Bloggers For Life: Toertjes & Pateekes op bezoek!

Music For Life… Elk jaar krijg ik het er warm van. Kerstmis door de radio en elk jaar moet ik wel bleiten met één of ander liedje of schattig of pakkend verhaal. Als ik op het einde de presentatoren zie ‘gepakt zijn’ door dat enorme bedrag dat vrijwillig bij elkaar is gesprokkeld dan zit ik met mijn zakdoek naast de kerstboom, klaar om met de familie aan dat kerstdiner te beginnen. Geen kerstdiner zonder het einde van music for life, geen eindejaar dat kan starten zonder al die warmte.

Als er dan dit jaar nog eens een  groep vrijwillige naaisters de handen in elkaar slaan om dat einde van het jaar nog wat warmer te maken dan doe ik graag mee.

En de ‘ik’ hier is een gastblogster. Simpel: omdat ik geen blog heb en omdat de fantastische naaister, Juffra Toertjes, er even tussenuit is maar wel nog de tijd vond om schitterend gerief te naaien. En dus schrijf ik, Annick, met plezier een blogpost, dank ik Lies hier voor de gastvrijheid en wil ik vooral terugkeren naar de essentie waar dit allemaal om draait: de tombola voor music for life of simpelweg: ‘Bloggers for life’.  
Achter de schermen wordt er heel hard aan die tombola gewerkt. Annelies en Sarah doen er alles aan om de tombola in goede banen te leiden en er uiteindelijk voor te zorgen dat het geld terecht zal komen via Music for Life van Studio Brussel bij het Berrefonds en Moeders voor Moeders. Twee doelen die allebei onze financiële steun meer dan verdienen.

Zo’n organisatie gaat niet ‘zomaar’ en al deze creatieve zielen die hun best doen om de perfecte creaties te toveren, op hun blog (of die van een ander) te zwieren dat is één ding, maar dit geheel organiseren, dat is nog iets anders waar heel veel tijd, denkwerk, organisatie in is gekropen en kruipt… Een oprechte ‘dank jullie wel’ is dan ook op zijn plaats voor die meiden die dit alles dan ook nog eens erbij nemen. Echt! 

Kan u ook niet wachten tot Kerstmis er is? Zoekt u nog iets voor onder de boom voor uw dochter, kleinkind, nichtje of buurmeisje? Hou u dan vooral klaar want u krijgt het zeker en vast warmer van al dit moois. 

Om een klein meisje met maat 104-110 te plezieren naaide Debora een vossenjurk. Maar er is meer. Dat ze de zaken kan combineren kon u al zien op haar blog en dus deed ze ook hier weer waar ze goed in is. Juffra Toertjes is een echt toertje en combineerde het geheel tot in de puntjes. 

U krijgt dus niet alleen de jurk als u hiervoor een lotje koopt maar wel drie stuks voor één lotje. Hou u vooral niet in om meerdere lotjes te kopen. Een lotje kost maar 2 euro… Met meerdere lotjes koopt u meerdere kansen om dit prachtensemble binnenkort in de kast van dat kleine meisje te zien hangen. 

Kijkt u even mee en lees vooral verder hoe u dit moois kan bemachtigen!

Patroon SVDZ1 – maat 104/110
Hoogte 53cm, okselbreedte 29cm 
Stof – Elisabeth’s Studio
Pelsen sjaal gemaakt door Debora (stof komt uit Kapellen) 
Cardigan is van ‘Very Me’ en is zilverkleurig

Wil je dit ensemble van Juffra Toertjes winnen? Waag dan je kans! Eén lotje kost je €2 en zoals gezegd: meer lotjes kopen is uiteraard toegestaan! 

Hoe doe je dit?
1. Stort €2 (of een veelvoud hiervan) op Rekeningnummer: BE69 3770 2596 1378 
2. Vermeld bij mededelingen:   4 – je naam – je voornaam – aantal lotjes
     –> Vergeet vooral de 4 niet, want dat is het nummertje dat gelinkt is aan dit kledingstuk.

3. Registreer jezelf via onderstaand formulier, erg belangrijk om getraceerd te worden als jij effectief het kledingstuk wint!
4. Afwachten tot 18 december (tombola-dag) als u deze prachtige jurk gewonnen hebt! 

Veel succes & hartelijk dank alvast aan iedereen die een lotje koopt! 

Wil je nog meer moois zien en er een lotje voor kopen? Dat kan! 
Surf naar Liezewiezewoes, waar je een overzicht krijgt van alle veilingstukken, of like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 reacties