City Gym Shorts van Purl SohoToen we in augustus richting Berlijn trokken, had ik een hoop zelfgemaakte kleertjes mee in de valies. Heel wat van die zelfgemaakte spullen, raakten nog niet op de blog. Ik vermoed dat er een aantal zelfs helemaal ongeblogd zullen blijven. Deze zomerse tenue blog ik echter nog graag. De City Gym Shorts van Purl Soho  is er eentje die ik al eerder naaide. Deze zomer heeft Axelle er dan ook echt geniet van gehad. Snel-klaar en veel gedragen = win, win! Veel meer uitleg heeft dit projectje dus niet nodig. Maar, wordt vooral vrolijk van de foto’s die onverwachts heel leuk zijn door het kleine mannetje die mee poseert. 

City Gym Shorts Purl Soho City Gym Shorts Purl Soho City Gym Shorts Purl Soho

Rest me enkel de winnaar van de give-away van een tijdje terug bekend te maken. Weet je nog wel, de Aster trui? Er werd massaal deelgenomen dus deed random.org wederom zijn werk! Annemiek, proficiat, jij wint een metertje stof naar keuze bij De Stoffenkamer. Neem je even contact met me op? schermafbeelding-2016-09-19-om-06-43-36

Oh ja, deze kan ik ook nog eens onder de categorie Pin it & make it plaatsen. Geloof me, ik doe nog steeds best veel met Pinterest maar vaak raakt het niet op de blog. Ik verdien dus niet echt de perfecte punten maar allé mijn voornemen helpt me wel om het niet enkel bij Pinnen te houden. Hoe gaat het trouwens bij jullie?

Patroon: City Gym Shorts bij Purl Soho (Gratis)
Stof: katoentje uit eigen voorraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

  1. Supershortje… en die foto’s: dat mannetje maakt het helemaal TOP! Ik word jaloers van al je mooie Berlijn-foto’s… Staat hier ook al een tijdje op onze ‘citytriplijst’ maar is er nog niet van gekomen. Het idee om er een echte reis van te maken, zoals jullie, vind ik echt ook tof!