Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Blogtour Tulip Dress/Top

8 augustus 2016

Blogtour Tulip Dress/Top

8 augustus 2016

Soms krijg je heel onverwacht mailtjes waar je absoluut geen neen kan tegen zeggen. Zo ook bij het mailtje van Eva en Katrien. Met alle plezier ging ik aan de slag om mee te helpen aan de lancering van hun allereerste patroon: de Tulip Dress & Top. Omdat het om een testversie ging, nam ik een stofje uit de kast die ergens helemaal in een hoekje gepropt lag. Snel bleek echter dat dit stofje Tulip schreeuwt, haha. IMG_4966IMG_4933IMG_5012

Dit patroontje is zo speciaal dankzij de tulp-delen op het voorpand. In combinatie met wat paspel krijg je iets geweldig schoons. Bovendien kan je jezelf op creatief vlak helemaal uitleven met die tulp-delen. Maar zoals altijd hield ik het eenvoudig. Met als gevolg een perfecte balans tussen een prachtig patroon en een druk stofje. Had ik dat op voorhand geweten, ik had de jurk een maat groter gemaakt zodat ze volgende zomer nog zou passen. 
IMG_4973 IMG_4899IMG_4879

Ik had trouwens blinde-ritsen-geluk.

En dat geheel toevallig. Ik knip namelijk zelden bewust een doorlopende print omdat dat vaak voor veel stofverlies zorgt. Ook tijdens het knippen van de Tulip Dress lette ik daar niet op. Zware euforie dan ook toen ik mijn blinde rits had afgewerkt…IMG_4894IMG_4875IMG_4844

Dus, waar wacht je nog op? Snel naar de shop van Kaatjenaaisels om dit patroontje aan te schaffen. En moest u er aan twijfelen, zelfs voor de beginnende naaister is dit haalbaar, dankzij de uitgebreide en duidelijke handleiding die Eva en Katrien schreven. Deze week krijg je bovendien 10% lanceringskorting met code: HAPPYTULIP en dit t.e.m. 14 augustus 2016. Tulip Dress Top With Love By Eva Kaatjenaaisels

Wil u deze week nog elders inspiratie opdoen? Elke dag laat het testersteam enkele pareltjes op de blogwereld los, waardoor u zeker en vast nog meer goesting zal krijgen om de Tulip te naaien!

17 Comments

 • Kaatjenaaisels 8 augustus 2016 at 08:37

  Dank je wel lieve Lies, m voor ons te testen!

 • withlovebyeva 8 augustus 2016 at 09:33

  Je blinde rits is perfect, net als je stof- en paspelkeuze. Maat 98 kreeg intussen nog wat extra lengte, maar niets houdt je tegen om meteen aan de 104 te beginnen natuurlijk 😉 Het is zò fijn om dit bericht te lezen, dankjewel Lies! ?

  • Liesellove 8 augustus 2016 at 19:33

   Nieuwe versies volgen sowieso nog 😉

 • Khadetjes 8 augustus 2016 at 09:37

  Het stofje is er perfect voor, ik vind haar prachtig in haar jurkje!
  ♥ voor dat blinde ritsen geluk trouwens, ik wou dat ik zoveel geluk had 😉

 • Laurence - Blanche85 8 augustus 2016 at 09:49

  Staat haar héél leuk! En ze had blijkbaar goesting in foto’s… zo cute!!

  • Liesellove 8 augustus 2016 at 19:34

   tegenwoordig is ze makkelijker bereid om iets te doen, dat levert inderdaad toffe foto’s op dan 🙂

 • Isabel 8 augustus 2016 at 10:35

  Een prachttulip maakte je!, mooie foto’s ook!
  En die blinde rits..perfectie! Kan ik geloven dat je daar blij van werd 🙂

 • Katrien (Marie Cadie) 8 augustus 2016 at 10:45

  Supermooi, echt.
  Ik zit me soms echt gek te denken over combinaties, dat sommige patronen niet eens gemaakt worden. :/ Zo zie je maar, dat simpel supermooi kan zijn!

  En dat blinde ritsen geluk, is echt mooi meegenomen. Ik ben ook zo’n gierige stoffenknipster, al doe ik achteraf maar bitter weinig met de stofoverschot! Dat komt nog, neem ik me voor! 😉

  • Liesellove 8 augustus 2016 at 19:34

   ik denk daar nooit zwaar over na, soms zou ik dat misschien eens meer moeten doen denk ik dan haha

 • Johanna 8 augustus 2016 at 11:21

  mooi! ook als topje ziet het er leuk uit!

 • Mieke Augustyns 8 augustus 2016 at 11:32

  Super mooi! En Axelle had er precies ook plezier in <3

 • majella 8 augustus 2016 at 13:09

  wat een mooie combinatie!!!
  jij maakte opnieuw een pareltje…. wat heb jij zalige stofjes liggen helemaal achteraan in je kast!

  • Liesellove 8 augustus 2016 at 19:35

   er lig best een grote voorraad ja 😉

 • sylvia 8 augustus 2016 at 17:15

  Hoera voor het blinderitsengeluk, echt perfectie! Heel mooi!

 • Annick @ MinnieMie 9 augustus 2016 at 10:15

  Ik vind dit echt waar 1 van de mooiste jurken die je ooit maakte, de kleur en het model zijn perfect voor Axelle <3 <3

 • Catherine - MamC 10 augustus 2016 at 08:27

  Jij geluk met de rits, Axelle met haar supermooie jurk en het stofje met het geknipte patroon! De paspel maakt deze jurk helemaal af en toont dat deze stof het waard was om uit je kast te komen.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×