Aurora Big Boston Bag

Af en toe verdienen we het allemaal wel eens om wat me-time in te lassen. Hier is dat vaak gekoppeld aan tijd gespendeerd achter de naaimachine. Maar in de meeste gevallen rolt er dan geen tas vanonder. En al zeker niet een Aurora Big Boston Bag… 
Aurora Big Boston Bag Aurora Big Boston Bag

Voor tassen naaien heb ik namelijk weinig geduld en dat kan je echt wel gebruiken. Daarom schreef ik me in bij een workshop bij Jace Did It! Met haar top-begeleiding slaagt één ieder er in om het nodige geduld op te brengen. Al heb ik diep respect voor haar want een vat vol hormonen begeleiden is geen evidentie! Dikke merci lieve An! Aurora Big Boston Bag Aurora Big Boston Bag

Op voorhand knipte ik alles uit en ging daarbij heel precies te werk. Ik probeerde om de halve maantjes mooi recht te laten doorlopen en knipte de zakjes zo, zodat er een doorlopend motief ontstond. Zwoegen en zweten maar de moeite…

Het naaiproces verliep vlotjes en zonder weinig gemor, tot op het einde. De Aurora Big Boston Bag zet je namelijk biais-gewijs in elkaar en echt als ik geen 100 keer gevloekt heb weet ik het ook niet. Biais en ik, dat levert geen dikke vriendschap op. Perfect is ze binnenin dus zeker niet, maar alleen ik krijg dat te zien, haha! Aurora Big Boston Bag

Ik vereenvoudigde de tas door langs buiten enkel drukknopen te gebruiken en binnenin voorzag ik enkel twee zakjes voor sleutels, klein gerief en mijn gsm. Less is more, of dat is toch mijn gedacht! De tas deed al goed dienst in Lissabon, en ondanks de kleine foutjes binnenin ben ik mega enthousiast over dit exemplaar! Op naar meer? Aurora Big Boston Bag

Patroon: Aurora Big Boston Bag van Ithinksew
Buitenstof: Canvas van Kokka uit eigen voorraad!
Binnenstof: Black Atori Bird – Echino uit eigen voorraad!
Gouden ritsen bij Veritas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties

    1. haha I know, zij heeft me horen vloeken en was dus voorbereid op wat ging komen… helaas heeft ze allicht evenveel gevloekt ;-) of hield ze het netter als ik maar toch… haha