img_9976 img_9991 img_9951 img_9956schermafbeelding-2016-10-24-om-06-53-52Afgelopen weekend vierden we eindelijk de eerste verjaardag van Baptiste. Een maandje later dan zijn effectieve geboortedatum, maar eerder kregen we niet iedereen samen. Ik maak er sinds de eerste verjaardag van Axelle een beetje een sport van om voor mooie versiering te gaan en vooral veel lekkers te voorzien. Baby nummer drie gooit echter een beetje roet in het eten op dat vlak. Mijn energiepeil is de laatste weken dermate laag waardoor het feestje enigszins geminimaliseerd werd. Zelfs de gepersonaliseerde kroon werd overgeslagen, al heb ik daar een beetje een schuldgevoel over. 

Iedereen kreeg ‘s middags pannenkoeken voorgeschoteld i.p.v. fancy zelfgemaakte taarten.  Baptiste klaagde echter niet want een pannenkoekske (of twee) speelt hij met alle plezier naar binnen. En aan de snelheid waarmee onze toren pannenkoeken minderde konden we merken dat ook de gasten het helemaal ok vonden. ‘s Avonds werd een broodmaaltijd voorzien. Hoogtepunt daar moet wel het zelfgemaakte suikerbrood zijn. Niet van mijn hand, wel van Baptiste zijn allerliefste tante. img_0038 img_0046 img_0097 img_0079schermafbeelding-2016-10-24-om-06-53-37

Volgende dag stond het boom-plant-evenement op de agenda. Zoals veel steden werkt ook Gent mee aan het aanleggen van een geboortebos. Door de modder ploeteren om een boom te planten? Yups, dat heb je over voor je kleine ukkepuk. Axelle vond het geweldig om te helpen en wist heel duidelijk waarom het zwarte rolletje rond de boom moest. ‘Om te beschermen tegen de konijnen.’

P.s.: vergeef je mij ook de mindere kwaliteit van foto’s? Herfst, slecht weer, weinig energie en weinig tijd zorgen ervoor dat je tevreden moet zijn met dit resultaat, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. Het was ongetwijfeld een fijne en gezellige verjaardag . Minimaliseren moet kunnen… Proficiat aan de kleine heer (wat is hij schattig met dat hemdje zo over dat truitje <3).