Ik weet niet hoe het zit bij jullie, maar sinds kind twee er is, moet alles hier net ietsje sneller gaan. Sneller, praktischer, handiger. Herkenbaar allicht? Daar waar vroeger de tijd naar één kindje ging, lopen (allé technisch gezien één lopen, één kruipen) er hier nu twee rond. Eentje daarvan is schoolgaand en moet ‘s avonds echt op tijd in bed. De andere gigantisch actief en gene cadeau om in bad te steken, tenzij je de badkamer in een zwembad wil transformeren. Sinds kind twee gaan de kindjes hier dan ook meer in de douche dan in het bad. Daarom kon ik geen neen zeggen toen Invented 4 kids mij contacteerde met de vraag of ik de Baby Shower Glove wou testen. Baby Shower GloveDe Baby Shower Glove is eigenlijk een gigantische grote waslap, zo eentje waar je hele arm in kan, maar het is dus geen waslap. Neen, de handschoen zorgt ervoor dat je beter grip krijgt op je baby tijdens het douchen. Het lijkt misschien een beetje grappig maar probeerde je ooit al met je baby te douchen? Tot ik die handschoen ontdekte waren dat altijd gigantisch glibberige toestanden. Gedaan dus met babyvelletjes die dreigen weg te schieten tussen jouw armen en weg redenen om ervoor te kiezen om niet te douchen met je baby. Want ja, de handschoen doet echt zijn werk. Ik kan me geen douchemoment meer voorstellen zonder en dat zeg ik niet enkel omdat ik de handschoen mocht testen! *schaterlach*Baby Shower GloveEen deftige foto van ons in de douche trekken was trouwens zo goed als onmogelijk. Ik had voor een bikini ofzo kunnen kiezen maar teveel bloot daar pas ik hier toch voor. *schaterlach* Met de handschoen heb je op elke mogelijke manier grip op je baby. Handig dus met zo een beweeglijk kind als Baptiste. De tijd dat mijn hart stilstaat in de douche is voorbij, gelukkig maar. Invented 4 kids staat trouwens voor baby- en kinderproducten die speciaal zijn uitgevonden voor hen en niet onbelangrijk, naast het feit dat ze nieuw zijn, vormen ze een oplossing voor een probleem. Met de Baby Shower Glove slaagden ze alvast in hun opzet, maar dat maakte ik ondertussen wel duidelijk hé? In ons kleine landje zijn ze nog niet overal verkrijgbaar, al vind ik eigenlijk dat elke babywinkel dit in zijn assortiment moet opnemen.

Rest me enkel Invented 4 kids te bedanken om mij te contacteren en een exemplaar op te sturen! De baby shower glove werd standaarduitrusting in de badkamer, waarvoor dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. Kijk, dat is nu eens iets handig zie. De kleinste is 2 maand en ik durf die echt ni mee te nemen in de douche, uit schrik dat hij uit mij’ armen glibbert. De dochter van 2,5 neem ik wel vaak mee de cabine in, ook deels uit tijdsbesparing.
    Ik ga dat hier in ieder geval pinnen, dit ga ik niet willen vergeten!

  2. Ik douche idd ook met de kinderen, en vond het vooral geweldig handig toen de mini kon zitten.
    In de tijde van teveel geglibber nog, stak ik hem in mijn douchesling, ook handig :)

  3. Mijne zoon heeft het zo niet op douches, dus hier wordt in 99 op de 100 gevallen gekozen voor de douche, maar die handschoen lijkt me echt wel handig!

  4. wat leuk zeg!! alleen houdt mijn jongste helemaal niet van douchen, en is ze al 2,5 dus dat vasthouden hoeft niet meer zonodig… maar als er ooit een 3e komt, komt dit er zeker! want toen ze kleiner was, probeerde ik het wel en idd, dat glibberen bezorgde me tonnen stress!