City Gym Short by Purl Soho (Pin it & Make it #14)

Ik had een plan. Een plan voor een matching outfit. Maar het bovenstuk viel anders uit dan ik in gedachten had. Had ik pas door…

by 

Ik had een plan. Een plan voor een matching outfit. Maar het bovenstuk viel anders uit dan ik in gedachten had. Had ik pas door toen het onderdeel al genaaid was. De combi was gewoon niet dat. Ik zwierde het bovenstuk dus op de hoop aan te passen projecten, al is een andere combi mogelijks ook wel een oplossing. U ziet het hier binnenkort wel, wat mijn oplossing wordt.

Het onderstuk is een simpele short die ik een tijdje terug pinde. Een beetje retro maar zo schattig bij kleine meisjesbillen. (Mag ik dat zeggen?) Dat het patroon gratis is zorgt bovendien voor een extra hoera. Ik voel het, bandwerk zit eraan te komen! In al zijn eenvoud is het gewoon top en tjah, foto’s daarin kon ik geen keuze maken. Vergeet dus even dat het stuk poepsimpel te maken is en word net als ik verliefd op kleine Axelle. *schaterlach* IMG_0786IMG_0794IMG_0796IMG_0801IMG_0829IMG_0872 City Gim Shorts by Purl Soho LieselloveP.s.: de sandalen die ze aan heeft zijn veel te groot maar als het kind iets in haar hoofd heeft… tjah, dan leg ik mij daar meer en meer bij neer… beter foto’s met een tevreden kind dan foto’s met een huilend, hysterisch exemplaar.

Patroon: City Gym Shorts by Purl Soho
Stof: Uni-katoen Free Spirit uit eigen voorraad
Sandalen en t-shirt bij Zara

20 comments

  1. Hรจ, dank je! Perfecte timing want ik wilde dit precies naaien met een perfect stofje, moest alleen nog een patroon ๐Ÿ˜‰

    Ze doet idd goed haar best, ahhh.

    1. Ze is tegenwoordig makkelijker te bepraten en ze doet ook veel makkelijker wat ik vraag (komt allicht omdat ze weet dat er na de shoot dan wel iets leuks komt als beloning haha)

  2. Uberschattig! Amai, Axelle is echt aan het veranderen! Superleuk shortje, zal ik op mijn to-do lijst moeten zetten… nu bezig met een serie Cisse shorts ๐Ÿ˜‰
    En snap het van die schattige billetjes, had dit ook bij Senne en Kato bij het nemen van de foto’s ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.