Tot nu toe ben ik geslaagd. Ik naaide elke dag al minsten een uur wat heel erg bevredigend is. Op dag twee werd haar kast uitgebreid met het basisjurkje van SVDZ. Een dankbaar patroon! Het ding zat op een avond in elkaar. De volgende dag kon het kind het al aan!
`
Gezien het thema van KCW ging ik opnieuw voor een stofje met Roodkapje erin verwerkt. Aangezien Axelle al uit de kleinste maat van de jurk is gegroeid werd ook een maatje groter getekend. Nu nog een beetje ruim maar binnenkort zit hij perfect!
Het kind voelt zich beter dus trokken we gisteren even naar buiten voor een mini-fotoshoot! Axelle was in haar nopjes en genoot zichtbaar van de buitenlucht!
Deze keer verwerkte ik een lintje (zigzag-band) in de jurk! Het frist het geheel op en geeft een extra speelsheid.
De zoom werd ingelegd op 2 cm en dit met het oog op de toekomst. Bij een groeispurt kan ik de jurk nog verlengen. Van deze hoop ik namelijk echt dat hij een tijdje meegaat.
Op dag 3 begon ik aan een Tinny Dress. Ik hoop deze vandaag te kunnen afwerken, alsook de hoodie van Heidi & Finn! Als dit lukt dan heb ik mijn doelen voor KCW bereikt en zie ik wel wat er de komende dagen nog van onder de machine kan rollen…
Patroon: Basisjurk SVDZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

  1. Ooh ook weer zo leuk! En wat een tempo zeg! Ik hoop morgenavond het volgende projectje af te werken, want het zat gisteren wat tegen dus ik vrees dat ik een avondje ewtra nodig heb…