Een paar weken terug kreeg ik een wel héél plezant mailtje in mijn inbox. La Maison Victor stelde voor om iets uit hun nieuwste nummer te naaien. Twijfelen deed ik niet en enkele dagen later ontving ik een pakje in mijn bus. De stof en ik, dat was liefde op het eerste gezicht. Pas daarna bestudeerde ik het patroon van de Camilla Jurk en voelde ik het angstzweet uitbreken. Moeder natuur hielp mij na Baptiste namelijk niet aan een kleinere cup-maat, integendeel, ze deed net het omgekeerde. En je kan nu veel zeggen over die Camilla Jurk maar niet dat ze zedig is. Camilla JurkIMG_4706Ware het niet dat La Maison Victor mij contacteerde, maar anders was ik allicht nooit aan de jurk begonnen. Complexen en al… Maar ik ging ervoor, panikeerde bij het naaien van het bovenstukje maar naaide gedecideerd door. In mijn hoofd zoekend naar een model voor de jurk, overtuigd dat ik dit nooit zou kunnen dragen. Maar toen, eens omgezoomd en al, bleek die jurk mij eigenlijk wel goed te staan. *schaterlach*

Daarom plande ik een fotoshoot met naai-en blogbuddy Isabelle. Ik vergat eventjes dat het hoogzomer en zomervakantie is en trok na mijn werk richting Blaarmeersen. ‘t Krioelde daar van’t volk, allen in hun zwemkleding, short en slippers. En ik, ik liep daar alsof ik naar één of ander gala moest. Lichtelijk gegeneerd en al. Maar Isabelle hielp mij van elke schroom af. Na een paar foto’s voelde ik mij een waar fotomodel en het resultaat, dat mag gezien worden hé? IMG_4557 IMG_4561Wil je graag zoals mij een hele lange versie? Meet dan even na want ikzelf tekende 10 cm (inclusief zoomwaarde) bij. De stof is super-comfortabel om dragen en doet volgens mij elk lichaam alle eer aan. Al moet je jezelf wel comfortabel voelen bij een pittig decolleté. *bloos* Wat dat decolleté betreft, ik volgde daarin de merktekens niet maar liet mij door An bijstaan om een passend bovenstuk  te krijgen.

Meer heb ik daar eigenlijk niet aan toe te voegen, behalve dan nog een hele reeks zwart-wit foto’s! Isabelle was echt de perfecte fotograaf. Bijgevolg kon ik niet kiezen. Dikke merci voor je tijd, je geduld en je overtuigingskracht. IMG_4547IMG_4569Camilla JurkIMG_4625IMG_4656Camilla JurkIMG_4730IMG_4774IMG_4758Eindigen doen we met volgende uitspraak: “Het leven van een Blogster kan hard zijn, santé” IMG_4691 (2)

Patroon: Camilla Jurk – La Maison Victor
Stof: Zwarte Viscose Crêpe bij La Maison Victor 
Fotograaf van dienst: Isabelle – A Naais ID 
Accessoires bij JBC
Sandalen: Salt Water Sandals bij Attic Empire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

60 reacties

    1. Ik volgde de merktekens niet en heb gewoon het bovenstuk laten spelden door An zodat het voor voldoende bedekking zorgt ;)

    1. helemaal overtuigd was ik ook eerst niet… misschien hadden ze beter een volumineus model gekozen als voorbeeld voor de jurk ;-)

  1. Als die decolleté door uw kinderen komt dan zou ik ze maar dankbaar zijn ;-) heel mooi, inderdaad pittig maar ik veronderstel dat uw wederhelft heel graag met u op stap gaat in deze prachtige outfit die je doet stralen

      1. Je mag wat aan mij doorgeven! Om die reden zou een jurk als deze mij nooit staan (tenzij hij uit de kindercollectie komt…) maar ik ben zo keihard fan nu ik de jouwe zie!

  2. Smijt ze in de vuilbak die complexen, ze zijn voor N-I-E-T-S nodig! Prachtig kleedje, je staat er zó zó zó goed mee!! Echt keischoon, net zoals de foto’s!

  3. Heel mooie jurk, ik kan alleen maar beamen wat de anderen al zeiden. Maar effe iets anders: waar komen die mooie, gouden sandaaltjes van? (En ook nog: prachtige kleur lipstick!)