Hoewel de herfst niet mijn favoriete seizoen is, kan ik van die eerste herfstdagen enorm genieten. De wereld rondom je wordt een prachtig kleurrijk tapijt en vaak kan je met de zon op je snoet heerlijk wandelen. Dus hoewel ik eerdr van het zomerend type ben, kan ik deze tijd van het jaar ook nog wel appreciëren. De herfst is vooral ook een moment om tijdens de herfstvakantie nog een tripje weg te plannen of een weekendje weg of tof uitje in één van de vele mooie herfstweekends. En dat doen we natuurlijk graag in een comfortabele outfit. Daarom stel ik hier vandaag enkele toffe herfst must haves voor, die ook ideaal zijn om mee te pakken in je koffer, speciaal voor vrouwen. Gewoon omdat het niet altijd voor de kids moet zijn, toch?!? Interesse in één van de voorgestelde herfst must haves? Klik gewoon op de desbetreffende afbeelding en je komt automatisch terecht bij de online shop waar je dit coole item kan scoren.

Dit artikel bevat affiliate links wat je niets kost, maar wanneer je via deze links reserveert steun je ons werk.

Comfortabele sneakers

Ik geef toe, soms kan je uitstapje in die vorm zijn dat sneakers niet ideaal zijn: wandelen in het bos na een regenbui? Misschien geen goed idee. Maar in veel gevallen kom je wel weg met die sneakers. Sinds kort heb ik een nieuwe favoriet: de New Balance sneakers. Ik kocht op een goeie week tijd 3 paar, meer bepaald de 530 New Balance schoenen. Voor je me helemaal voor gek verklaard: allemaal wel aan een mooie korting. Wist je bijvoorbeeld dat je als nieuwe klant 15% krijgt bij ASOS? En ja, daar verkopen ze ook New Balance. ;-) Maar geen nood, voor zij die niet zo’n fan zijn, ik stelde een top aanbod voor komende herfst samen.

Schone vestjes

De herfst, dat betekent ook minder warme temperaturen tot ronduit koude temperaturen. Warme vestjes om jezelf in te wentelen zijn dan ook meer dan welkom. Niet dat we iets tegen truien hebben, integendeel, maar wat variatie in je kleerkast kan nooit geen kwaad. Zo’n vestje, meestal gekend als een blazer, maakt je outfit trouwens direct af en wanneer het nog kouder wordt, kun je het combineren met een trui. Een absolute must-have is de lila blazer want die combineer je echt met alles!

Een warme trui is altijd een goed idee

Mag niet ontbreken in je garderobe: een warme trui. Nodig om te wennen aan die koude temperaturen wanneer het plots ‘s nachts nog maar een graad of 10 werd.

Een handige tas

Winter, zomer, herfst of lente: een handige tas voor al je spullen (en ja, die van je kinderen) is altijd welkom. Mag dus niet ontbreken in je herfst must haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.