De dagen worden hier voor een groot deel gevuld met slapen, nu het nog kan… De laatste regelingen voor de webshop worden getroffen. We sluiten niet (of toch niet heel lang) maar mama Liesellove zal er toch eventjes tussenuit knijpen, en dat doe ik nu al een beetje…
Tussendoor wordt er nog van alles gefabriceerd en genaaid. ‘t Raakt niet meer echt geblogd want vaak heb ik de energie niet meer om Axelle compleet te stylen en dan nog eens foto’s te nemen… Peuterleeftijd weet u…
Maar het babygerief, dat kan ik makkelijk nog wel even tonen… Nu nog zonder baby, binnenkort met… Dan zullen deze foto’s nog 100 keer schattiger zijn, allé dat hoop ik toch! ;-)
Ook al ik ben ik niet zo een accessoire- en tassennaaister, geef mij maar kleding… Ik ging toch voor het naaien van een dekentje, lakentjes voor in het bedje en versiering in de vorm van wolkenkussentjes!
Het dekentje is eentje waar ik heel content van ben! Ik slaagde er namelijk nog nooit in eentje goed te naaien. Dat ik dat hier durf zeggen zal liggen aan mijn zwangerschap want eigenlijk zou ik me diep moeten schamen… ;-)
Zij gaf me de ultieme tip om het perfect te krijgen: spelden op de grond! ;-)

Grote zus kreeg een soortgelijk setje voor haar eigen baby’tjes!

De kussens worden verdeeld onder de kids, eentje voor hem, eentje voor haar! Ik haalde mijn inspiratie hiervoor bij haar! Dat textielverfprojectje smaakt alvast naar meer… Bovendien kregen we net flexfolie binnen dus ook dat doet me zin krijgen om nog allerlei hebbedingetjes te maken.

Oh baby, hoeveel tijd geef je me nog? 

De lakentjes werden tijdens een naaidate in elkaar geflanst. Het voordeel hier was de stof: 270 cm breed. Het was dus een kwestie van in twee snijden, zomen en strijken! ;-)

En nu is het wachten…

Stof:
Behang: Ferm Living bij Mister Design
Nijntje’s: Hema & Toychamp
Gestreept wolkje: L’atelier de Juliette
Poppenbedje: Wolf & Wolkje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 reacties

  1. oei! Ik wist niet dat dekentjes maken zou moeilijk was?! Ik dacht er één van deze dagen ook eens eentje te maken, in de hoop dat ik het even "tussen de soep en de patatten door" zou kunnen doen, maar misschien moet ik dat plan dan even herbekijken…

  2. mooi mooi mooi <3 Wat een verwennerij voor de kleine man!

    Ik ben blij dat het dekentje lukte; een hoogzwangere vrouw zeggen dat ze op de grond moest gaan zitten was niet meteen mijn strakste plan achteraf bekeken maar het gaf wel resultaat hé :-)