Bloggers For Life: een dromerige jurk!

Tinny Dress Bloggers For LifeAlweer een jaar geleden werd voor de eerste keer Bloggers For Life gelanceerd. Ook dit jaar kan u weer vier weken lang lotjes kopen voor al het schoons dat u zult zien passeren op verschillende blogs. De verzamelde centjes gaan dit jaar naar VZW Altijd Vrouw. Logischerwijs kroop ik weer met plezier achter de naaimachine en rolde er een Tinny Dress van onder. Een misschien iet wat veilige keuze maar zeg nu de zelf van de stof ga je toch gewoonweg kwijlen? Is de kwijl zo groot dat u onmiddellijk lotjes wil kopen, scroll dan gewoon door naar beneden. En anders kunt u gewoon even rustig verder lezen over het hoe en het wat van dit maaksel. 

tinny-dress-bloggers-for-life-4-van-12 tinny-dress-bloggers-for-life-6-van-12 tinny-dress-bloggers-for-life-9-van-12

Deze kaar naaide ik niet voor mijn 3-jarige en ging ik op zoek naar een iets ouder model. ’t Gaf mij enigszins een beetje stress want zou die jurk wel passen? Model en jurk bleken echter voor elkaar bestemd te zijn. Gelukkig maar, want de foto’s werden nog geen 48 uur voor deadline genomen. tinny-dress-bloggers-for-life-3-van-12 tinny-dress-bloggers-for-life-10-van-12 tinny-dress-bloggers-for-life-12-van-12 bloggers-for-life-tinny-dress-1-van-1

De jurk werd genaaid met een stofje dat ik vorig jaar kocht bij Veritas. Blijkbaar is het nu nog erg moeilijk te vinden. ’t Was dus geen evidente keuze om deze stof af te staan, want ik ben er eigenlijk zwaar verliefd op. Maar tjah, voor het goede doel doe je al eens een extraatje hé! De jurk voerde ik volledig met een wit katoentje. 

tinny-dress-bloggers-for-life-7-van-12 tinny-dress-bloggers-for-life-8-van-12Deze toch wel dromerige jurk is speel-proof, wat niet onbelangrijk is. Ook de maten zijn niet geheel oninteressant als u wil meebieden voor deze jurk. Ik naaide een 5 jaar wat overeenkomt met een borstomtrek van 60 cm en een taille-omtrek van 56 cm. Standaard is deze jurk voor kinderen met een lengte van 107 tot 114 cm. Ik verlengde echter het rokgedeelte 2 cm dus er zit een beetje marge op! tinny-dress-bloggers-for-life-2-van-12 tinny-dress-bloggers-for-life-5-van-12

Bieden op deze dromerige jurk? Dat kan!!!

  1. Koop 1 of natuurlijke meerdere lotjes t.w.v. €2. Hoe meer lotjes, hoe groter de kans dat deze jurk in uw brievenbus belandt! En hoe meer je biedt, hoe meer centjes voor het goeie doel! Win, win dus.
  2. Meedoen aan de veilig voor deze jurk kan vanaf vandaag tot en met komende vrijdag!
  3. Je schrijft het juiste bedrag (€2 x het aantal lotjes) over op het Bloggers-for-life-rekeningnummer: BE69 3770 2596 1378 met als mededeling: 3 – jouw naam – jouw voornaam – aantal lotjes. Er wordt geen cash geld geaccepteerd!
  4. Opgelet! Koopt u in week 1 nog lotjes voor een ander deelnemend project, schrijf dit bedrag dan apart over, dit om verwarring te vermijden.
  5. Vul onderstaand formulier in! Vergeet dit niet te doen want enkel overschrijvingen die vergezeld zijn van een ingevuld formulier tellen als deelname!

En dan nog even dit:
  • Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Vrijwillig is in dit geval dus echt vrijwillig!
  • Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar als je wint, is het de bedoeling dat je zelf de kosten van de verzending draagt.
  • De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nog een dikke merci aan Annelies & Sarah voor de organisatie van dit geweldige project!
  • En als laatste: check ook nog even de andere 9 prachtige maaksels die deze week te winnen vallen!

collageweek1

1 Petrol & Mint • 2 Kaatjenaaisels • 3 Liesellove • 4 Sisko by Mieke • 5 Leven met Liv • 6  A naais ID • 7 Jo Chapeau • 8 Lucky Mie • 9 Piepow • 10  Made by Mazella

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Comments