Apple staat erom bekend dat ze zeer schone producten maken. De iPads van Apple zien er altijd strak en gelikt uit. Daarnaast brengt Apple zijn producten in verschillende kleuren uit. De kleuren goud en rosé goud springen er ieder jaar weer extra uit voor de dames. Het is alleen spijtig dat nieuwe iPads behoorlijk geprijsd zijn. Gelukkig is er een oplossing: refurbished. Wat de voordelen daarvan zijn wordt in dit artikel uitgelegd.

Refurbished betekent gereviseerd

Refurbished iPads zijn iPads die een tweede leven hebben gehad en vervolgens een nieuw leven krijgen. Nu hoor ik je denken: dat is toch gewoon tweedehands? Het antwoord: neen! Gelukkig niet. Bij tweedehands zie je hoe het toestel er aan de buitenkant eruitziet, maar onder de motorkap kan je niet kijken. Je weet dus niet wat de mankementen zijn. Refurbished producten zijn gecontroleerd en opgeknapt waar nodig. Je koopt dus altijd een technisch kwalitatief goed toestel. Daarnaast krijg je ook garantie. Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Let er wel op dat je een refurbished iPad koopt bij een partij die een keurmerk heeft. Zo ben je helemaal zeker van een goede aankoop. Een refurbished iPad is veel voordeliger.

iPad 2017, een grondlegger

Apple heeft een brede serie aan reguliere instapmodellen. De iPad 2017 refurbished is er daar één van. Doordat iPad beschikt over een groot 9.7 inch scherm, heb je een prima kijk- en gebruikservaring. Het 9.7 inch scherm van deze iPad heeft een retina-resolutie van 2048 bij 1536 pixels en een pixeldichtheid van 264 ppi. Het display is voorzien van een vetafstotende coating, waardoor je minder snel vingervlekken ziet. Voor dagelijkse taken en basisgebruik is dit nog steeds een zeer goede ondersteuning. De camera heeft een resolutie van 8 megapixel met een diafragma van f/2.4 en daarmee is deze identiek aan de iPad Air 2.

iPad Air 2, de eerste iPad met Touch ID

Als je op zoek bent naar een soortgelijke iPad in dezelfde prijscategorie, is de iPad Air 2 een hele goede keuze. Ook deze iPad is refurbished extreem voordelig. Het is de eerste iPad Air met Touch ID. Dankzij Touch ID hoef je geen code meer in te vullen om je iPad te ontgrendelen; een vinger of duim is genoeg. De refurbished iPad Air 2 is uitermate geschikt voor het bekijken van catalogussen. De kleuren spatten van het Retina-scherm en kijken naar foto’s en video’s is daarom een waar genot. De refurbished iPad Air 2 is onder de motorkap ongeveer even krachtig als de iPad 2017 refurbished. Maar dat rechtvaardigt ook de prijs.

Refurbished iPad voor basistaken


Beide iPads zijn kwalitatief goed. Waar het op aan komt is het de vraag welke type gebruiker je bent. Ben je op zoek naar de voordeligste iPad waar je mooie foto’s op kan bekijken? Dan zijn de refurbished iPad Air 2 en iPad 2017 refurbished beide heel slimme keuzes.

Slimme investering 

Een refurbished iPad is dus een slimme investering voor nu maar ook op termijn. Nu geniet je namelijk direct van een extra lage prijs en mocht er onverhoopt iets misgaan kun je een beroep doen op de 2 jaar garantie. Bij Keurmerk Refurbished partijen zoals www.forza-refurbished.be weet je zeker dat je goed zit. Het Keurmerk zorgt namelijk voor extra zekerheden. Daarnaast heeft Forza een eigen refurbished faciliteit welke onder één van de weinigen én de beste van de BENELUX valt. Doordat het refurbishen en de service en garantieregeling onder één dak plaatsvinden, hoef jij je geen zorgen te maken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.