Babystuff 2.0

Nog eventjes en alles kan ik showen met baby’tje in… Tot dan moeten jullie het stellen met showsels van het babygerief alleen! Broekjes, een babypakje en een heerlijk winterjasje. Tussen de pijnlijke ribben door gefabriceerd met veel liefde en soms een beetje teveel gepeins. Werkelijk, dat zwangerschapsbrein zorgt er op één of andere manier voor dat ik mezelf soms terug een beginner voel.

Uit een allerlaatste restje op de rol, 23 cm ofzo maakte ik dit kleine ukkiepukkie broekje, naar het vertrouwde recept van Emma & Mona. Een grotere versie volgde ook, uit een restlap van het babypakje.

Het babypakje is een gratis patroon en zit best snel in elkaar. Al werd mijn brein serieus op de proef gesteld en ging ik de mist in met het plaatsen van de drukknopen. Maar ah, wat ziet het pakje er nu al schattig uit… 

En dan het babyjasje, dat menig moeders al gemaakt hebben. Niet alleen moeders trouwens, regelmatig zie je het opduiken als babycadeautje. Eeuwige dankbaarheid voor dit patroontje uit Zo Geknipt!

De foto’s zijn van beroerde kwaliteit dus op het hele schone resultaat moet je wachten tot baby er is en het een beetje kouder begint te worden…

Ik werkte het jasje af met okergele paspel en donker blauwe kam snaps!

Maar, al zeg ik het zelf, je ziet zo dat het knuffelgehalte van dit jasje extra hoog is! 😉

Stof: 
Wild Cats bij Liesellove
Patronen:
Babyjasje – Zo Geknipt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 reacties

  1. Ik merkte het ook tijdens mijn zwangerschap. Het lezen van een simpel patroon werd een uitdaging op zich. Ik maakte ontelbare fouten, maar op het einde had ik gelukkig wel een mooi resultaat. Dus het komt goed, alleen wat geduld hebben.
    Geniet van die laatste dagen en geniet van dat kleine spruitje. Hier is het spruitje al. 2,5 maand en ik zou hem zo graag opeten, maar ik mag niet van de broer.

  2. Oooh zo cute! En erg herkenbaar van dat beginnersgevoel. Gisteren nog een heleboel moeten lostornen. Het was mijn eerste projectje voor de baby. Dat beloofd nog 😉