Playground Antwerpen

Binnenspeeltuin Playground, hip & cool!

Playground AntwerpenPlayground Antwerpen Playground Antwerpen

Op een vakantiedag naar een binnenspeeltuin trekken? Voor de meeste ouders een ware gruwel. Tenzij je zoals ik vandaag, richting Playground in Antwerpen trekt. Hip en cool is voortaan wel combineer met de plaats binnenspeeltuin. Spreek je daar dan ook nog eens af met een vriendin, dan komt het helemaal goed! Geen gillende kinderen, geen situaties waarbij je je hart moet vasthouden en zelfs met kindjes onder de drie jaar is het daar goed te doen. 
Playground Antwerpen binnenspeeltuinPlayground AntwerpenPlayground Antwerpen Playground AntwerpenPlayground Antwerpen

In het midden van de speeltuin is een bar voorzien, waar je zowel lekkers voor jezelf als de kids kan vinden. En terwijl ik zat bij te praten met Lobke, rende Axelle van het ‘kasteel’ naar de ‘ballenbox’ en terug. Baptiste die keurde de speeltuin ook goed en was verder vooral geëntertaind door het eten dat hij er mocht verorberen. Playground Antwerpen Playground Antwerpen Playground Antwerpen Playground Antwerpen Playground Antwerpen

Spijtig dat deze speeltuin slechts tijdelijk geopend is. Voor ons is dit een topper die een permanente plek in kinderland verdient.

Zelf checken? 
Groenplaats
Ingang Mercado
Open van woensdag 21 december 2016 t/m maandag 17 april 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie