nena top en jurk KaatjeNaaisels

Enkele weken voor mijn uitgerekende datum kreeg ik van Katrien van KaatjeNaaisels de vraag of ik zin had om haar nieuwste patroon te testen. Toen al stond de naaimachine hier relatief stil. Ik zag het als een kans om in mijn laatste weken voor de bevalling toch nog iets zinnigs te doen. Zeker als je de Nena Jurk en Top ziet, begrijp je wel waarom ik graag wilde mee testen. 

nena top en jurk KaatjeNaaisels nena top en jurk KaatjeNaaisels

Tijd en vooral Céleste besliste er anders over. Want net op de dag dat ik de top wou naaien, kon ik fysiek echt niet meer. De volgende dag werd C. trouwens geboren. Echt testen, dat gebeurde dus niet meer, maar mee naaien voor de blogtour van Nena, dat wou ik wel nog graag. Bij deze presenteer ik u vandaag dan ook mijn versie.

nena top en jurk KaatjeNaaisels nena top en jurk KaatjeNaaisels nena top en jurk KaatjeNaaisels

Ik wist dadelijk dat ik een Nena – top wou naaien. Ik ben dan wel een jurkjesmadam, in dit geval sprak de top mij zo aan dat ik direct een eindresultaat in mijn hoofd had. En dan moet je niet twijfelen maar er gewoon voor gaan. Zodoende deed ik dat aan de hand van de overduidelijke instructies. Altijd fijn als je aan de slag gaat met een nieuw patroon.

Het stofje die ik gebruikte camoufleert een beetje de fijne details die werden toegevoegd aan het patroon. Zowel aan de schouders als op de rug werden plooitjes toegevoegd die het patroon net dat ietsje extra geven.

nena top en jurk KaatjeNaaisels nena top en jurk KaatjeNaaisels nena top en jurk KaatjeNaaisels

Ik naaide maatje 110 op basis van de matentabel. Kleiner had ik niet mogen gaan al zit er nu wel nog een beetje speling op. Maar, in de zomer mag het allemaal wel wat losser zijn. En de combinatie met een skinny jeans is gewoon perfect. Axelle poseerde trouwens met alle gemak voor de lens. Tegenwoordig is ze helemaal in to foto’s maken en daar moet mama van profiteren!

nena top en jurk KaatjeNaaisels nena top en jurk KaatjeNaaisels

Zelf aan de slag gaan? Dan heb ik goed nieuws want tijdens de blogtour krijg je 10% korting op de aankoop van het Nena – patroon! Maar er is meer, want ook op haar andere patronen krijg je 10% korting. Allen dus snel naar de site van KaatjeNaaisels. Gebruik code: HAPPYNENA

Nog inspiratie opdoen? Ga dan even bij mijn collega’s testers/bloggers kijken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

  1. Oh zelf gemaakt! Heel erg mooi, leuk patroontje lijkt mij. Ik zou zeggen ik bestel eentje maar vrees dat je daarvoor wat tijd te kort hebt ;-). Mocht het ooit te klein zijn en je vindt het niets voor Céleste, misschien voor Ivonne :-)

  2. Wat ziet ze er ineens groot uit! Maar wel heel schattig groot :) Bij Nena hou ik ook het meest van de top!

  3. Ik zei het je al maar wat is ze plots zo groot geworden!! En de top staat haar heel leuk hoor! Ik herinner mij dat stofje nog, ik moest en zou er ook een stukje van hebben… Zalig dragen in de zomer!