Bandwerk!

Ik schreef hier al iets over bandwerk, maar toonde u slechts één resultaat. Door allerlei omstandigheden slaagde ik er niet in foto’s te nemen van de andere rokjes. Wachten op de ideale dag waarin alle omstandigheden goed zijn, dat voelde een beetje aan als wachten op godot.  

Geen ideale lichtomstandigheden en Axelle die duidelijk een bad-hair-day heeft, maar vergeet dat even en dan ziet u zeker en vast hoe schattig Axelle is in deze rokjes! 
Haar beentjes vind ik om op te eten, en ja, ik ben een mama die haar kind nog steeds kniekousjes aan trekt. Ze wil deze al met moeite aan… Kousenbroeken weigert ze, dat vindt zij nog veel te warm! Het bonten jasje wou ze trouwens ook enkel aan voor de fotoshoot… 

Het is te zeggen, toch voor de helft van de tijd wou ze dat jasje aan… Middenin het nemen van foto’s besloot ze: ‘jasje uit.’ Ik vermoed dat het -10 zal moeten vriezen voor ze broekkousen aan wil en dit snoezige, warme jasje. *schaterlach* 

De foto’s werden genomen op Baptiste zijn kamertje. Af is deze nog niet, want mijnheertje slaapt nog bij mama en papa, maar een schone glimp en de inrichting krijgt u wel al. De Nijntjeslamp is een geboortecadeau. Axelle kreeg de kleinere hanglamp, omdat haar kamertje wat kleiner uitvalt.  

Al is ze erg gefascineerd door dat grote, witte konijn dat licht geeft. Op een dag slaat ze het misschien nog aan… 😉

Stof:
Schoentjes van Pèpè bij Aap Noot Mies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

  1. Met wat een flair gooit ze dat bonte jasje weg, een echte mini diva! 😀
    Ze staat prachtig met de rokjes en laat die kniekousjes nog maar even, zijn koddig op die kleine beentjes!