Dit is een gesponsord artikel. 

Heb jij een heerlijk weekend weg of een complete vakantie voor de boeg? Dat is een ontspannend vooruitzicht, maar de reis is pas echt compleet en comfortabel als je voor de juiste bagage kiest. Vooral als je geen regelmatige reiziger bent, of juist na lange tijd weer toe bent aan iets nieuws, kan het lastig zijn om binnen het grote online aanbod de juiste keuzes te maken. Wij geven je hier vier tips die je helpen bij het doen van de juiste aankoop. Lees ook over de vele voordelen van het online winkelen in het algemeen. 

Zo kies je de juiste bagage

Staat de reis op de planning, maar moet je je spullen nog ergens kwijt? Door deze vier aspecten te onthouden, kun jij direct de juiste bestelling plaatsen bij jouw favoriete webshop:

●  Inhoud: Het is belangrijk dat jouw koffer of rugzak ruim genoeg is. Besef je daarbij dat je alle inhoud ook mee moet nemen. Die wordt gemeten in liters. Het is ideaal als je een rugzak kunt kopen waarbij je bepaalde ruimtes afsluit en zo de tas kleiner of groter maakt. Uiteraard kun je er voor kiezen om een serie producten te kopen in verschillende formaten, wat dan tegen een relatief lage prijs kan.

●  Type bagage: Bedenk je van te voren goed of je wilt kiezen voor een koffer, rugzak of juist weer een ander type bagage. Een koffer is steviger, maar daarmee een stuk minder flexibel. Je spullen zijn beter beschermd, maar vooral als je lange afstanden gaat reizen en/of lopen is een rugzak fijner. Tegenwoordig kun je deze, door het gebruik van moderne technologieën, comfortabel dragen, ook met een hoog gewicht.

●  Merk en kwaliteit: Veel personen hebben bij een nieuwe aanschaf de voorkeur voor een bepaald merk. Bijvoorbeeld omdat die een goede reputatie heeft, of omdat ze al eerder tevreden zijn geweest over producten van dat merk. Staat je hier niet blind op en wees vooral kritisch als het gaat om kwaliteit. Deze controleer je door het product thuis te beoordelen en te letten op de algehele stevigheid. Lees daarnaast vooraf recensies op onafhankelijke websites. 

●  De mogelijkheid om accessoires te kopen:  Zowel voor jouw veiligheid als in praktisch opzicht is het fijn om voorhand te weten of je bepaalde accessoires kunt kopen. Bij een rugzak kan een beschermende hoes tegen de regen fijn zijn. Daarnaast wil je ook veilig kunnen vliegen en dus sloten kopen. Informeer daarbij vooraf of je hiervoor alleen merkproducten kunt kopen of dat er ook universele accessoires zijn. 

Waarom zou je kiezen voor online winkelen? 

Zoals gezegd raden wij je met klem aan om jouw aankopen online te doen. Dit zijn drie belangrijke voordelen, die je nooit zo in een fysieke winkel kunt vinden – vooral ook als het gaat om de aanschaf van bagage. Allereerst liggen de prijzen bij webshops over het algemeen lager. Dat heeft er vooral mee te maken dat de online winkels simpelweg lagere kosten hebben; er hoeft immers geen huur betaald te worden en dat geldt ook voor de hoge energiekosten.

Daarnaast kun je ook op andere manieren op de kosten besparen. Zo is het op het internet eenvoudig om aanbiedingen en algemene prijzen met elkaar te vergelijken. Door je aan te melden voor een digitale nieuwsbrief en/of door een bedrijf te volgen op sociale media hoef je geen enkele aanbieding te missen. Dit gaat vele malen sneller dan van winkel naar winkel lopen. 

Online winkelen is tenslotte gewoon een stuk praktischer. In plaats van dat je op een drukke zaterdagmiddag de stad in moet, kun je nu rustig thuis wachten op jouw nieuwe koffer of rugzak. Jouw nieuwe aanschaf daar bekijken kan, want retourneren behoort in België standaard tot de mogelijkheden. Koop overigens wel uitsluitend bij een betrouwbare webshop – met een goede reputatie en een keurmerk, waardoor je weet dat er toezicht wordt gehouden.

Doe jouw nieuwe aankopen bij vidaXL

Hierboven hebben we je vertelt wat belangrijke aspecten zijn die je altijd in je achterhoofd wilt houden bij het aanschaffen van nieuwe bagage en tassen. Denk dus aan het juiste formaat, en een goede kwaliteit. Overleg eventuele persoonlijke wensen met de winkel. Daarnaast hebben we duidelijk gemaakt dat het online winkelen veel voordelen kent, die je niet terugvindt in het stadscentrum.

vidaXL is een online winkel waar je eenvoudig op dit gebied een persoonlijk advies krijgt en waar de bagage snel aan huis wordt geleverd. Dankzij het bijzonder ruime aanbod is hier altijd wel een koffer of tas te vinden die perfect past bij jouw persoonlijk wensen. Een uitstekende plek dus om jouw zoektocht te beginnen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.