babyborrel9 juli, dat lijkt alweer eeuwen geleden, maar in mijn gedachten is het alsof het gisteren was. Die dag vierden we namelijk de geboorte van Céleste. We gaven een babyborrel, in wat we onze achtertuin kunnen noemen. Eentje waarbij we een risico namen in België. Want ja, de locatie was buiten en bij slecht weer hadden we niet bepaald schuilmogelijkheden. Geloof mij dus als ik je vertel dat ik de weken voordien best veel stress heb ervaren. Tot twee dagen voordien gaven ze regen uit maar gelukkig veranderde dat de dag ervoor nog. Bijgevolg hadden we prachtig weer op die babyborrel. Giet daar nog eens een toffe locatie bij, geweldig versiering, lekker eten en drank en toffe mensen en je krijgt een babyborrel om nooit meer te vergeten.

babyborrel babyborrel babyborrelOnze locatie, de garage’s achter onze woning, stralen standaard geen feest uit. Bijgevolg ging ik op zoek naar de perfecte aankleed-mogelijkheden. Hulp vond ik bij Studio Lala. Snel had ik het perfecte idee in mijn hoofd en hoefde ik enkel nog feestmateriaal te bestellen. En Ine, de dame achter Studio Lala, ga me enkele kleine tips waardoor we uiteindelijk die garages helemaal feestproof konden maken. Bovendien vond ik tonnen inspiratie in haar boek. Als je daarin kijkt, krijg je gewoon zin om een feestje te organiseren! Aanrader van formaat.

Het hoeft niet altijd super ingewikkeld te zijn om mooi te zijn. Met twee rollen witte stof zorgde ik voor een witte zee boven onze hoofden. Ideaal om schaduw te creëren en direct veel gezelligheid. Verder werden er ballonnen, slingers, lantaarns en honeycombs opgehangen. Hier en daar nog wat confetti en meer moest ik niet doen. Al geef ik toe, de uren voor de babyborrel hebben we hier serieus gezwoegd om alles af te krijgen.

babyborrel babyborrel babyborrel babyborrel babyborrelOmdat we geen personeel hadden, gingen we voor het zelfbedieningsprincipe. We voorzagen een echt bad vol met ijs en drank. Verder hadden we een donut-cactussen-buffet en lekkere taarten. Het principe werd door jong en oud gesmaakt… Voor de kindjes investeerden we in waterpistolen, knutselmateriaal en een springkasteel. Dat laatste was een enorm succes. Maar ook dat water, want het was heet die dag, heel heet. Bijgevolg was ook dat bad extra in trek!

babyborrel babyborrel babyborrel babyborrelbabyborrel babyborrel

En we hebben foto’s, veel foto’s! Want enkele weken voordien won ik bij Marie_v_l op instagram een fotosessie bij Glenn Minten. Hij kwam die dag helemaal vanuit het verre Heist-op-den-berg afgezakt en legde ons feestje vast op de gevoelige plaat! Ik ben hem bijzonder dankbaar want anders hadden we nooit al die prachtige beelden.

babyborrel babyborrel babyborrel babyborrel babyborrel babyborrel babyborrel

En om te eindigen, nog wat foto’s… haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

  1. Wauw! Ik lees het nu pas *schaam* *schaam* Maar wat een geweldige dag leek me dat! En echt geweldig dat je het kon laten fotograferen door een professionele fotograaf. Knap gedaan dat feest van jou! Wij hadden een babyborrel op locatie maar zo thuis lijkt me toch ook wel iets hebben!