Welkom bij het ultieme avontuur op wielen. Als je nu nog nooit een camper hebt gehuurd of als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring of je bent een kampeerliefhebber, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze camper Sien is een rijdende thuis waar comfort, kindvriendelijkheid en vrijheid samenkomen. In dit artikel ontdek je bijgevolg alle redenen waarom je ons Sien eens moet huren.

Dit artikel bevat affiliate links wat je niets kost, maar wanneer je via deze links reserveert of iets aankoopt, steun je ons werk.

#1 Hoogwaardige uitrusting: alles wat je nodig hebt

Als het gaat om uitrusting, laat Sien aan niets te wensen over. We sommen de belangrijkste voordelen even voor je op:

  • Een uitgeruste keuken met een inductievuur en een gasvuurtje voor buiten, een koelkast van 65 liter, een camping-oven, stromend water en kookmateriaal.
  • Binnenin de camper is er op het uitschuifbare plaats voor 2 volwassen personen en de daktent, van Ikamper, biedt plaats aan 3 volwassenen of 2 volwassenen + 2 kinderen.
  • Onderweg kun je gebruiken maken van het multimediasysteem met car play zodat je overal veilig aankomt, Spotify kan afspelen, …
  • Bij Sien komt ook een campingset zodat je niet op zoek moet naar stoelen en een tafel, als je hierover niet beschikt.
  • Optioneel kun je een doucheset voor buiten meekrijgen en een toilet. Je betaalt hier niet meer voor trouwens, gewoon even melden bij reserveren.
  • Maar er is meer want dankzij de GoalZero-batterij en de zonnepanelen op het dak van Sien, kan je dagen offgrid kamperen, als je dat wil.
  • Binnenin zijn er zowel aansluitingen voor 12V als 230V en ook buiten is er een 12V aansluiting. Ideaal om ‘s avonds je gsm buiten op te laden of lichtjes aan te sluiten.
  • And last but not least: opbergruimte. We zijn ins ons gezin met 6 personen dus er werd meer dan voldoende opbergruimte voorzien voor kleding, eten, …

#2 Veiligheid eerst

In Camper Sien reis je niet alleen in stijl maar ook in veiligheid. De camper is uitgerust met een achteruitrijcamera, bandenspanningsensoren en een dode-hoek-melder. Bovendien wordt ons Sien regelmatig onderhouden en geïnspecteerd door gecertificeerde professionals.

#3 Volledige vrijheid: ontdek plaatsen die anderen niet kunnen bereiken

Een van de grootste voordelen van het reizen met Camper Sien is de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Of je nu wilt ontspannen aan een afgelegen strand, wilt hiken in de bergen of de verborgen juweeltjes van de stad wilt ontdekken, met deze camper zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat het hier gaat om een Mercedes Sprinter en niet een mobilhome voor zes personen, kun je ook veel meer plekken bereiken dan met zo’n mobilhome.

The sky is dus de limit. Al moet ik eerlijk zijn en meegeven dat er geen 4X4 functie is. Dus te moeilijke weggetjes, dat doe je beter niet met ons Sien. Maar, slapen in de bergen, genieten van prachtige sterrenhemels, … het is allemaal mogelijk met ons Sien.

#4 Gepersonaliseerde inrichting + kindvriendelijk

Omdat we onze camper Sien zelf van een Mercedes Sprinter Tourer ombouwden naar een camper, is alles in ons busje gepersonaliseerd. Dat betekent dat de inrichting niet volgens fabrieksinrichting gebeurde en je instant meer charme en gezelligheid ervaart. Bovendien richtten we deze bus in met het idee dat het tegen een stootje moet kunnen, want hallo, 4 kinderen. Ons busje is dus erg kindvriendelijk en kinderen voelen zich er direct thuis. Misschien dat de daktent er ook wel voor iets tussen zit.

#5 Huisje op wielen

Het grote voordeel van een camper is natuurlijk dat het een huisje op wielen is. Super handig als je houdt van een roadtrippen of wanneer je kinderen nood hebben aan een vaste stek. Iedereen zal je er ook over aanspreken want ons Sien valt op, zeker in combinatie met de daktent. Zeker en vast dus speelvriendjes als je gaat voor een camping. Wij kiezen bijna altijd voor niet traditionele campings. Ons favoriete boekingsplatform hiervoor is Campspace.

#6 Tarieven en beschikbaarheid: flexibele opties dankzij Goboony

We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften en budgetten heeft. Daarom bieden we flexibele huuropties, variërend van weekendpakketten tot langdurige huur, aan. Het minimum aantal dagen dat je dient te huren is 2. Omdat wij geen professioneel verhuurbedrijf zijn, kozen we ervoor samen te werken met Goboony. Dit is een online platform dat camperbezitters koppelt aan mensen die graag een camper willen huren voor vakantie.

Goboony faciliteert het gehele verhuurproces, van het boeken tot betaling en verzekering, waardoor zowel huurders als verhuurders verzekerd zijn van een veilige en betrouwbare transactie. En wanneer er onderweg iets foutloopt, staan ook zij ter beschikking. Kei goed geregeld dus voor alle partijen.

Via onze advertentie op Goboony ontdek je alle opties, mogelijkheden, korting voor lang-verhuur en natuurlijk de prijsstructuur. Afhankelijk van wanneer en hoe lang je wil reizen, zijn de prijzen aangepast. Maar grote voordeel: het platform is super transparant en handig in gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.