Les trois forêts center parcs

Naast alle schoonheid in de natuur, trekken wij vooral ook naar Center Parcs Les Trois Forêts omwille van het superleuke zwembad. Het is er nooit koud met een omgevingstemperatuur van 30°C en een watertemperatuur van 29°C. De golven in het zwembad, daar werd Axelle helemaal gek van. De eerste dag hield ze ons nog angstvallig vast maar tegen het einde van de week riep ze steeds vaker ‘Los’. Met de nodige veiligheidsmaatregelen is dat trouwens geen probleem. Center Parcs voorziet zelf reddingsvesten. Dat in combinatie met bandjes zorgt dat zelfs een 2-jarige vrolijk trappelen kan. Les trois forêts center parcs Les trois forêts center parcs Les trois forêts center parcs Les trois forêts center parcs

Les Trois Forêts geeft trouwens een gigantisch groot aanbod aan glijbanen. Axelle doopte haar favorieten met de namen: ‘zotte glijbaan’ en ‘snelle glijbaan‘, respectievelijk de wildwaterbaan en een glijbaan stijl naar beneden. Het kinderparadijs ‘Arbre à eau’ is fantastisch! Uren speelplezier, zeker met de grote ton van 900 liter die van tijd tot tijd omkipt! Axelle beschoot ons ook regelmatig met de waterkanonnen en dan lag zij in een deuk van het lachen. Dagelijks twee keer zwemmen was dus de boodschap…


http://www.centerparcs.be/
les trois forêts center parcsles trois forêts center parcs

Axelle ontdekte ook nog een andere leuke wereld buiten het zwembad: ‘Baluba‘. Een indoorspeelparadijs dat op regenachtige dagen goed van pas komt. En eigenlijk anders ook, want wij hadden bijna geen regen en spendeerden toch ettelijke uren in tunnels, klimrekken, glijbanen en hindernissen.

Ge kunt het al raden, wij genoten enorm van deze familietijd. Samen leuke dingen doen, niet 100 keer per dag de mails checken en gewoon genieten van elkaar. Ik kijk al uit naar de volgende vakantie…

Dus, ter inspiratie, welke trips plannen jullie dit jaar met de kids? Blijven jullie thuis of trekken jullie erop uit? Zij die zelf nog twijfelen, Center Parcs is echt een aanrader met kleine kindjes, zelfs met een vier-maander zoals onze Baptiste! Extra aanvulling na het publiceren: Center Parcs heeft ons in geen geval gesponsord voor deze blogpost, integendeel, ze weten er zelfs niks van af… Ik schrijf er graag zo uitgebreid over omdat het voor ons een fantastische midweek weg was en ik al van kinds af mijn hartje ophaal in Center Parcs elke keer ik er ga… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 reacties

 1. Volgens mij heeft dit jullie echt deugd gedaan ;) Ik zie het aan aXelle en hoor het in je beschrijvingen en ik ben daar erg blij om want ik herinner me andere blogposts van je.

  Ik vraag me wel iets af : sponsort center parcs je voor deze blogpost? ( want ik zie dat er niet bij staan maar het komt wel een beetje zo over bij me. )

  1. nope Center Parcs sponsort deze blogpost niet :)
   ik schrijf er zo uitgebreid over omdat ik zo genoot van de tijd daar :-) en omdat er heel wat mensen me vroegen via instagram als het daar te doen is met kleine kindjes :-)

  2. Ik heb het ondertussen in het bericht bij gezet :) zo weten mensen dat mijn vele positieve woorden over deze vakantie volledig voortkomen uit onze eigen ervaring ;) al zou ik indien gesponsord ook eerlijk zijn ;) maar tja al sinds mijn 10 jaar houd ik van die parken en dat gaat maar niet over ;)

  3. dank je om het er bij te zetten. Bij mij maakt dat namelijk een verschil in hoe ik een blogpost interpreteer) en ik ben alleen maar nog blijer voor jou nu ik weet dat je je echt zo erg goed geamuseerd hebt ! Ik ze het er zelf ook altijd bij trouwens, want ik schrijf nooit gesponsorde bijdragen maar als ik enthousiast ben over iets is het niet altijd duidelijk dat ik dat gewoon vanuit de grond van mijn hart schreef . X!

 2. Ook al 3 tripjes naar centerparcs er op zitten sinds we kids hebben en de oudste is er nog maar 5 :) wij zijn dus ook fan! Totnutoe steeds naar erperheide geweest, oa door aanwezigheid van de baluba indoorspeeltuin. Maar je hebt me helemaal warm gemaakt om ook dit park te gaan ontdekken!! Bedankt voor de tip!

  1. Dit park is ook echt een aanrader, maar eigenlijk denk ik dat ze allemaal wel heerlijke ontdekkingen hebben voor ouders en kids! wij deden al vossenmeren, les trois forêts, heiderbos, keppervennen, erperheide en die in zeeland (waar ik even niet kan opkomen hoe die noemt)