Cheeky watteuh?!?

Tegenwoordig gaat het hier over vuil poepkes. Ge weet wel, over die billendoekjes waar vuile brol in zit! Dat nieuws van die vuiligheid werd niet overal even warm onthaald. Dus even voor de duidelijkheid: ieder doet wat ie denkt te moeten doen. Mijn geblablabla op deze blog is niet bedoeld als persoonlijke aanval, kruistocht of ja… Wat eigenlijk? Zij die blijven billendoekjes gebruiken: ik ga niet naar ulle kijken als slechte mama’s en papa’s! Het is maar dat je het weet! 
Soit, vuil poepkes, dat wordt hier sinds vandaag zo opgelost:
Bij Bee.o.be kocht ik de cheeky wipes waar ik van zijn leven nog niet van gehoord had… Tot mijn waarschuwingsblogpost. Doekjes, bewaardozen en zakjes voor onderweg! En meer dan water (evt. met wat oliedruppeltjes) heb je niet nodig! 
Voor al de cheeky-wipes-geïnteresseerden: koop bij Bee.o.be. En ik krijg geen percentje op deze vrijwillige reclame! Maar het is wel 10€ goedkoper dan bij de concurrent! Ik heb dat weer goed uitgedokterd… Al zeg ik het zelf!
Cheeky Wipes, uitgetest en goedgekeurd! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Comments

  1. Hier worden de billetjes ook gereinigd met wasbaar, en ook gepamperd met wasbaar ;).
    Meestal dan toch, op mama- en crechedagen, papa blijft halsstarrig volharden in de boosheid van wegwerp 😉

  2. Heb je toevallig gisteren zembla gekeken op de nederlandse tv? Je zou eens moeten googelen. Het ging over allerlei slechte stoffen die echt overal in zitten( voedsel, schoonmaakproducten etc.). Voor kinderen en ongeboren baby's schijnt dit ongelofelijk slecht te zijn. Het is een interessant onderwerp!

  3. Je zal je deze aankoop niet beklagen !
    Hier worden vuile billetjes, handjes, mondjes allemaal afgewassen met de Cheeky Wipes, al bijna 2 jaar en dat gaat super zo! Ook geluierd wordt hier wasbaar… De Pampier is dan ook onze overtuiging. Hoe meer mensen er overtuigd kunnen worden van het gemak/voordelen (zowel voor de kindjes, het milieu als de portemonnee), hoe beter he!

  4. Ik gebruik ook de Cheeky Wipes… Ik bestelde bij mama-i, zeer snelle levering! Voor bij de onthaalmoeder koop ik bio pamperdoekjes die ze verkopen bij mijn plaatselijke Bio winkel. Ik ben overtuigd dat er overal wel 'iets' zit dat niet gezond is, maar alle beetjes helpen hé 😉