Ik weet niet hoe dat zit bij jullie kinderen, maar hier is Axelle grote fan van het nemen van foto’s. Ze groeit natuurlijk op met voortdurend een camera in haar buurt. Vaak staat ze voor de lens maar steeds vaker toont ze interesse in het zelf nemen van foto’s. Dat doet ze vaak met onze smartphone en soms zelfs al eens met mijn spiegelreflex. Maar dat is toch altijd met een kleine stress’ke bij de mama. Daarom namen we naar Zuid-Afrika de Vtech Kidizoom mee. Die kan tegen een stootje, is super handig voor kindjes en naast het fotograferen kunnen ze ook spelletjes mee spelen. En ja, soms was zo een spelletje op reis wel eens welkom, haha.

Omdat ik het zelf wel grappig vind om te zien wat ze allemaal fotografeert, deel ik enkele foto’s met jullie. Geen nood, niet alles, enkel de beste foto’s. Want soms is het echt hilarisch, maar voor jullie een beetje saai, wat zo een 5-jarige allemaal fotografeert.

vtech kidizoom vtech kidizoom vtech kidizoom vtech kidizoom vtech kidizoom vtech kidizoom vtech kidizoom vtech kidizoom vtech kidizoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Zo herkenbaar! Wij hebben ook altijd talloze foto’s van de vloer, hun vingers, hun halve voeten en de vloer, de zetel… alles waar eigenlijk niets op staat :) maar soms levert zoiets wel eens een leuke foto op.

    1. Haha echt wat die allemaal fotograferen maar idd ook wel toffe foto’s en gewoon grappig om zien wat die dan de moeite waard vinden. Tientallen foto’s van de strepen op de weg bijvoorbeeld 😂😂😂😂