2016 at 21:44

  Heel mooi! Staat hier ook nog op het verlanglijstje.
  Ik kan alleen maar beter niet bij de Stoffenkamer kijken, zoveel mooie dingen!
  De Sweater Tricot Spots Grey bijvoorbeeld.

 • Sylvia 6 september 2016 at 21:49

  De mooiste Aster die ik al zag! Echt een prachtig stofje! Veel favorietjes bij De Stoffenkamer, maar als ik eentje moet kiezen, ga ik voor de Pandalicious van Art Gallery.

 • Kristien grijp 6 september 2016 at 21:51

  Mooie sweater, Lies! Ik kies voor glamour sweat koningsblauw voor mijn puberdochter!

 • Vlijtig Liesje 6 september 2016 at 21:52

  wow, jij bent bruin!
  of is dat altijd zo? chic alleszins, net zoals de trui. ik ben ook van plan om hem ooit eens te maken, dus ik doe graag mee! Ik twijfel of het zou gaan met deze:
  http://www.destoffenkamer.be/stoffen/tricot-birds-7433.html

  en anders zou ik gaan voor deze:
  http://www.destoffenkamer.be/featured-products-1/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle.html

  • Liesellove 6 september 2016 at 21:58

   haha, ik bruin snel en in Berlijn hadden we echt top weer… maar vergis je niet, mijn benen zijn helaas zo bruin niet, de laatste jaren zagen die niet zo vaak meer het zonlicht waardoor ze dus iets bleker uitvallen 😉

 • Carine 6 september 2016 at 21:58

  De aster-trui staat op mijn to-dolfijntje. Een 1ste poging ligt geknipt en wacht op een start van mijnentwege . Het patroon heb ik uit de Libelle overgenomen. Volgens de vlijtige vliesjes (naaiclubje uit Elst) toch de lengte nog goed nagemeten én de mouwen verlengd. Als dit goedkope exemplaar vanonder de overlocker komt zoals ik het verwacht… Dan waag ik graag een 2de poging met stofjes vd stoffenkamer.

 • Marleen 6 september 2016 at 22:07

  Wow! Mooi zeg! Staat je goed!
  De Aster zou ik al lang geleden voor mijzelf maken, maar om één of andere reden gaan mijn kinderen steeds voor en vullen hun kledingkasten zich wel… Dit zou dus het laatste zetje kunnen zijn! 😉
  Mijn favoriete stof is: Sweater Tricot Spots Blue

 • Tine 6 september 2016 at 22:12

  Mooi exemplaar… ik zie de aster voor mezelf in volgend stofje: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/sweater-tricot-7429.html

 • 'm(i)e' 6 september 2016 at 22:23

  Schoon truitje en schoon stofje! Maar hij mocht toch nog net iets langer denk ik, dus bedankt voor de waarschuwing! En dan ga ik nu eens kijken in die stoffenkamer…..

  • 'm(i)e' 6 september 2016 at 22:35

   ok, de stofjes. Uiteraard vind ik die van Lotte MARTENS prachtig maar daar zou ik niet in durven knippen denk ik. Dan ga ik maar voor iets okergeels en dan vind ik de Avantgard Knit fluxus ochre wel erg mooi

 • Kim Wernaerts 6 september 2016 at 22:31

  Wauw, wat een mooi exemplaar!
  Deze staat ook nog op mijn to do lijstje, maar zoals met deze lijstjes meestal gebeurd worden ze enkel langer en niet korter 😉
  Misschien wordt een leuk nieuw stofje de aanzet om eraan te beginnen, namelijk deze –>
  http://www.destoffenkamer.be/stoffen/tricot-birds-7433.html

 • Veirman Elke 6 september 2016 at 22:43

  Heel mooi! De Tricot birds silver metallic vind ik wel subtiel speciaal en stijlvol voor een aster trui….

 • Sariemarijs 6 september 2016 at 22:58

  ik doe graag mee! de Penguins Tricot – Andrea Lauren vind ik de max 🙂

 • Mercedes 6 september 2016 at 23:11

  Tricot blue triangles <3 dat selfish Aster-sewing gebeurde hier al eens maar staat zeker nogmaals op de planning!

 • Nathalie V 6 september 2016 at 23:18

  Prachtige trui. Spijtig dat de stof uitverkocht is. Maar ik zie daar in de Stofeenkamer mooie Spots Blue Sweaterstof liggen en dat gaat ook mooi zijn 😉

 • Veroniek 7 september 2016 at 00:13

  Super mooi exemplaar! De Aster trui is leuk om te maken, maar ook zalig om te dragen. Ik maakte er al enkele, maar je kan er nooit genoeg hebben! Mijn favo stofje: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/tricot-art-gallery-6090.html

 • Margriet 7 september 2016 at 03:28

  de max!!! De aster trui staat op mijn to-sew lijst en ik liet mijn oog vallen op de Bouclé Sweater Marine-stof.

 • Erika 7 september 2016 at 06:51

  Prachtige trui! Ik heb hem al op verschillende blogjes zien passeren. Denk dat ik nu toch ook maar ga bezwijken. Ik zou hem maken met het ‘Sweater Tricot Spots Blue’ stofje. Even wachten nog met bestellen, misschien win ik hem hier wel…

 • Charline 7 september 2016 at 06:57

  Ik denk dat het tijd wordt dat de aster eindelijk ook eens vanonder mijn machine rolt! Wat een pareltje… ?
  En mijn lievelingsstofje is de tricot van froy & dind jacquard winter in het mintgroen!

 • Zeekraal 7 september 2016 at 07:03

  Mooi exemplaar! Ik zou wel graag dezelfde hebben, of in die mooie Bouclé, (http://www.destoffenkamer.be/stoffen/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle-7413.html ), of met een beetje bling (http://www.destoffenkamer.be/stoffen/glamour-sweat-7404.html), of in mooie jaquard (http://www.destoffenkamer.be/stoffen/jacquard-froy-dind.html), of … Groetjes, Z.

 • Jesse Feijen 7 september 2016 at 07:09

  Leuk! Ik zou de Riley Black Four Corners Kit wel willen 🙂

 • majella 7 september 2016 at 07:15

  http://www.destoffenkamer.be/stoffen/tricot-art-gallery-7359.html
  Deze stof zou ik kiezen! Hoe feller hoe liever!

  Jij maakte ook een mooie versie, die kleuren passen op ALLES! Ja, díe foto’s nemen is hier ook vaak een probleem 🙂 gelukkig bestaat de timer hé! ??

 • Jasmin Peeters 7 september 2016 at 08:02

  Oh! Hij staat je prachtig! De mijne zou ik wat graag maken uit dat schoon geel tricot dat zo zalig “wink marigold” heet.

 • Elien 7 september 2016 at 08:09

  Ik maakte al twee Asters. Snelle, mooie en toch originele projectjes, daar hou ik van! Al zou ik mij graag binnenkort aan een wintermantel willen wagen. Voor een mooi stofje wou ik langsgaan bij Helena dus een metertje gratis zou super zijn…

 • Milou 7 september 2016 at 08:27

  Mooie versie van de aster! Ook hier staat hij voor de herfst weer op de planning!
  Dit vogelstofje spreekt mij wel aan! http://www.destoffenkamer.be/stoffen/tricot-birds-7434.html

 • Lize 7 september 2016 at 08:35

  Supermooi stofje ! Goed gekozen voor de Aster 🙂
  Heb hier ook al een exemplaar in de kast liggen, maar eentje extra kan er zeker nog bij, ik maakte een versie met lange mouwen en deze zal mij goed van pas komen tijdens de herfstmaanden!
  Als stofje kies ik deze nieuwe: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle-7429.html omdat ik dit het ideale herfstkleur vind 🙂

 • Jill 7 september 2016 at 08:52

  Wat een mooie! DIe ga ik zeker ook nog eens maken en dan bij voorkeur in de Bouclé sweaterstof marine! Na het kleedje voor de 2 dochters van een vriendin en een kleedje voor die van ons en het kleedje voor mezelf en… Oh jee… heeft er iemand nog wat tijd voor mij? 🙂

 • Elise 7 september 2016 at 09:07

  Heel mooi, staat hier ook al een tijdje op het to sew – lijstje.
  Ik doe graag mee en het stofje dat ik hiervoor zou kiezen: hexagon sweater van Froy&Dind.

 • Jozefien 7 september 2016 at 09:15

  Superleuk stofje voor de Aster. Ik ben van plan hem ook nog eens te maken, en wel in deze: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/jacquard-froy-dind-7229.html

 • Regina 7 september 2016 at 09:21

  Ik vond ze zo schoon dat ik na instagram ook hier een keer naar de foto’s kom piepen. En maar goed ook, rap ne keer meedoen voor een metertje stof 🙂
  Ik zou een Aster maken in de zwarte relief sweaterstof (SWESTO0118) 😉
  thumbs up for me haha

 • Gaëtane Goffin 7 september 2016 at 09:26

  Kei kei kei kei schoon! Ik wil hem ook eens maken!! Eerst de Linden sweater afwerken ;-)!! Ik waag graag een extra kans want hoe zalig zou het zijn om een meter van de bouclé sweaterstof marine (http://www.destoffenkamer.be/featured-products-1/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle.html) te winnen? Tot snel! X

 • Ivy 7 september 2016 at 09:47

  Die Aster wil ik ook nog maken, en dan liefst in de Tricot Froy & Dind Jacquard…

 • Davina 7 september 2016 at 09:49

  Oh, zo’n toffe Aster trui! Ik maakte er ondertussen ook al twee, maar het is en blijft echt een superleuk truitje!
  Bij de Stoffenkamer zou ik dit stofje ervoor kiezen: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/tricot-7108.html ALS ik bijpassende boordstof zou vinden, of zoals jij deed met de boordjes in dezelfde stof.

 • Jo-Lynn 7 september 2016 at 09:58

  Ik ben zot van die astertruien! Ik zou een F&D jacquard kiezen voor mezelf omdat dat echt winterproof is en ik zo nog even naaitijd heb 😉

 • Annemiek 7 september 2016 at 10:26

  Heel mooi geworden! Staat je goed. Ik ben voor mijn zoontje nu van dezelfde stof een broekje aan het maken… Issie ook leuk voor! Toevallig he.
  De Sweater tricot spots blue van de Stoffenkamer heeft hier volgens mij ook veel van weg; stoer en toch ‘beschaafd’ ? Die vind ik dus mooi…

 • An van de wal 7 september 2016 at 10:51

  Heel mooie trui! Na de geboorte van ons jongste dochtertje (4,5 mnd) is het er nog niet echt van gekomen om voor mezelf iets te maken. Tijd om mama te verwennen!

 • An van de wal 7 september 2016 at 10:54

  Oh ja, blue triangels is m’n favoriete stofje!

 • B-Naais 7 september 2016 at 10:56

  Dat is weer een schoon exemplaartje! Ik ben ook zo weg van het patroon, graag doe ik dus mee met de give away. Mijn favo stofje is deze http://www.destoffenkamer.be/stoffen/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle-7427.html
  En nu maar duimen! 😀

 • Bieke Wauters 7 september 2016 at 11:46

  Leuk exemplaar!! Aster zit al even in het achterhoofd maar eist nu toch plots een plekje op de voorgrond op! Ik denk dat een exemplaartje in Sweaterstof met reliëf zwart er ook wel mee doorkan… 😉
  En vooral duimen nu!

 • Tamara 7 september 2016 at 12:49

  Tof patroontje he! Ik maakte ‘m meteen nadat ik die LMV in huis haalde, maar verlengde niet… toen niet zo’n groot probleem, maar nu met de babybuik dus wel :p Nu zou ik dus een nieuwe moeten maken en dat zou ik helemaal zien zitten in dit stofje: http://www.destoffenkamer.be/stoffen/sweater-tricot-7429.html

 • Miet 7 september 2016 at 13:18

  Ik heb ook al enkele Aster truien gemaakt voor mezelf maar de dochters zijn er steeds mee gaan lopen 🙁 Ik wil graag een metertje stof winnen om mijn eigen Asterke te maken.
  Liefst WCollections of sweater tricot leaves.

 • Stephanie 7 september 2016 at 13:42

  Oh ik doe ook mee! Ik zag al menig Aster-truien passeren, maar misschien is het nu eens tijd om voor mezelf ene te maken. Ik zou kiezen voor de soepele sweaterstof roest melé (http://www.destoffenkamer.be/featured-products-1/soepele-sweaterstof-7302.html)

 • Sophie 7 september 2016 at 14:00

  Heel mooi! Als ik er 1 zou maken zou ik voor Avantgard Knit fluxus ochre gaan van de stoffenkamer:)

 • Liesbet R 7 september 2016 at 14:15

  Wat mooi! Hier ligt er een geknipt klaar. Ik vind de nieuwe stoffen van Eva Mouton wel leuk.

 • Kreatita T 7 september 2016 at 15:32

  Wat een mooie Aster-trui is het geworden!
  Eerst maar het patroon te pakken krijgen en dan zou ik deze stof willen gebruiken :
  http://www.destoffenkamer.be/stoffen/sweater-tricot-7430.html

 • Eva 7 september 2016 at 16:02

  De Aster… mijn absolute favoriete patroon (Ik maakte er al 3, of zijn het er 4?!? 🙂 :))… In ieder geval, in mijn kast is nog wel plaats voor een winterse versie!
  Ik kies daarvoor…. http://www.destoffenkamer.be/stoffen/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle-7413.html
  Fingers crossssssed!! xxx

 • Marie Cadie 7 september 2016 at 16:43

  Ik vind die trui ook knap vanwege de hals!! <3 en ja, dat verlengen ken ik. Maar dat hoor ik wel vaker terugkomen bij de patronen van LMV. 😉

  Het mooiste stofje? Ik was vorig seizoen al van van de glamsweat .. en toen al op zoek naar een donker en fel blauw. Ik was waarschijnlijk niet de enige, want ik zag net de koningsblauwe versie bij de stoffenkamer staan! 🙂

  I'll keep my fingers crossed!

 • All Set 7 september 2016 at 21:05

  Wauw! Mooie trui! Staat ook nog op mijn lijstje… Raindrops Rashida Coleman Petrol Metallic vind ik erg mooi…

 • Nele Ryckeboer 7 september 2016 at 21:22

  Wat een mooie Aster trui is dit!! Zelf ben ik ook helemaal fan van deze trui, heb er al 2 gemaakt, maar er mogen er zeker nog een paar in de kast bijkomen.
  Ik zou hem graag in volgend stofje maken: Sweater Tricot Spots Blue (http://www.destoffenkamer.be/stoffen/sweater-tricot-7429.html) , of de Bouclé sweater stof. Moeilijk kiezen 🙂

 • Evelyn 8 september 2016 at 07:04

  Heel mooi, ik Doe graag mee met de give away. Mijn herfst garderobe heeft ook nog nieuws nodig….

 • Lili en spinsels 8 september 2016 at 09:18

  Bij mij kan er ook nog wel een nieuwe Aster bij! Dit sweaterstofje zie ik helemaal zitten http://www.destoffenkamer.be/stoffen/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle-7427.html

 • Griet 8 september 2016 at 12:12

  oh, een winterversie in http://frame.bloglovin.com/?post=5119249055&blog=14699301&frame_type=feed kan nog wel in mijn kast 🙂

 • WenSJe 8 september 2016 at 13:29

  Heel mooie Aster! Staat hier ook nog op het lijstje. Favoriet hier is deze: http://www.destoffenkamer.be/featured-products-1/de-stoffenkamer-effen-sweaterstof-boucle.html

 • Mijke 8 september 2016 at 15:56

  Prachtige versie van de Aster! Heel mooi ook die boorden in dezelfde stof.
  Op mijn wensenlijst stond nog een vervanging van mijn favo, maar totaal afgedragen zwarte past-bij-alles trui – een Aster in de sweaterstof met relief (SWESTO0118) zou helemaal niet gek zijn denk ik! Maar om het trucje met de boorden te copieren zou de Riley Blake Four Corners Kit (TRIRIL02) ook wel heel gaaf zijn… Hmm…

 • Sarah 8 september 2016 at 22:26

  Super, die Aster trui! Ik zou dan ook enorm blij zijn met een metertje stof om deze te maken. Mij favorietjes zijn de Jacquard black & white, en de School of fisch Royal blue van Birch. En nu… Duimen maar!!!

 • Lisa 9 september 2016 at 11:03

  Echt tof gedaan en zo’n mooie stofkeuze! Jammer dat deze uitverkocht is, maar de Tricot School of Fisch Royal Blue vind ik ook wel geweldig!
  http://www.destoffenkamer.be/stoffen/stoffen-stoffenkamer-6989.html

 • Britt 9 september 2016 at 12:58

  Nog maar net beginnen naaien en alleen nog maar dingen voor de kinderen dus de Aster trui zou een geweldig mooi eerst project voor mezelf zijn. En natuurlijk met een bijpassend stofje http://www.destoffenkamer.be/stoffen/sweater-tricot-7430.html.
  Heel mooie Aster trui van jou trouwens, ik ben fan!

 • Eleen 9 september 2016 at 14:14

  Ik vind die dubbelzijdige bouclé sweaterstoffen heel tof! En de streepjes sweaterstof die ik zag via de Facebook van de Stoffenkamer, ik zie er zo een Astertrui voor mezelf in!

 • karen 9 september 2016 at 17:29

  Aster staat ook nog op mijn lijstje. Wat een mooie versie maakte je ! Inderdaad prima herfst materiaal. Ik doe graag mee met de give away.

 • nobutterfly 10 september 2016 at 19:44

  Had jij geen moeite met de hals? Bij mij kwam die te hoog. Ik vind jouw versie heel mooi, net als dit stofje http://www.destoffenkamer.be/stoffen/sweater-tricot-7430.html

  • Liesellove 12 september 2016 at 06:34

   tekende je naadwaarde bij? want dat moet niet bij dat stukje

 • Seija 10 september 2016 at 21:32

  De Aster trui staat hier ook op de planning, alleen ben ik op zoek naar wat tijd om die planning ook effectief waar te kunnen maken.
  En in de stoffenkamer webshop steekt de bouclé sweaters stof in marine s hier mijn ogen uit.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×