• Goeiemorgen Ware bourgondirs zijn we hier Gelukkig bestaan er ondertussen
 • Nog eentje van gisteren omdat de aller eerste schooldag van
 • Ondanks de imperfecties zie ik in deze foto de perfecties
 • Heel soms vergeet ik eventjes dat ik ziek ben nooit
 • De moeder die vandaag geen neen kon zeggen in de
 • Ik schrijf bijna alles van me af ben meestal ontzettend
 • Ik heb heuse knutselaars in huis Ze doen hier niet
 • Morgen heb ik drie schoolgaande kinderen Mag ik dan nu

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

City Guide Berlin

14 december 2017
Berlijn

City Guide Berlin

14 december 2017

BerlijnJullie weten het al, en anders weet je het nu, ik volg een postgraduaat om mijn digitale skills op punt te krijgen. Eén van de opdrachten was het maken van een longread. Deze presenteer ik jullie vandaag graag. Ik maakte deze samen met Nathalie Govaerts, mijn partner in crime op schoolvlak. We zijn beiden zot van Berlijn en moesten bijgevolg niet ver zoeken naar een onderwerp. Bij deze dus een City Guide over Berlijn. Maar niet zomaar ene. Eentje die vooral aandacht heeft voor Oost- en West-Berlijn, eentje met geluid en video, … Het leukste effect krijg je wanneer je in fullscreen naar de longread kijkt, ‘t is maar dat je het weet. Ge krijgt er zowaar goesting van om naar Berlijn te trekken. 

https://readymag.com/926440

** Opgelet, op dit moment is het nog niet helemaal geschikt om met een mobiel te bekijken.

1 Comment

 • Anna Maria 15 december 2017 at 09:14

  Oh wat mooi gemaakt!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×