Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

At-Random-Jurk

8 februari 2016

At-Random-Jurk

8 februari 2016

Eigen patroon Filou & Friends Liesellove Mondepot

Weken geleden werd ik verliefd op een jurkje. Niet veel later vervoegde het de pareltjes die al in Axelle haar kast hangen. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wat vind ik het heerlijk om af en toe al dat moois te bekijken en te aaien. Dus toen ik dat jurkje voor de tiende keer bewonderde, gaf het mij een korreltje inspiratie.

Ik trok een stofje uit de kast en naaide at random: zonder patroon, zonder afmetingen of een plan-van-aanpak. Bijgevolg werd het een project van lange adem die ik af en toe aan de kant zwierde. Ondertussen startte ik een soortgelijk project in de naailes. Daar leerde ik het één en ander die ik bij een volgend na-aap-project in gedachten zal houden.

Eigen patroon Filou & Friends Liesellove Mondepot

 

Eigen patroon Filou & Friends Liesellove Mondepot
Een bestaand kledingstuk nameten is eigenlijk niet zo moeilijk. Het belangrijkste: meet en weet… Dat ik dat bij deze jurk niet deed, zal je niet zien op de foto, maar geloof me: hier en daar klopt het jurkje niet tot op de centimeter. Bijgevolg niet het netste afgewerkte jurkje ooit maar hé we leerden bij en af en toe een jurk in de kast die helemaal speelproof is, ook dat kan nooit geen kwaad.

Eigen patroon Filou & Friends Liesellove Mondepot

Eigen patroon Filou & Friends Liesellove Mondepot
Oh ja, als je net zoals ik at random iets wil uitproberen, neem dan misschien geen stofje waar je stiekem verliefd op bent… 😉

Follow my blog with Bloglovin

6 Comments

 • MonDepot - blog 8 februari 2016 at 15:06

  't Ziet er wel een pateeke uit zeg, jouw dochtertje 🙂
  Leuk jurkje, ik wil er al lang ook eens eentje maken uit die stof!

  • Liesellove 8 februari 2016 at 15:26

   Superleuke stof, ik heb al spijt dat ze opgebruikt is 🙂

 • Vink 8 februari 2016 at 18:34

  Echt mooi! En echt dé perfecte stof voor dit jurkje!

 • Sylvia @ lilyenwoody 8 februari 2016 at 20:00

  Oh de wind onder dat rokje, zo'n schattige foto's. Mooi jurkje ook <3

 • Majella Vandeputte 8 februari 2016 at 20:27

  Cute. Die wind speelt m d stof. Schattig.

 • Sarah 14 februari 2016 at 17:15

  Heel mooi !

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×