buitenleven campingaz barbecue

Leef jij deze zomer ook buiten?

Oke, het antwoord op bovenstaande vraag hangt natuurlijk af van hoe het weer zich in België zal gedragen. Maar laten we positief zijn en er vanuit gaan dat we véél mooie dagen krijgen de komende twee maanden. Want serieus, de afgelopen weken hadden we geen lente dus een topzomer, dat mag! Op Instagram toon ik af en toe hoe het er ten huize Liesellove aan toe gaat. Dus toen ik voor het eerst onze buitenkeuken toonde, kwam daar veel vragen. Zoveel vragen dat ik er hier graag iets meer over vertel. En ja ik spreek over een buitenkeuken want dat is ons toestel van Campingaz echt wel.

Zoveel meer dan een bbq

Bij mooi weer denken wij automatisch aan het houden van een barbecue. Afgelopen zondag vierden we Axelle haar verjaardag en omdat het zo een geweldig weer was, besloten ze we dit te doen met een buitenfeestje. Een andere optie was er niet echt he?!? Het grote voordeel was dat we alles ter plaatse konden bereiden: want check barbecue, gril-plaat en extra gasbekken. Dus ja buiten koken it is…

En dat is wat we de afgelopen week, bijna elke dag deden. Buiten koken, genieten van het mooie weer, buiten leven…

Buiten leven, I love it

Met onze buitenkeuken van Campingaz is het gewoon veel eenvoudiger geworden om veel tijd buiten te spenderen. Zo kookte ik deze week buiten en tegelijkertijd namen de kindjes een bad in een flexibel badje. Van mij mag dat gerust elke dag zo zijn…

buitenleven campingaz barbecue

Options

Waarom investeren in een dergelijk toestel en niet in een gewone barbecue? Je bakt op gas wat toch net dat ietsje gezonder is dan op kolen. Bovendien kan je bakken en het toestel sluiten waardoor alles veel sneller klaar is. En je kan ook gewoon warm houden. Verder heb ik de uitbreidingssets om van het bakgedeelte een wok- of pizzagedeelte te maken. En daarnaast is er dus ook nog een grillgedeelte en een extra gaspit. Mogelijkheden genoeg dus!

Onderhoud

Op Instagram kreeg ik echter vooral de vraag hoe het zit met het onderhoud van zo een buitenkeuken. Veel werk? Wel, ik vind dat het meevalt. Wij hebben een model waarbij je alle onderdelen kan verwijderen. Gemakkelijk af te wassen en de meeste delen mogen zelfs in de vaatwas. In de handleiding staat ook per onderdeel hoe je het moet onderhouden, wat je er wel en niet mag mee doen. Ik beken wel dat ik niet elke dag alle onderdelen uit haal en reinig. Maar dat lijkt precies niet nodig te zijn.

De buitenkeuken laten we ook buiten staan, want we hebben geen plaats om het binnen op te bergen. We kochten daarvoor een speciale hoes die het toestel beschermt tegen regen en wind.

Gezelligheid

En dan was er vooral op dat feestje heel veel gezelligheid rond het Campingaz toestel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments