ik ga op reis en ik neem mee de kinderen!

Afgelopen woensdag was het eindelijk de dag. De dag waar ik al maanden naar uitkeek maar waarvan ik ook wist dat die een beetje surreëel zou aanvoelen. Mijn boekvoorstelling op het programma. Niet die van ander, niet eentje waar ik te gast was, maar wel eentje waar ik de gasten mocht ontvangen. De geboorte van ‘Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen!’

Het boekenavontuur begon in Australië en zorgde het afgelopen jaar voor een rollercoast aan emoties. Er werd toch af en toe een traan gelaten en in de 48 uren rond de boekvoorstelling nog het meest van al. Want ja ik blijf natuurlijk Lies, een emo-kip ten top!

ik ga op reis en ik neem mee de kinderen!

Woensdagnamiddag vierde ik met bekende bloggers, Instagrammers en de mensen van Lannoo het boek. Kei spannend vond ik het dat ik iedereen moest toespreken. Al denk ik dat ik mijn visie over reizen met kinderen duidelijk heb kunnen overbrengen.

“Ik geloof dat, waar ter wereld je ook gaat, je kind blij zal zijn. Het verruimt je blik en bijgevolg ook die van je kind. Daarmee kun je toch nooit te vroeg zijn? Dus reizen met kinderen: hoe meer, hoe liever.”

Uit ‘Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen!’

Ook enkele van mijn reisgasten waren daar en dat vond ik erg bijzonder. Want zonder hen was dit boek niet geworden wat het nu is. Een warm hart dus voor lieve Nies, Isabel, Lies en Eva. Logischerwijs werd er naast het boek veel over reizen gesproken. Een middag die dus niet mooier kon zijn…

ik ga op reis en ik neem mee de kinderen!
Met mijn soulmate die me al die tijd ongelooflijk heeft gesteund! Bedankt!

Ook ‘s avonds stond er nog een feestje gepland. Eentje voor familie en vrienden. Toen de eerste gasten binnen druppelden, vloeiden de tranen over mijn wangen. Dit, allemaal voor mij? Hoe gek toch!!! Maar erna genoot ik. Had ik fijne gesprekken. En wanneer ik even in stilte rondkeek naar al die mensen liep mijn hart over van liefde en warmte. Dit boek is niet zomaar een boek. Het is een project van mezelf, waar mezelf in zit. Dat je daarin zoveel steun krijgt is gewoon bijzonder.

ik ga op reis en ik neem mee de kinderen!

“Dit boek bevat niet de waarheid over reizen met kinderen. Wanneer je alle tips, tricks en verhalen in dit boek leest, houd dan steeds in gedachten dat je ze moet aanpassen aan de noden van je eigen gezin. Ga op zoek naar wat voor jezelf en je gezin werkt. Reizen met kinderen is dan ook een proces waarin je groeit.”

Uit: ‘Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen!’

Bedankt dus aan iedereen die erbij was. Het betekent echt heel veel voor me. Meer dan jullie je misschien kunnen voorstellen. Het boek is vanaf nu overal verkrijgbaar. Ook daar krijg ik veel vragen over. Bestel het online o.a. bij Mamabaas. Maar je kan het ook in vele fysieke winkels vinden: boekhandels maar ook shops die de boeken van Mamabaas verkopen. Sowieso moet het volgende week overal in de winkelrekken liggen.

Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Dat kan. Contacteer me dan even en dan kan je het afhalen in Gent of stuur ik het op. En voor zij die al een exemplaar besteld hebben. Ik ben volop aan het signeren en als alles goed gaat, gaan ze maandag de bus op. Alvast bedankt voor jullie steun en geduld!

Foto’s genomen door lieve Saar! Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. Ik hou ook enorm van reizen met de kinderen. Op reis maken we de mooiste herinneringen! Ik ben heel benieuwd naar je boek, want verre reizen hebben we nog niet gemaakt. Onze oudste dochter wordt deze zomer al 14. Het doet pijn om te denken dat ze waarschijnlijk niet zo veel zomers meer zal willen reizen met mama en papa… En het doet nog meer pik. Dat reizen er dit jaar niet in zit door verbouwingen die we willen doen… Ik bestel zeker je boek!

  2. Mijn oudste zoon had op de leeftijd van 3 al meer dan 30 vluchten op zijn frequent flyer kaart…reizen zonder kinderen snap ik niet. Of stoppen met reizen als er kinderen zijn: waarom?