Blogtime in real life!

18 januari, het was van datte: blogdate in Antwerpen. Georganiseerd door 4 fantastische dames: Anneke, Lieke, Hanne & Ilse
Tijdens de inschrijving geen bekende gezichten, tot zij mij liet weten: “Ik ga ook, rijden we samen?” Samen iets nieuws doen is nu éénmaal minder eng dan helemaal alleen! Kleine uk werd dan ook in de vroegere uurtjes op zaterdagmorgen klaar gemaakt, want ook zij ging mee op date! 
Wat volgde was een heerlijke dagvan kennis maken met hele fijne mensen. Zo ontmoette ik de madam achter de blog “Twee emmerkes water.” Zij doet mee aan de blog-blind-date gewonnen tijdens mijn bijzondere give-away. Nu zal die ontmoeting alleen niet meer zo blind zijn! 😉 Maar ook de anderen waren stuk voor stuk leuke mensen. Het  voelde alvast niet aan als een eerste ontmoeting!
We trokken doorheen Antwerpen en bezochten allerlei stoffenwinkels. Aan tafel ontdekte ik met haar en haar de grootste plannen van deze madam
Een mooie dag met leuke mensen, leuke gesprekken en veel stoffenwinkels! 

En de kleinste telg van de blogdate die vond alles best ok…

Ik kijk nu al uit naar een volgende date! Misschien in Gent? 😉
Liefs,
Lies! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

30 reacties

 1. Het was inderdaad een super leuke dag. Met allemaal toffe madammen, en toffe man ook natuurlijk. Leuk om iedereen te leren kennen en zeker voor herhaling vatbaar.

 2. Ziet er heel gezellig uit. Volgende keer ga ik er proberen bij zijn.
  Op de voorlaatste foto staan jullie in een winkel die ik niet herken. Een winkel die ik nog niet ontdekte in mijn eigen stad 🙂
  Weet je nog hoe die noemt of waar die is?

 3. Jullie date leek mij heel leuk, misschien ga ik de volgende keer ook graag mee, maar gent….. zijn daar veel stoffenwinkels? Of leuven… daar kan je ook je hartje ophalen tussen de stoffenwinkels zoals Pauli, Habiba, hexagoon enz…. Als het in Leuven is en op een zaterdag dat ik niet moet werken ga ik heel graag eens mee 🙂

 4. Zalige dag gehad. Now I am totally into blind dates! 🙂 En die dochter van jou. Ben er helemaal weg van! Leuven neem ik voor mij rekening! Ik kijk er al naar uit! x

 5. Ooohhh dat leek me inderdaad wel een hele leuke dag!! En wat fijn dat je kleine pruts zo content was! Maar met zo'n schoon, warm en hip pakske aan zou ik dat ook zijn 🙂 !

 6. Het was super plezant!!! Echt tof om zoveel mensen te zien en een hele dag ongegeneerd over stoffen, patronen etc te kunnen babbelen. Echt de hemel hihi. Ik hoor graag wanneer er de volgende keer een meet is :). Misschien in de zomer ergens? Ik had voor deze meet een doodle gestuurd naar iedereen die de vorige keer erbij was met alle zaterdagen van januari en op die basis een datum geprikt. Ik vond dat precies wel een goede manier voor een datum te kiezen. Ik kijk er al naar uit 🙂

 7. Zoals jij en Sofie vooraf afspraken om het minder eng te maken, zo deden Lindsy en ik dat ook 🙂 Het was een hele leuke dag en ik vond het heel fijn je eindelijk eens in het echt te leren kennen! Axelleke is trouwens een schatje!

 8. Great to see a few photos of this wonderful day, and your little girl was incredible, so happy to spend the day with all these sewers… I see a great sewing future for her 🙂
  See you again next time!

 9. Great to see a few photos of the wonderful day.
  And your little one was incredible, so happy all day – is this the start of a great sewer!
  See you again next time x

 10. Het was zooo leuk! Super om je te leren kennen. En dat kleine poppetje van je. Zo'n lief en braaf (en mooi!) kind!! Gent, Leuven, wherever you go, Ik ga weer mee!!

  1. Angye Gaona, gran poeta latinoamericana, exigimos tu libertad, desde muchos paises de America y Europa te apoyamos porque conocemos tu poesia, a pesar que en tu propio pais te desconozcan y encarcelen sin pruebas claras. Vas a triunfar, Angye Gaona, estamos contigo.