Babylegging emma & mona Vorige week had Baptiste een controle bij Kind & Gezin. Mijnheertje weegt al iets meer dan 7 kg en meet 68 cm. Tijd dus voor uitbreiding van de kleerkast. Het geluk stond aan mijn kant toen ik onze oud-collega’s op het Stoffencircus in Waregem ging bezoeken. Hier en daar zag ik stapeltje zwart en wit. En laat dat nu net de tinten zijn waar Baptiste het mooiste mee staat. U leest het goed, zwart en wit! Soms is er ook een beetje kleur in zijn kast maar voor jongens houd ik gewoon niet van schreeuwerige toestanden. Al kunnen de kleurrijke collecties van bijvoorbeeld Fred & Ginger mij wel bekoren.babyleggingIMG_7881Na een kort wasje, waar ik nog enkele andere stofjes aan toevoegde, ging ik aan de slag met het patroon van Emma & Mona. Eenvoudig, snel gepiept en super tof resultaat. Meer moet dat echt niet zijn voor mijn kleine man! Ik koos voor een versie met tailleband in dezelfde stof. Onderaan knipte ik een zoom van twee centimeter ben en die werkte ik af met tweelingnaald. Bovendien testte ik tijdens het maken van deze broekjes voor de eerste keer mijn nieuwe overlock uit: een Bernina 800 DL! Wat een spul zeg.

Rest me enkel jullie te bestoken met foto’s, véél foto’s? Zijn jullie klaar voor een super schattige Baptiste? Kan toch niet anders dan hem super schattig te vinden hé?babyleggingIMG_7970 IMG_8001IMG_7905 IMG_7908 IMG_7934 babylegging IMG_7952 IMG_7820 IMG_7828 IMG_7848Ik waarschuwde jullie hé… een overdaad aan schattige foto’s! Jullie vergeven mij zeker? 8 versies vragen dan ook om veel foto’s! 8 versies, dat is voor elke dag een vers broekje + 1 reserve. Reken daar nog eens alle andere kleertjes uit zijn kast bij en alle niet-zwart-witte-stofjes die nog verwerkt moeten worden tot broekjes en u weet genoeg… Zijn kast ontploft. *schaterlach* Op naar enkele gekleurde versies! ;-)

Stofjes bij De StoffenkamerMadeline De Stoffenmadam, Rakketak en Stef’s Stoffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

43 reacties

  1. Superschattig, om bij weg te smelten :) Ik heb ook nog een reeks van deze broekjes op mijn to do lijst staan, voor als onze kleine man geboren wordt… En ook hier veel zwart-wit ;) Het stofje met de wolkjes zou ik wel héél graag aan mijn collectie toevoegen!

  2. Wat een coole collectie broekjes! Ik ben ook helemaal zot van zwart wit ;), en hou het bij men zoontje ook altijd rustiger qua kleuren terwijl het bij de zus alle kanten mag opgaan :)

    1. hier dus compleet hetzelfde: Axelle heeft alles in haar kast liggen, van heel sober tot stoer met zwart/wit/grijs-tinten tot héiéééél kleurrijk! Baptiste heeft vooral zwart, wit & grijs en soms wat kleur maar dat vind ik echt moeilijker! Bij jongens vind ik het al snel schreeuwerig maar allé gelukkig vind je dezer dagen echt wel veel ;-)

  3. Prachtig, super schattig, adorable, je zou Baptiste vastnemen en blijven knuffelen. ;)
    En je hebt nu iets gedaan. Ik voel dat er een gevuld karretje aankomt bij De stoffenmadam. :D

    Geniet van je kleine man. Ze worden zo snel groot maar geloof me: ze blijven een knuffelbeest. Hihi.