Afgelopen vrijdag, naaidate met o.a. zij en zij! Samen gingen we voor het feestjurk “Autumn Roses” uit de allerlaatste Ottobre voor klein mannen! Het tetterende aspect van de dag maakte de naaidate extra leuk. Dames, ik kijk al uit naar de volgende date!
Toen ik huiswaarts trok, had ik een bijna afgewerkt bovenstukje! Omdat we vandaag naar een feestje moeten van een vriendinnetje van Axelle wou ik het jurkje absoluut gisterenavond afwerken!
Het in elkaar zetten ging als vanzelf. Het rimpelen (nieuw voor mij) was in no time in orde. De blinde rits… Die is blind maar daar heb ik even op gezweet. Mijn nieuwe machine pakt mijn universele blinde naaivoet niet dus prutserij… Maar goede prutserij want ze is blind! Op mijn to-do-lijst: een blinde-rits-voet kopen voor mijn Pfaffmachine!
Voor mensen die het jurkje ook willen maken: neem iets meer stof voor de zoom dan aangegeven. Dat maakt dat je het jurkje mooier kan afwerken! Deed ik dus niet…
Het model was deze morgen duidelijk in haar nopjes…
Foto’s nemen van een rustig kind was in dit geval niet mogelijk… Maar is ze niet om op te eten? Kleedje nog een beetje te groot maar dan kan ze het lang dragen!
Mevrouwtje draait nog steeds niet volledig. Tot haar grote frustratie soms. Deze morgen kon het echter de pret niet bederven. En met een beetje hulp, gaat ze toch de juiste richting uit…
Mama, nu is het genoeg met foto’s trekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 reacties

  1. Dat jurkje staat hier ook bijna ineen. Heb je voile gebruikt als onderrok?
    Ik vind het wel grappig om je blog te lezen want we zijn vaak met dezelfde dingen bezig, mijn dochter is van 20/6 dus ze zijn bijna even oud denk ik :-)