Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Center Parcs: Les Trois Forêts #één

29 januari 2016

Center Parcs: Les Trois Forêts #één

29 januari 2016
Les Trois Forêts Center Parcs
10 jaar was ik, toen ik voor de eerste keer Center Parcs kon ontdekken. 20 jaar later ontdek ik hun parken nog altijd met dezelfde vreugde als toen. Pure nostalgie en tegelijkertijd nieuw genot. Dat plezier, die ik nog altijd ervaar, geef ik graag door aan mijn kids.
Les Trois Forêts Center Parcs Les Trois Forêts Center Parcs Les Trois Forêts Center Parcs Les Trois Forêts Center Parcs Les Trois Forêts Center Parcs Les Trois Forêts Center Parcs
Daarom trokken we met de familie richting Les Trois Forêts in Frankrijk. Het park ligt in een gigantisch groot bos van 58 hectare en je komt er helemaal tot rust. Het was al de tweede keer dat we met een piepklein kindje naar daar trokken. Dat zegt genoeg zeker?
‘t Park ligt echt een prachtige natuur, dus we stapten daar heel wat kilometers af. In mijn geval liep ik er zelfs enkele rondjes van mijn start-to-run-programma. Naast alle pracht en praal die de natuur je daar sowieso biedt, voorziet Center Parcs zelf heel wat leuke activiteiten. Heel wat toffe speelpleinen maar ook een boerderij. Axelle haalde daar haar hartje op: geiten, koeien, varkens, ezels, pony’s, kippen, … Ze hebben het er allemaal.
Als toppunt van die beestenboel lieten we haar een ritje maken op een pony. De eerste 30 seconden had ze schrik en dat was het dan ook. Daarna genoot ze en moesten we met een smoesje de pony terug in zijn stal zetten. Want ja, ook pony’s moeten slapen hé… Les trois forêts Center ParcsLes trois forêts Center Parcs
Les trois forêts Center Parcs
 Les trois forêts Center Parcs
Les trois forêts Center Parcs
We genoten enorm van de rust, de natuur en elkaar! We beleefden nog heel wat meer want Center Parcs staat natuurlijk gekend om zijn prachtig zwembad met toffe glijbanen. Morgen meer daarover. 
Trokken jullie al naar Center Parcs? Welke parken vinden jullie een aanrader? Gaan jullie graag op reis in een huisje of toch liever een hotel?

11 Comments

 • Delphine Hoorelbeke 29 januari 2016 at 17:51

  Centerparcs is pure nostalgie hier, als kind heel vaak geweest. Nu gaan we er ook als we eens echt rust willen, gewoon wandelen, fietsen en boekjes lezen. En oh ja het zwembad natuurlijk. Wij zijn vooral fan van Nederland en zeker Zeeland

 • Jongens toch! 29 januari 2016 at 18:14

  Voor de kids schoolplichtig waten gingen wij drie keer per jaar naar center Parkstad in een huisje. Dat was met zo een triple deal. Het waren altijd super leuke vakanties!

 • chez victorine 29 januari 2016 at 18:44

  Toen onze kindjes nog klein waren, gingen wij 1 a 2 keer per jaar naar Centerparcs, maar sinds ze tieners zijn eigenlijk niet meer. Ik twijfel een beetje of er wel genoeg 'bezigheid' zou zijn voor hen, maar misschien moeten we dat gewoon nog een keer uitproberen, hé. Lieve groet, V.

  • Liesellove 29 januari 2016 at 19:38

   Als tiener vond ik dat zalig want wij mochten de hele dag ons zin doen in dat park, als we maar af en toe eens hallo kwamen zeggen! Heerlijke avonturen heb ik daar beleefd! 🙂

 • Elke Jansen 29 januari 2016 at 18:54

  Wij waren in het najaar ook in Les Trois Forets, vond het ook zalig rustgevend met dat grote bos erbij!

 • Amécon 29 januari 2016 at 19:14

  Bostalsee was onze laatste bestemming, ook heel tof en niet ver! Les Trois Forêts, daar waren we enkele jaren geleden ook, zalig!

  • Liesellove 29 januari 2016 at 19:39

   Dat lijkt me ook wel wat, testen we zeker nog eens uit 🙂

 • Tania Stays Positive 29 januari 2016 at 19:27

  De deze is inderdaad echt een aanrader!

 • Els04 31 januari 2016 at 13:05

  Dol op! Al van mijn 2 jaar 🙂 Wij gaan vaak naar Erperheide en nu ook al een paar jaar naar die in Engeland. daar is de natuur nog mooier! En voor de rest quasi net zoals hier!

  • Liesellove 31 januari 2016 at 16:08

   oh Engeland, daar probeerden we het nog niet… al ben ik wel heel benieuwd hoe het daar is… ik houd dat in gedachten zeg 😉

 • flooke 5 juni 2016 at 22:40

  Dit bericht van jou bleef in mijn hoofd hangen, met als fijne gevolg dat we er net een zalige week Les Trois Forêts op zitten hebben! 🙂 Bedankt voor de tip!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×