Weken terug werd me gevraagd of ik goesting had om een jurkje, de Lila Dress, te testen. Wist ik toen veel dat het zou gaan om het nieuwste patroon dat Compagnie M lanceert. Sylvia naaide ooit een schattig jurkje, voor haar al even schattige dochter en daardoor ging de bal aan het rollen. Alles daarover kan je trouwens bij Sylvia lezen. Eén ding is zeker: ‘t is een dikke match Sylvia en Marte. Proficiat dames!
Lila dress

Ik testte en mijn hart maakte een vreugdesprongetje. De ‘Lila dress’ zit in een wip in elkaar, maar vooral het is een tricotkleedje dat niet doet denken aan pyjamatoestanden. Het flapje een superschatting detail en geen gedoe met ritsen.

Lila dress

 Sylvia raadde mij aan om een teststofje te gebruiken. Daarom koos ik voor een eenvoudig stofje. Maar zie ze stralen, mijn kleine Axelle! ‘t Jurkje is op haar lijf geschreven en vroeg geen aanpassing. ‘t Is dus grote liefde tussen mij en de Lila dress. Bijgevolg liggen er nog wat exemplaren op de naaitafel…

Maar er is meer: het patroon bevat verschillende jurkopties, wat mooi meegenomen is, maar nog mooier meegenomen is de jumpsuit. Ik ging aan de slag voor Baptiste en zag wederom onmiddellijk dat het goed was.

 Omdat mijnheertje groeit als kool naaide ik maat 68. Nog een beetje aan de ruime kant maar dezer dagen is baggy voor baby’s hip dus Baptiste is helemaal mee met de laatste modetrends.

En er is goed nieuws: het patroontje kan je nu met 10%  korting kopen met code LILA10. Bovendien heb je keuze tussen de digitale versie of de papieren versie. Waar wacht je dus nog op? Je moest al aan het kopen zijn… ;-)
Stof Axelle van Lillestoff bij Liesellove
Stof Baptiste: restje uit mijn stoffenkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

30 reacties

  1. Zou ik je mogen vragen hoe het patroontje valt? De jongste dochter hier is gisteren ook gestart op school, maar is nogal aan de grote kant… Loont het nog de moeite om het patroon dan te kopen?

  2. P-R-A-C-H-T-I-G!!! Beide even mooi vind ik. En zo anders. Oh wat is die Lila toch fijn voor moeders met jonge kids. Waar zijn die van mij? De zwangeren in mijn omgeving gaan eraan moeten geloven. ;)

  3. Zo mooi! En het blijft leuk dat je met 1 patroon zowel een knappe peuter dame als een stoere babyboy kan kleden! Waarom zijn mijn kindjes al te groot :-( Maar goed dat er veel baby's geboren worden in de vriendenkring!!! :-)