B_l_a_n_c_h_e_85Wie Liesellove volgt op Instagram zag gisteren al dat ik mijn naaivibes helemaal heb terug gevonden. Aan een zo snel en hoog tempo als vroeger zal het allicht nooit meer zijn maar het plezier is terug. En bijgevolg de goesting ook. Die werd serieus aangewakkerd door de stoffencollectie die B_l_a_n_c_h_e_85, samen met About Blue Fabrics, uitbracht. Ik was op slag verliefd op de streepjes en kost de laatste anderhalve meter in De Stoffenkamer.

B_l_a_n_c_h_e_85 B_l_a_n_c_h_e_85 B_l_a_n_c_h_e_85Ik zocht naar een geschikt patroon maar belandde uiteindelijk bij mijn favoriete patroon aller tijden uit en dat is de Tinny Dress van Straightgrain. Ik koos voor een aangeknipt mouwtje en liet verder, zoals meestal, de stof zijn werk doen. Na het knippen van de patroondelen had ik al snel door dat ik veel te veel stof kocht. Bijgevolg ontstond het plan om ook voor de andere twee spring-in-het-velden hier iets te maken.

Voor hen maakte ik gebruik van patroontjes van Brindille & Twig. Super eenvoudig en heel snel gemaakt. Het pakje voor Céleste ga ik wel nog een beetje aanpassen. De bandjes zijn net iets te lang waardoor deze nog voortdurend afzakken. (En als ik het niet aanpas is het waarschijnlijk pas echt draagbaar als de zomer voorbij is.) Verder is het echter ideaal om deze zomerse dagen door te komen.

B_l_a_n_c_h_e_85 B_l_a_n_c_h_e_85 B_l_a_n_c_h_e_85

Baptiste kreeg een bloomer, al heb ik achteraf een klein beetje spijt. Ik had misschien beter een gewone short gemaakt. Ondertussen gaat mijn mannetje namelijk naar school en plots moet je toch beseffen dat kleine kindjes niet lang heel klein blijven. Zo een bloomer is misschien toch niet meer helemaal geschikt voor een kleuter, maar ah, laat hem nog maar eventjes mijn kleine man zijn.

B_l_a_n_c_h_e_85 B_l_a_n_c_h_e_85

En dan is er ook nog de fotoshoot. Ik had de perfecte foto’s in mijn gedachten maar om drie kinderen tegelijkertijd mooi op de foto te krijgen… Tjah, wat kan ik zeggen? Axelle die is al helemaal mee in dit gebeuren maar de andere twee doen lekker hun zin. Je kan het hen natuurlijk niet kwadelijk nemen. Met een ijsje probeerde ik hen om te kopen maar dat had niet veel effect. Behalve dan dat twee van de drie outfits nu al in de was liggen. En oh ja, toch wel een beetje schattige foto’s…

B_l_a_n_c_h_e_85

Maar hey, de vibes zijn terug en dat is op dit moment echt wel het belangrijkste. Ik ging gisteren en vandaag zelfs al aan de slag voor baby 4 en investeerde in enkele nieuwe patroontjes. Want op die paar maanden tijd dat ik het allemaal niet zo gevolgd heb, is er verdorie veel materiaal bijgekomen. Namen verdwenen en namen gekomen. Tijd dus om me weer eens helemaal te verdiepen in mijn geweldige hobby. Dat ik daarvoor vooral B_l_a_n_c_h_e_85 en haar prachtige stofjes moet bedanken, dat doe ik met plezier. Dus bij deze, dikke merci Laurence!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties

  1. oh my god! Uw creaties zijn prachtig, de stofjes beeldig maar uw kinderen stelen de show! Hoe aandoenlijk is elke foto in deze blog? Dju ik zou al spijt krijgen da tik geen 3 kinderen heb.

  2. Ik vind die foto’s net super leuk! Ongedwongen en zoals ze echt zijn. Vooral die waar Baptiste over het hoofdje van kleine C wrijft.