U zag het hier al eerder: ik helemaal fan van de patronen van Compagnie M. Patroon na patroon maakt ze pareltjes. Toen “The Louisa Dress” werd voorgesteld, viel ik nog harder voor haar patronen.
Eén probleem: de patronen starten vanaf 1 jaar. Kleine uk is dat nog eventjes niet. Toch kon ik begin januari niet langer wachten. De eerste Louisa Dress, made by Liesellove, was een feit!
Enkele dagen later kondigde zij haar wedstrijd aan en die bleef door mijn hoofd spoken. Een nieuwe Louisa Dress dan maar!
Petit Pan, uitermate geschikt voor dit patroon! Paspel, licht blauwe voeringstof en knopen van Veritas! Ik twijfelde even of ik onderaan niet zou afwerken met bias, maar het stofje is zo fantastisch zodat ie helemaal geen biasafwerking nodig heeft!
compagnie m
De rits die is blind, ook al is het geen blinde rits! Ik had enkel nog een zwarte blinde rits liggen. Dus koos ik voor de flapjestechniek met een gewone rits. Werkt prima!
Kleine uk, die vond het allemaal best ok, ook al is het op de groei gemaakt. Wat kijk ik er naar uit tot zij dit echt kan dragen. En wie weet, stapt ze dan al rond…
`
compagnie m

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 reacties